Galatasaray 3-0 Bucaspor | ZTK 2017/2018 | Son 16 | İlk Maç

User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Galatasaray 3-0 Bucaspor | ZTK 2017/2018 | Son 16 | İlk Maç

  1. #1
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Galatasaray 3-0 Bucaspor | ZTK 2017/2018 | Son 16 | İlk Maç




    YER:Türk Telekom
    SAAT ve TARİH:20:30 /26.12.2017
    YAYIN:A Spor

  2. #2
    Bronz Aslan PREKAZİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    522
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Takvim o kadar müsaitken Pazar günüden sonra bugüne maç koymaları tuhaf. Maça gelecek olursak. Endişelerim mevcut. Sivas Belediye maçındaki oyuncu grubu oynayacaksa tur için avantajlı bir skor alacağımız konusunda rahat olmadığımı belirtmek isterim. Rezil bir maçtı. Hani bazılarımız diyebilir tur garanti olduğu için asılmadılar. Doğru olabilir lakin o maçta oynayanların asılsa bile oyuna hükmedecek potansiyelleri yoktu.

    Baştan iş sıkı tutulmalı ve

    ............................Carrasso

    Denayer.......Serdar........Ahmet..............Lat o

    .......................Donk.......Selçuk

    Sinan.................Emrah....................... .Yasin

    .........................Eren

    bu kadroyla çıkılmalı. Avantajlı skor yakalanması halinde yedekler alınmalı.

  3. #3
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Zor mac
    Iyi oynayan kazansin

  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    http://skor.sozcu.com.tr/2017/12/26/...ay-yok-683894/



    Fernando nun sakatlık süresi daha uzun olacakmış malesef,6 ile 8 haftadan bahsediliyor,birde fit olması falan zaman alabilecegi için minumum 2 ay yok yani,2. yarının ilk 3 maçını kaçırabilir.

  5. #5
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Fernando ve Gomis bu takımın %25 i neredeyse,onlar olmazsa baya zorlanırız maçlarda,Fernando nun yoklugu illaki kendini hissettirecektir.

  6. #6
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.836
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Umarım fatih hoca bu macta selcuku dikkatli izler.ikinci ligte bir takıma karsı nasıl oynadıgını.

  7. #7
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.836
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Bu latovleviç bırak orta yapmaya dogru duzgun pas yapamıyor.sadece ataga çıkıyor kosuyor bizim gozumuzu boyuyor.

  8. #8
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.041
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Alıntı Arnavut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu latovleviç bırak orta yapmaya dogru duzgun pas yapamıyor.sadece ataga çıkıyor kosuyor bizim gozumuzu boyuyor.
    Aslında iyi ortaları da vardı. Yeterli mi değil tabiki.

    Yasin'i sevmiyorum nedense.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  9. #9
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.519
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Allah'ın selamı üzerinize olsun. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde dursun..
    Mahalle takımı gibi oynayan Buca spor karşısında rezil bir Galatasaray takımı vardı. İnsan bu kadar mı sorumsuz olur?Rakipte bir şey yok. Hakemde onlardan ama Galatasaray takımı böyle mi oynar? Azıcık kendilerini oyuna verseydiler. 3 tane genç kardeşimizi de seyrede bilirdik. Selçuk ile Donk'tan gayrısı ileri top atamıyor. Eren, Yasin, Sinan , Tarık, Tolga, Koray, Lovodoiç dökülüyor.. Onlar bu takımda olmaması gerekenler. İnşallah Fatih bu çöpleri takımdan kovar...
    Maçı 3-0 kazandık ama 5 tane de 5 yüz gol kaçırdık. Laubali oynadığımızdan.. Hakem çekmeye , tekmeye ,
    üsten bastırmaya kart veremiyor. Bu nasıl hakem?

  10. #10
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.519
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Alıntı Okan Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında iyi ortaları da vardı. Yeterli mi değil tabiki.

    Yasin'i sevmiyorum nedense.
    Bence istenilen yere orta yapamıyor. Beklerimizin 2side boş adamlar..

  11. #11
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.041
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Adamlar nerdeyse tam kadro 17 20 yaş.

    Biz dakika 85 i bekliyoruz. Bunu da onaylamıyorum.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  12. #12
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.519
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Alıntı Okan Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar nerdeyse tam kadro 17 20 yaş.

    Biz dakika 85 i bekliyoruz. Bunu da onaylamıyorum.
    Doğru söylüyorsun da onlarda da 3tane hayvan kasabı pardon (insan kasabı) var. Hakem 2sine kart verdi ama kırmızı kartını gösteremedi, elle çekilen pozisyonda penaltıyı es geçti..

  13. #13
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.041
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Alıntı ismail39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyorsun da onlarda da 3tane hayvan kasabı pardon (insan kasabı) var. Hakem 2sine kart verdi ama kırmızı kartını gösteremedi, elle çekilen pozisyonda penaltıyı es geçti..
    Haklısın abi.

    Neyse, önemli olan galibiyet almak. Takıma özgüven gerekiyor. Seri galibiyetler önemli.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  14. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    İlk 11 ile yedekler arasında oyun olarak,kalite olarak baya fark var,bunu geçen maçta da söylemiştik,bugün 11 i gördügümde direkt o kara günler,berbat günler aklıma geldi,bana onu hatırlatıyor bu yedek oyuncu grubu.

    İçinizi karartmak istemem fakat sizde biliyorsunuz Terim in kötü bir huyu var inatla bi oyuncuyu tutar takımda,arka çıkar,eleştir inatla onu daha da yapar.Mesala geçmişten Prens Aydın ,Saruhan Aykut,Mehmet Topal ın stoper oynatılması bunun örnekleri.İşte geçen de Sabri diyor,Balta diyor hala.Bana göre Eray,Latovichi,Balta,Tarık,Donk,De Jong,Gündogan,Endogan,Selcuk,Başsan,Carole,Cavanda bunlar en başta kesinlikle gönderilmesi gereken isimler,ama Terim böyle yapmaz,Balta,Selcuk,Eray ve Tarık ı takımda tutabilir mesala.

  15. #15
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray-Bucaspor/ZTK Son 16 İlk Maç

    Yazın temizlik yapılmadı kadro yine şişti,birikti,hiç kullanmadıgımız oyunculara havadan 7 milyon euro para ödüyoruz,takımı 30 küsür oyuncuyla doldurursan,satmadan alırsan olacagı bu,bu ara dönemde yine pek göndermeden oyuncular alınırsa Aysal dönemindeki şişkinlik rekoru egale edilmiş olunur,baştaki başkan degil ki bostan korkulugu...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •