Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

User Tag List

Sonuçlar: Yönetim transferlerde başarılı mı? Divan Kurulu takıma nasıl yansır?

Katılımcı sayısı
27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Transferlerde başarılı, Divan Kurulu toplantısı takıma olumlu etki eder.

    0 0%
  • Transferlerde başarılı, Divan Kurulu toplantısı takıma olumsuz etki eder.

    0 0%
  • Transferlerde başarısız, Divan Kurulu toplantısı takıma olumlu etki eder.

    0 0%
  • Transferlerde başarısız, Divan Kurulu toplantısı takıma olumsuz etki eder.

    0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 1/158 12345678910111213141516171819202122232425262728293051101 ... SonSon
2367 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.815
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonu 1. transfer dönemi, 10 Haziran itibariyla resmen başlayacak. Takımlar bu tarihten itibaren resmi olarak transfer yapabilecek. Birinci transfer dönemi 31 Ağustos'ta ise sona erecek.

    Bu haber 16 Mayıs 2017 Sali 21:10 tarihinde eklenmiştir.



  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.815
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    SON DAKİKA - Galatasaray, Türk kadın voleybolunun yıldızı Neslihan Demir Güler'i transfer ettiğini açıkladı.







  3. #3
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.815
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Lucescu, Galatasaray ile anlaştı dedikodu haber


  4. #4
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.413
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Alıntı Mert Üstündağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lucescu, Galatasaray ile anlaştı dedikodu haber
    Evet , Lucescu & Gs haberleri çıkmaya başladıysa yaz transfer sezonu açılmıştır resmi olarak

  5. #5
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Alıntı Martin Linnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet , Lucescu & Gs haberleri çıkmaya başladıysa yaz transfer sezonu açılmıştır resmi olarak


    10 senedir böyle çünkü

  6. #6
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    AMK sitesinde okudum,Che Başakşehir ile anlaştı deniyor,Balta da Osmanlıspor ile anlaşmış deniyor,gerçi Che nin sözleşmesi bitiyor,kimle anlaştıgı pek ilgilendirmiyor bizi

    Batefomi Gomis ile görüştügümüz söyleniyor ve 2 hafta önce 2 milyon euroya sol bek Ugur Çiftçi yi almak için anlaştıgımız söyleniyordu.Bu yönetim transfer yapacaksa 7-8 oyuncudan 5 tanesi kiralık olsun,bunlar transferi beceremiyor çünkü,daha fazla batmayalım,gönderecek oyuncu yaratmayalım.

  7. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Şanlı Arma‏ @sanliarma 13 sa.13 saat önceDaha fazla



    Dursun Özbek 2017-2018 Sezonunda da Başkan olarak devam eder ise ne yaparsınız?

    Storeden Alışveriş Yapmam
    Kombine Almam
    Kuruş Destek Vermem
    Hepsi



    @Vatan77 kardeşimizde dedigi gibi,bunları da yapmak lazım,madem iplenmiyoruz,madem bildiklerini okuyacaklar.Ha GS de zarar görecek ama diyorum ya her gün ölecegimize 1 defa ölürüz,ayrıca bu diger başkanlara,işaretçi fosillere ibret olur;)

  8. #8
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.


  9. #9
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Pinokyo gibi yalan söyledikçe burnu uzasaydı buradan uzaya kadar uzamıştı heralde söyledigi yalanlar serisinden dolayıVidyoyu izleyin;)


    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 20 sa.20 saat önceDaha fazla



    Dursun Özbek:" Benim eşim Beşiktaşlıymış kim söylüyor bunu.. Bunlar yalan kabul etmiyorum."

    https://twitter.com/ParcaliPesinde/s...65936518172672

  10. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    ASLAN STATISTIC ����‏ @aslanstatisticc 23 sa.23 saat önceDaha fazla



    R.Donk, Tarık ,Salih Dursun ,İsmail Çipe, Emrah Başsan, Volkan Pala, Umut Gündoğan ve Oğuzhan Kayar sezon sonu takıma tekrar katılacaklar.

  11. #11
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    ASLAN STATISTIC ����‏ @aslanstatisticc 23 sa.23 saat önceDaha fazla



    E.Ataman: A.Yıldırım'ın tokat attığı kişi F.Bahçe camiasından. Belki oğlu gibi görüp uyarmak istedi. Aile içi diye değerlendirmek lazım.



    Atamanı da kaybettik arkadaşlar,şu söyledigi sözün mantıklı hiçbir tarafı yok.

  12. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    ASLAN STATISTIC ����‏ @aslanstatisticc 15 MayDaha fazla



    Mehmet Demirkol: "Şu anda bir takım menajerler Dursun Özbek'in önüne listeyi koydu ve oradan adam seçiliyor."



    İşte buna kesinlikle inanırım,yaptıkları yapacaklarının teminatı,yine kazıklar girecek.Birde ümit dagıtıyor,hatalarımızdan ders aldık diyor,hadi len orada,kendi bile inanmıyordur dedigine

  13. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    GrandeSaray‏ @GrandeSaray 15 sa.15 saat önceDaha fazla



    Türk futbolunun ortak düşmanı


  14. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.131
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Uluç iyi konuşmuş;)

    Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr 10 MayDaha fazla



    Hıncal Uluç'tan Hayri Kozak'a ağır salvolar.


    https://twitter.com/forzacimbomtr/st...75037721751552




  15. #15
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.338
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu.

    Allah'ın selamı üzerinize olsun. taraftarımızı yüce Allah kötülüklerden korusun. Bu yönetim def olsun. Söylenen yalanlara göre sözde takım gençleştirilecek diyorlar almak istedikleri adamların yaşları 30 un üzerinde ..Bu nasıl gençleştirme? Ben Dursun'a artık inanmıyorum. Genel kurul buna nasıl inanıyor hiç anlamıyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •