Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu - Sayfa 54

User Tag List

Sonuçlar: Adı Galatasaray ile anılan oyunculardan hangisinin gelmesini istersiniz ?

Katılımcı sayısı
24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Gomis

    12 50.00%
  • Belhanda

    6 25.00%
  • J.Martinez

    4 16.67%
  • Carlos Bacca

    14 58.33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

Konu: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

  1. #796
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.485
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu düşüncende benimle aynıMesajımda yazdım şimdi;)
    Evet bu sistemi anlamıyorum ne hedefleniyor bu sistemle anlamıyorum.yanlıs bilmşyorsam eger juventus bu sistemle oynadı barcayı yendi madride karsı ağır yenildi.chelsi bu sistemle oynuyor sanırım birde atletiko madrid.

  2. #797
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.485
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Biz en buyuk basarıları cok kaliteli yerli ve yabancı karısımıyla basardık.hele yerliler halatasaraylı olunca o ruh bir sekilde butunlesiyor ve basarılı oluyoruz.yenildigimiz zaman bile mücadele ederek teslim olmayarak yeniliyorduk.bizim en buyuk dezavantajlardan birisi de yerli galatasarylı yenildigimizde aglayan ruhla mucadele eden oyuncularımızın olmayısıdir.ben en azından bukadar galatasaraydan uzak ruhtan anlamayan kulturu gelenegi bilmeyen kalitesiz yerli oyuncu grubu hatırlamıyorum.biz ne yapıp edip paftan falan kadroya oyuncu monte etmemiz lazım.2-3 sene sonra pisip kemik kadroyu olusturacaz.yoksa boyle anlık basarı elde eder ama uzun vadeli basarılar elde edemeyiz ve rivadan floryadan sonra tekrar borclara gireriz.
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  3. #798
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.242
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Arnavut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bu sistemi anlamıyorum ne hedefleniyor bu sistemle anlamıyorum.yanlıs bilmşyorsam eger juventus bu sistemle oynadı barcayı yendi madride karsı ağır yenildi.chelsi bu sistemle oynuyor sanırım birde atletiko madrid.
    Dogru oyuncular,dogru hoca ve de zaman gerekli,sabır da gerek,bizden daha bunların 1 tanesini yerine getiremiyoruzKeza kanatsız sistem de öyle,oyun kitleniyor,zaten anadolu kulüpleri iyice geri çekliyor.Bizim geçen sene en etkili bölgemiz neresiydi,kanatlar,Bruma ve Yasin etkililerdi,şimdi bu 2 sistemden biriyle oynarsak geçen seneki en iyi ve tek iyi yerimizin de ayarını bozmuş oluruz,sonra buyrun cenaze namazına,Tudor daha lig başlamadan takımı geriden başlatır.
    Arnavut bunu beğendi.

  4. #799
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.242
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Arnavut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz en buyuk basarıları cok kaliteli yerli ve yabancı karısımıyla basardık.hele yerliler halatasaraylı olunca o ruh bir sekilde butunlesiyor ve basarılı oluyoruz.yenildigimiz zaman bile mücadele ederek teslim olmayarak yeniliyorduk.bizim en buyuk dezavantajlardan birisi de yerli galatasarylı yenildigimizde aglayan ruhla mucadele eden oyuncularımızın olmayısıdir.ben en azından bukadar galatasaraydan uzak ruhtan anlamayan kulturu gelenegi bilmeyen kalitesiz yerli oyuncu grubu hatırlamıyorum.biz ne yapıp edip paftan falan kadroya oyuncu monte etmemiz lazım.2-3 sene sonra pisip kemik kadroyu olusturacaz.yoksa boyle anlık basarı elde eder ama uzun vadeli basarılar elde edemeyiz ve rivadan floryadan sonra tekrar borclara gireriz.
    Koca kadrodan şu yerli de iyi diyebilecegimiz 1 tane iyi oyuncu yok şuan da,Serdar ve Çalık ise soru işareti,bakmak lazım bu sene.

    Malesef abi senin bu dedigin bu yönetim kafasıyla mümkün degil,hep hazır hep hazır,keza taraftarda öyle,bunlar degişmeli artık.Okey hazır da al,kalite de al makul rakamlara ama araya yerli veya yabancı gençlerde kat,alt yapıdan oyuncularda kat.
    Arnavut bunu beğendi.

  5. #800
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.242
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu


  6. #801
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.242
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Ben kaçtım,hayırlı geceler herkese

  7. #802
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.485
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kaçtım,hayırlı geceler herkese
    Sanada hayırlı geceler kardeşim
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  8. #803
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.616
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Ahmet Çalık Serdar Aziz'i kiralamak lazım.

    Boş transferler oldu.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  9. #804
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.616
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Biz şimdi kimleri alıyoruz beyler?

    Benim listemde 6-7 kişi görünüyor?
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  10. #805
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.616
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Defans; tete maicon clichy

    Olma ihtimali?
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  11. #806
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.194
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    Bugün Vargas ın ki ilginç oldu,45. dk da gol attı,hakem vidyo uygulaması yüzünden golü iptal oldu,ofsaytmış,ben tabi haliyle yıkıldım,golüne sevinmiştim,hatta hay ben vidyo hakeminin falan dedim.Daha sonra 90. dk da Vargas yine gol attı,hakem golü vermedi,sonra vidyo hakemi devreye girdi ve gol verildi,tabi ben mutlu oldum,bu sefer dedim ki iyi ki bu vidyo hakemi var
    Bu da böyle bir anımdır
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  12. #807
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.194
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Clichy 'e hiç sıcak değilim şahsen nedense içime sinmiyor

  13. #808
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.205
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Allahın selamı üzerinize olsun. Sağlığınız, keyfiniz yerinde dursun.Yeni bir Haftaya girdik. 2017-18 sezonu hayırlı olsun. Arzu ettiğimiz oyuncular bu hafta İstanbul'da olsun..

  14. #809
    Platin Aslan Okan Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    8.616
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Martin Linnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clichy 'e hiç sıcak değilim şahsen nedense içime sinmiyor
    Çok klişe(i) sözler bunlar
    Emre Akkaya ve Martin Linnes bunu beğendiler.
    "Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar." (Hz Mevlana)

  15. #810
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.194
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Yaz Transfer Nöbeti | 2017/2018 Sezonu

    Alıntı Okan Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok klişe(i) sözler bunlar
    Bu sıcak havada iyi geldi bu espri
    Okan Akkaya ve Emre Akkaya bunu beğendiler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.