Şike Soruşturması...

User Tag List

Sayfa 1/2918 123456789101112131415161718192021222324252627282930511015011001 ... SonSon
43763 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Şike Soruşturması...

  1. #1
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Şike Soruşturması...

    Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alındı.




    Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alındı.
    Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
    Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Serdar Kulbilge, Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki emniyete getirildi.
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BİNASINDA ARAMA YAPILIYOR
    Futbolda şike iddialarına yönelik olarak İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki binasında da arama yapılıyor.
    Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul'da başlatılan operasyon çerçevesinde, sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki başkanlık binasına gitti.
    Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin, stadın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Demir kapılar kilitlenirken, kulüp binasında da arama çalışmaları sürüyor.
    Konu Baran Zorlu tarafından (03.07.11 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.





  2. #2
    Gümüş Aslan Erhan Altay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2010
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    361
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Azil Yıldırım gözaltına alındı

    AZİZ YILDIRIM ŞİKE SUÇLAMASIYLA GÖZ ALTINA ALINDI!!
    http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv
    VİDEOYU 9 .17 YE ALIN
    Hak Edeni Ruhunla Sev olur ya Kalp Durur, Akıl unutur. o ne Durur, ne de Unutur..

  3. #3
    Gümüş Aslan guzey2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.12.2010
    Yaş
    27
    Mesajlar
    343
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Azil Yıldırım gözaltına alındı

    Günahların Takımı.....ama sanmam 2 güne serbest bırakırlar
    söz konusu galatasaray ise gerisi teferruattır

  4. #4
    Gümüş Aslan Erhan Altay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2010
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    361
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    emniyet eğer aziz yıldırımı direkt gidip alacak kadar
    duruma gelmişse büyük deliller vardır yoksa almaya cesaret edemezlerdi
    Hak Edeni Ruhunla Sev olur ya Kalp Durur, Akıl unutur. o ne Durur, ne de Unutur..

  5. #5
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.10.2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    33.854
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Olay neymiş hangi maçlar?

  6. #6
    Altın Aslan kobi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2009
    Yer
    İSTANBUL - Nevşehir
    Yaş
    27
    Mesajlar
    2.560
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    beter olsun onunkı bununkıler....tencere yuvarlanmıs kapağnı bulmus...tatıldeyım agalar forumda yokum zaman kotu kollayın kendınızı hadın gorusuruk
    nam-ı diğer ŞaMPiYoN..

  7. #7
    Gümüş Aslan mustafa-212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.04.2010
    Yer
    Baku
    Yaş
    29
    Mesajlar
    3.751
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Alıntı Erhan Altay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet eğer aziz yıldırımı direkt gidip alacak kadar
    duruma gelmişse büyük deliller vardır yoksa almaya cesaret edemezlerdi
    Mantikli dusunce !! Ne guzel olur sampionluklari iptal edilirse...

  8. #8
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.10.2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    33.854
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Sezer Öztürk Şekip Monsturoğlu Mecnun Akyakmazda göz altındaymış

  9. #9
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    nontvsporu acın...





  10. #10
    Altın Aslan Kerem Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.03.2010
    Yer
    Kdz. Ereğli
    Yaş
    29
    Mesajlar
    15.906
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    olay eskişehir-fb maçıymış arkadaslar.. ntvspor..
    GS!

  11. #11
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Eskişehir-Fenerbahçe maçında şike olduğu iddiaları var.





  12. #12
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.10.2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    33.854
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Karabük ve Sivas maçınada göz atsınlar bir zahmet

    Sivassporun kalecisi son zamanlarda ev araba neyim almışmı?

  13. #13
    Gümüş Aslan hellci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.04.2009
    Yer
    hell
    Mesajlar
    4.317
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Eğer doğrulanırsa muhtemel gelecek cezalar

    -Fenerin son şampiyonluğu alınır ve şike yaptığı maçların puanları silinir..
    -Fener Bank Asya ligine düşer.. Bu müthiş kapak olur, çünkü bu sezon hep bizle bu şekilde dalga geçtiler.
    -Aziz Yıldırım 5 yıl müsabakalardan men edilir.
    - Şikeye adı geçen oyuncular ağır ceza alırlar.
    - Karabükspor, Bucaspor, Sivasspor, Ankaragücü aklıma gelen şike yapılabilecek takımlar, çünkü bu maçlar çok entrasan bitmişti.

    Fener kümeye diye bağırmak nasip etsin Allah..

  14. #14
    Altın Aslan Adnan BAKAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.04.2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    12.629
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    serkan çalıl,serdar kutbilge,ümitkaran.,trabzonspor başkan yardımcısı da var.birçok futbolcu menejerde varmış.

  15. #15
    Altın Aslan Adnan BAKAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.04.2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    12.629
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Aziz Yıldırım gözaltına alındı

    Alıntı Levent Çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karabük ve Sivas maçınada göz atsınlar bir zahmet

    Sivassporun kalecisi son zamanlarda ev araba neyim almışmı?
    Mecnun otyakmaz da var Levent

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •