Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad - Sayfa 37

Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

 Ülkemiz ve Yurtdışından Stadyumlar Katagorisinde ve  Ülkemizden Stadyumlar Forumunda Bulunan , Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad Konusunu Görüntülemektesiniz ; stata baya dikmis , Samet abi hani insaat baslayinca dik degildi demistin..

Konu: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

  1. #541
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7.078

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    stata baya dikmis , Samet abi hani insaat baslayinca dik degildi demistin
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  2. #542
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Yer
    bursa
    Mesajlar
    130

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

































    Gs_Mafia ve Ismail Memet bunu beğendiler.

  3. #543
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7.078

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    2013 te biter bu bende duyulmasin
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  4. #544
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Yer
    bursa
    Mesajlar
    130

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    3 Resim daha






  5. #545
    Altın Aslan Kaya Aydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5.852

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Şaka maka iyi ilerliyor...

  6. #546
    Altın Aslan Murat Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    35
    Mesajlar
    25.323

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Alıntı Kaya Aydar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka maka iyi ilerliyor...
    Bence de iyi ilerliyor abi, yaz aylarında tempoyu biraz daha artırırlarsa çok rahat biter bu iş.


    Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Mevlana)

  7. #547
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Yer
    bursa
    Mesajlar
    130

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    havalar iyileşince çift vardiya çalışılacakmış hızlanır biraz daha heralde

  8. #548
    Altın Aslan Anlerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yaş
    34
    Mesajlar
    13.560

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    insan gurur duyuyor valla. böyle stadlar daha çok olmalı. anlamadığım bişey var. bu arkadaşların prekast eziyeti olmayacak mı? biz çok beklemiştik te.
    barlasmlh bunu beğendi.

  9. #549
    Altın Aslan Özcan Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Yer
    BURSA
    Yaş
    42
    Mesajlar
    33.032

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Alıntı Anıl Erkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan gurur duyuyor valla. böyle stadlar daha çok olmalı. anlamadığım bişey var. bu arkadaşların prekast eziyeti olmayacak mı? biz çok beklemiştik te.
    bunların zulasında çok var anıl yapıp yapıp yığıyorlar tribüne
    Anlerkn ve barlasmlh bunu beğendiler.

  10. #550
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13.794
    Blog Girişleri
    7

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Alıntı Anıl Erkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan gurur duyuyor valla. böyle stadlar daha çok olmalı. anlamadığım bişey var. bu arkadaşların prekast eziyeti olmayacak mı? biz çok beklemiştik te.
    abi bizimkiler bu sistemle gitmedi bunlar lego misali ilerliyor
    o yüzden daha rahat ilerliyor inşaat
    bir daha stad yaptırcak olursak böyle yapalım
    Anlerkn, barlasmlh ve pride bunu beğendiler.

  11. #551
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    76.465

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  12. #552
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Yer
    bursa
    Mesajlar
    130

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    Bir videodan alıntı kale arkası tek kat güzel dibi duruyor


  13. #553
    Altın Aslan Gs_Mafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Yer
    HAWAII
    Yaş
    22
    Mesajlar
    7.078

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad

    baya dikmis
    ♥T&O♥ 13 yil arkadaslik, 4 yil ask tam 17 sene
    galatasaray tam 20 yil kalbimde ♥

  14. #554
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    22
    Mesajlar
    20.693

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad



    Bursaspor'un yeni stadı yükseliyor (VİDEO)

    Bursa'da yapımı devam eden Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun inşaatı son hızla devam ediyor! İşte stadın son durumu!

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumu gezen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Burada dünyadaki eşdeğerleriyle kıyaslanabilecek dev bir eser yükseliyor" dedi.

    Bursa’da geçtiğimiz hafta yapılan spor çalıştayına katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yoğun programının önemli bir kısmını Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyuma ayırdı. Genel Müdür Mehmet Baykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte stadyum inşaatını gezdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ın da eşlik ettiği inceleme gezisinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    DEV BİR ESER YÜKSELİYOR
    Kısa zamanda önemli bir mesafe kat edildiğine tanık olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Dev bir eser yükseliyor. Sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin gururu olacak. Dünyada eşdeğerleriyle kıyaslanabilecek bir eser yükseliyor. Burada sadece bir spor tesisi değil, kültür, sanat ve yaşam merkezi yükseliyor. Stadın sadece içine değil bütünüyle baktığınızda, çevresini de gördüğünüzde Nilüfer Çayı ve çevresinde oluşturulan bant, yeşil alan, spor tesislerinin Bursa’ya ayrı bir güzellik ve özellik katacağına inanıyorum. Bu güzel eser nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi.

    ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA KATKI
    Bir spor adamı olarak spor tesislerinin, stadyumların haftada 1, 15 günde bir kullanılan alanlar olmasını kabullenemediğini ifade eden Baykan, "Bu projede temelinden çatı aktivasyonuna kadar çok değişik mimari uygulamalar, sosyal anlamda şehre ve ülkeye katkı sağlayacak önemli çalışmalar yapılıyor. Bir an önce tamamlanmasıyla mevcut kapasitesiyle Bursa’ya, Türkiye’ye, yakında ülkemizin talip olduğu uluslar arası organizasyonlarda dünya çapında, Avrupa çapında memleketimize katkılar sağlayacak" diye konuştu.

    TÜRKİYE'NİN PRESTİJ OLACAK
    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise yeni stadyumun uluslararası arenada da Türkiye’ye prestij kazandıracak bir eser olduğunu vurguladı. UEFA’nın en son kriterlerine uygun olarak yapılan stadyumda çalışmaların gece gündüz devam ettiğini hatırlatan Başkan Altepe, önümüzdeki yıl stadyum inşaatın tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

  15. #555
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    22
    Mesajlar
    20.693

    Cevap: Bursa Atatürk Stadı / Yeni Stad



LinkBacks (?)

  1. 06.03.13, 09:53

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. İzmir - Atatürk Stadı (51,295)
    By Taner Okutan in forum Ülkemizden Stadyumlar
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 24.01.13, 13:41
  2. Eskişehir Atatürk Stadı (18,700)
    By İsmail Sağlık in forum Ülkemizden Stadyumlar
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 26.03.11, 01:00
  3. İstanbul - Atatürk Olimpiyat Stadı (76,092)
    By İsmail Sağlık in forum Ülkemizden Stadyumlar
    Cevaplar: 48
    Son Mesaj: 23.11.10, 23:25
  4. yeni denizli atatürk stadı (32.500)
    By hknyuksel39 in forum Slayt - Logo - Wallpaper & Çeşitli Çalışmalar
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 12.12.09, 15:21

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.