Sivas Belediye Spor (1) 2-1 (5) Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Sivas Belediye Spor (1) 2-1 (5) Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

  1. #1
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.905
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Sivas Belediye Spor (1) 2-1 (5) Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç



    ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI


    2017/2018

    5. TUR / İKİNCİ MAÇ

    SİVAS BELEDİYE SPOR - GALATASARAY

    TARİH : 12.12.2017 / SALI

    SAAT : 19:30

    HAKEM : SERKAN TOKAT

    STAD : YENİ EYLÜL STADYUMU

    YAYIN : ATV

  2. #2
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.905
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş mücadelesinde TFF 2. Lig ekibi Sivas Belediye Spor’a Yeni 4 Eylül Stadı’nda konuk olacak. 12 Aralık Salı günü saat 19:30’da başlayacak olan mücadele A Spor’dan yayınlanacak.

    Sivas Belediye Spor – Galatasaray mücadelesini hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Soner Maraş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak ise Bülent Birincioğlu görev alacak.

    İki takım arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan ilk maçı Galatasaray Yasin Öztekin (2), Emrah Başsan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok’un golleri ile 5-1 kazanmıştı.

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 16. hafta maçında Sarıyer’i evinde 2-0 yenen Sivas Belediye Spor, kendi liginde 37 puanla 2. sırada yer alıyor.
    Galatasaray ise Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 15. hafta mücadelesinde Teleset Mobilya Akhisarspor’u ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede 4-2 yendi. 15 hafta sonunda; 10 galibiyeti, 2 beraberliği ve 3 yenilgisi bulunan sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 32’ye yükselterek bir önceki hafta kaybettiği liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi.

  3. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Benim kadrom bu;

    Batuhan Şen

    Ali Ülgen-Çalık-Koray-Sefa Özdemir

    Sinan-Barış Zeren-Celil Yüksel-Recep Gül

    Emrah Başsan

    Eren

  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Vay anasını ya,Okan abim hani genç bi forvetimiz inşallah bu maçta çıkar 2-3 gol atarda hocanın gözüne girer,o zamanda A takıma çıkarır 3. yedek yapar diyordum ya,Tudor alt yapıda o kadar forvet varken bu maç kadrosuna hiç forvet almamış,Eren den başka forvet yok bu kafilede,şaka gibi yaHayır birde ne kadar kötü olabilir ki,bu maçta bile kadroya dahi alabilecek forvetlerimiz yoksa o alt yapıyı kapatalım zaten.

  5. #5
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.519
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Allah'ın selamı üzerinize olsun. Sağlığınız, keyfiniz yerinde dursun. Bugün oynayacağımız maçta gençlerimiz huzur bulsun..
    Bence TUDOR önce risk almayacak. Oyunun gidişine göre gençlere yer verecek. Batuhan- Tarık-- Ahmet--Koray---Emirhan.. Emrah---Donk----Selçuk---Sinan---Eren--- Rodrigues şeklinde çıkar. Yoksa bir arada oynamayan futbolcuların hepsini takıma koyarsa bocalama yaşarız.. Yine de ağam bilir. Şapkadan tavşanda çıkarır. "Delidir, ne yapsa yeridir.""

  6. #6
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay anasını ya,Okan abim hani genç bi forvetimiz inşallah bu maçta çıkar 2-3 gol atarda hocanın gözüne girer,o zamanda A takıma çıkarır 3. yedek yapar diyordum ya,Tudor alt yapıda o kadar forvet varken bu maç kadrosuna hiç forvet almamış,Eren den başka forvet yok bu kafilede,şaka gibi yaHayır birde ne kadar kötü olabilir ki,bu maçta bile kadroya dahi alabilecek forvetlerimiz yoksa o alt yapıyı kapatalım zaten.
    İlk dikkatimi çeken bu oldu.

    Rezil bir deplasman maçı daha. Bu maç bile Tudor için istifa nedenidir bence.

    Topçular desen, hemen hemen hepsi boş.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  7. #7
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Yediğimiz goller yine çok komik.

    Çalık Koray bedavaya versen almazlar.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  8. #8
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Bir lafım da genç topçulara, artist misiniz oğlum siz. Adam gibi oynasanız diyorum hani?
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  9. #9
    Bronz Aslan elturco19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    Fildişi Sahilleri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1.394
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Tarihimize bir rezalet daha eklendi....
    Bir gün herkes GALATASARAY'lı olacak....

  10. #10
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Malatya maçında buna benzer bir top oynayacağız anlaşılan.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  11. #11
    Bronz Aslan elturco19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    Fildişi Sahilleri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1.394
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Gençler zaten başı kesilmiş tavuk gibi ne yaptıkları ne yapacakları belli değil, kaptanlık pazubandını taşıyan Selçuk başta olmak üzere tecrübeliler de bana ne der gibi oynayınca, üstüne de takımı silkeleyip kendine getirecek bir teknik yönetim olmayınca bu rezil sonuç kaçınılmaz oldu.
    Bir gün herkes GALATASARAY'lı olacak....

  12. #12
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.519
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Geçmiş olsun. Galatasaray takımına bu sonucu yakıştıramadım.Bu kadar sorumsuz olur mu? Kalecisinden sol açığına kadar hepsi havalarda. Bu hoca ile işimiz yürümez.. Eray, Tarık, Donk, Selçuk, Emrah, Sinan, Ahmet iyice bitmişler. 2. yarı hep sağdan oynamaya çalıştılar. Çok iyi denilen Recep bütün topları kaybetti. Hiç öyle açık gibi oynayıp orta yapamadı. Biraz Gökay, biraz Barış topla oynuyor gibi göründüler.Diğerlerini hiç sayma. Gençler düzelebilir ama diğerleri kesin gitmelidir. " böyle yönetime böyle takım."."Böyle başa böyle tarak. İster tara ister yere bırak." Dünyanın 1 numaralı hocasını getirmişik. Deli görmediysenin görün." Delinin boynuna çan takmazlar. Yaptığı işe bakarlar." Bilmem siz ne düşünürsünüz?

  13. #13
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.905
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor - Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Durun arkadaşlar enseyi amma kararttınız. Yenilmek pek hoş olmadı her maçı kazanmak için çıkmak lazım en azından 90 da yemeseydik de 1-1 bitseydi. Ama 5-1 'in rövanşı çıkan kadro belli zaten bu kadar abartmayalım gören elendik sanacak ;))

  14. #14
    Bronz Aslan PREKAZİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    530
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor 2-1 Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Gerekçesi her ne olursa olsun hiç bir mağlubiyet kolay kabullenilmiyor. İğrenç bir maçtı. İlk defa bir maç izlemekten sıkıldım. Bunun nedenini hepiniz kadar ben de biliyorum. Lakin hiçbir gerekçe insanı tatmin etmiyor. Genç oyuncular için önem arz etmiş olmasından öte hiçbir artısı olmayan yoruma bile konu olmayan bir maçtı.

  15. #15
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Sivas Belediye Spor 2-1 Galatasaray | ZTK 2017/2018 | 5. Tur | 2. Maç

    Yine söylüyorum bazı oyuncuların bu kulüpte daha barınma şansı 0, fazlalık statüsündeler kadroda,hani mesala Eray ı begenmeyiz ama hadi yanlış da olsa hocalar kadroda düşünüyor tutuyo bu farklı,benim demek istedigim başka.Tarık ve Donk boşu boşuna oynatılıyor.

    Bizim yedek kadro hiç hazır degil,onlara şans vermeyen Tudor kadar tabi onlarında hataları olabilir,arada uçurum var as kadroyla performans olarak.Bi işte belki Yasin sayılabiliyor yedekten girip fayda verebilecek,o da son 2-3 maça kadar yoktu.Sadece 11 oyuncuyla şampiyon olmak mucizevi birşey olur.Mesala Başakşehir de yedek as farketmiyor 1-2 oyuncu hariç,hepsi de hazır,BJK de en azından 2-3 oyuncu var yedekten girip biraz fayda veren,FB de yine vardır ama bizde yok.

    Maça gelirsek,ilk maç 5-1 lik maç degildi aslında,en fazla 2-1 ya da 3-1 lik maçtı,yani bu maç daha skıntılı geçebilirdi bizim için,ha yine elerdik ama zorlanarak elerdik.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •