Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu - Sayfa 55

User Tag List

Sonuçlar: Adı Galatasaray ile anılan oyunculardan hangisinin gelmesini istersiniz ?

Katılımcı sayısı
24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Gomis

    12 50.00%
  • Belhanda

    6 25.00%
  • J.Martinez

    4 16.67%
  • Carlos Bacca

    14 58.33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

Konu: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

  1. #811
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.618
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Martin Linnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sıcak havada iyi geldi bu espri
    Bu da güzeldi
    Martin Linnes bunu beğendi.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  2. #812
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.487
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    SU Her gun yalan haber yapan medyadan nefret ediyorum.bi suru isim ortaya atıyorlar su geliyor bu geliyor diye.gun tarih veriyorlar kimsede yüzlerine niye ekmeginizi yalan soyleyerek cıkarıyorsunuz demiyor.biz de taraftarlar bekliyoruz.ne gelen var ne giden.gelenler kadar gidenler de onemli.Allah sonumuzu hayr etsin basımızdakilere akıl fikir versin.takım kısmen toplandı bugun.bakalım 20 gun sonra falan macımız var.hala gelen yok

  3. #813
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.211
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Başkanın bahsettiği uçaklar rotayı şaşırdığından Atatürk Hava limanına inecekken galiba başka ülkeye indiler. Çünkü: Uçakları gören yok..

  4. #814
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.618
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Gomis clichy lens , 2 sağlam stoper bir orta saha takımı seviye atlatır
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  5. #815
    Gümüş Aslan blade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2011
    Yer
    Tavsanli / Almanya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Uçak indimi?

    Gesendet von meinem D5803 mit Tapatalk
    Hello , my name is Aziz , Aziz from Metris United.

  6. #816
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.211
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uçak indimi?

    Gesendet von meinem D5803 mit Tapatalk
    Uçak rotayı şaşırmış. Başka ülkeye inmiş. Olur da bu kadar büyük yalan olur mu? Taraftarla resmen dalga geçiyor. Sözde 1 haftada transfer bitecekti.Hani nerdeeeeee?

  7. #817
    Bronz Aslan tugaygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.06.2012
    Yaş
    29
    Mesajlar
    1.205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    ben bu transfer sezonundan da bir sey beklemiyorum alacak adam simdiye kadar lir di neyi bekliyorsunuz fiyatinin artmasini mi

  8. #818
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.487
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Maicon belhanda gomis kesin bitti deniliyor.tette yogun olarak gundemde.defansif orta sahaya cok merak ediyorum kim olacak.

  9. #819
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Galatasaray Gazetesi‏ @GsGazete 6 sa.6 saat önceDaha fazla



    Igor Tudor bu akşam Ntv Spor'da.



    Saat 23:15 de;)Nerelere oyuncu alınacagını söyler ve de taktik dizilşinin nasıl olacagını söyler.

  10. #820
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Galatasaray Gazetesi‏ @GsGazete 10 sa.10 saat önceDaha fazla



    Dursun Özbek: ''Genel Kurul iyi hizmet ettiysem tekrar beni göreve getirsin...''



    Yine aday olmak istiyor,taraftarla resmen billur geçiyor,egleniyor,yani demek istiyor ki önemli olan genel kurulun ne dedigidir,taraftarın dedigi şeyimde degil;)

    Ben sözümün arkasındayım,bu adam başkan olarak kaldıgı sürece bundan sonra maçlarımıza eskisi kadar bakmam,çok az takip ederim.

  11. #821
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Helal olsun;)


  12. #822
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 6 sa.6 saat önceDaha fazla



    Kenny Tete'nin menajeri Mino Raiola, Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a gidecek. (Tutto Mercato)

  13. #823
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    İsteyenin bir gözü,vermeyenin 2 gözü kara

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 12 sa.12 saat önceDaha fazla



    Ryan Donk: "Bonservisimi verin gideyim."



  14. #824
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    PC ye bugün format attırdım uçuyor,daha tıklamadan sayfalar açılıyor,o derece
    Okan Akkaya bunu beğendi.

  15. #825
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Özbek buldu paraları saçmaya başladı,birde tertemiz,borçsuz kulüp bıracakmış,Belhanda ya bonservis 8,yıllık 3,2 verilecegi konuşuluyor,,Clichy e yıllık 3 civarı verilcegi konuşuluyor,32 lik Gomis e yıllık 3 küsür verilecegi konuşuluyor,stoper Maicon a bonservis olarak 7 milyon euro verilecegi konuşuluyor,şu rakamlara bakarmısınızBize ne zaman hesabını,kitabını bilen,planlı bir başkan gelecek acaba çok merak ediyorum...
    bahecan bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (2 üye ve 6 konuk)

  1. Uğur Ali Doğan,
  2. foggedeyes0606

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.