Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı - Sayfa 3
Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 45 arası
Ağaç Şeklinde Aç7Beğeni

Konu: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

  1. #31
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    33
    Mesajlar
    21.187
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Olimpiyat stadı falan değil ya. Adı formalite icabı öyle.
    Oyunlarda sadece açılı-kapanış törenleri ve futbol maçları için kullanılacak.
    Sonra da Mersin İY'ye teslim.

    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  2. #32
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.773
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Alıntı İsmail ŞEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olimpiyat stadı falan değil ya. Adı formalite icabı öyle.
    Oyunlarda sadece açılı-kapanış törenleri ve futbol maçları için kullanılacak.
    Sonra da Mersin İY'ye teslim.
    ha tamam oyle daha iyi o zaman zaten olimpiyat statlari pek hos degil
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  3. #33
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.773
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    stadin son durumu ne ?? yakinda bitmesi lazim o stat
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  4. #34
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    33
    Mesajlar
    21.187
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Mersin bitmiş yahu. Dış kaplama falan başlamış.








    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  5. #35
    Gümüş Aslan neull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4.426
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    bu stad sehre cok mu uzak? bana mi oyle geliyo

  6. #36
    Gümüş Aslan neull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4.426
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    adamların stad bıtmıs nerdeyse










  7. #37
    Gümüş Aslan neull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4.426
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Akhisar New Stadium (Cap:11431)





  8. #38
    Gümüş Aslan neull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4.426
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    merın ıc








  9. #39
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    24
    Mesajlar
    74.317
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    baya bıtmıs
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  10. #40
    Platin Aslan relaxxx7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.03.2012
    Yaş
    26
    Mesajlar
    5.190
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Alıntı neull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu stad sehre cok mu uzak? bana mi oyle geliyo
    Mersin'in şu an oynadığı stad tam şehrin merkezinde yeni stad da yakın bir yerde olacak.

  11. #41
    Platin Aslan relaxxx7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.03.2012
    Yaş
    26
    Mesajlar
    5.190
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    Alıntı Gs_Mafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stadin son durumu ne ?? yakinda bitmesi lazim o stat
    Hiç kafanı yorma her türlü şeyi yapar yine bitirirler..33.000 kapasiteli olacak stadı Olimpiyata yetiştiremeyeceklerini anlayınca 25.000 kişiye düşürmek büyük akıl işi

  12. #42
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    33
    Mesajlar
    21.187
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı


    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  13. #43
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.773
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    stat bitmis hayirli olsun bizim stata keske oyle hizla gitseydi
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  14. #44
    Altın Aslan
    Üyelik tarihi
    23.10.2009
    Yer
    KONYA
    Yaş
    35
    Mesajlar
    5.086
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    "Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz, hıyara".

  15. #45
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.773
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Mersin 2013 Akdeniz Oyunları & Mersin İ.Y Yeni Stadı

    bi cimler kaldi bide stadin disi super kupa orda yapilir artik
    bide pttlig seneye izlemek daha zevkli olacak
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

 

 
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +1 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:33.
Bu sistem vBulletin® alt yapısına sahiptir, Version 4.2.0 kullanılmaktadır.
Telif hakları, Jelsoft Enterprises Ltd'e aittir. Copyright © 2016

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.