2017-2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig Takip Başlığı

User Tag List

Sayfa 1/38 123456789101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon
569 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 2017-2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig Takip Başlığı

  1. #1
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.861
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    2017-2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig Takip Başlığı

    ///
    Konu melih1905 tarafından (15.10.17 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    İzmirden gol haberimi var? 2-2 mi.

  3. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Hahahahaha,attı kral golü

  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Kraallll yine attı golü,90+2 gol Borak

    TS maçı Burak ın attıgı 2 golle 2-1 kazandı..Dedigim gibi gol krallıgı Burak-Gomis-Negredo arasında geçer bence,benim favorim tabi ki Burak

  5. #5

    Üyelik tarihi
    09.04.2010
    Yer
    Almanya
    Yaş
    43
    Mesajlar
    71
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Çin Burak

    Gesendet von meinem D5803 mit Tapatalk

  6. #6
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.861
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Burak iyi başladı. İlk maçında 2 gol attı, Ts için çok iyi transfer oldu

    Ammaa Ts bu maçı haketmedi hatta bence 1 puanı bile haketmedi hakemle kazandı. Hem Durica, hem Perreira kırmızı görmeliydi. Hele Durica'nın ki neydi öyle, insanlık suçu resmen. 9 kişi tamamlaması gerekirken 11 kişi tamamladı Ts. Lig daha ilk haftadan böyle başlayacaksa işimiz var. Dün de Fb ofsayt'tan gol attı ama o kadar bariz bir hata diyemem, göremeyebilirdi hakem ama bugünkü hakem faciası oldu Konya adına

  7. #7
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    17.05.2009
    Yer
    Augsburg
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2.154
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    ahahaha pepenin golü tam bir komedi, salih bacak arasi, kaleci sazan, pepe mutlu

  8. #8
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    ah Burak ah, seni beğenmeyenlere selam olsun...

  9. #9
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Alıntı Martin Linnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak iyi başladı. İlk maçında 2 gol attı, Ts için çok iyi transfer oldu

    Ammaa Ts bu maçı haketmedi hatta bence 1 puanı bile haketmedi hakemle kazandı. Hem Durica, hem Perreira kırmızı görmeliydi. Hele Durica'nın ki neydi öyle, insanlık suçu resmen. 9 kişi tamamlaması gerekirken 11 kişi tamamladı Ts. Lig daha ilk haftadan böyle başlayacaksa işimiz var. Dün de Fb ofsayt'tan gol attı ama o kadar bariz bir hata diyemem, göremeyebilirdi hakem ama bugünkü hakem faciası oldu Konya adına
    traorenin ayagı kırılmıs o posizyonda. net kırmızıydı pozisyon.

  10. #10
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    17.05.2009
    Yer
    Augsburg
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2.154
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    bakalim kac "spor yorumcusu" cenk icin emek hirsizi diyecekler

  11. #11
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    p6 saka gibi. bu sene gene bjk ye beleş p6 calınmaya devam ediliyor.

  12. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Alıntı Martin Linnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak iyi başladı. İlk maçında 2 gol attı, Ts için çok iyi transfer oldu

    Ammaa Ts bu maçı haketmedi hatta bence 1 puanı bile haketmedi hakemle kazandı. Hem Durica, hem Perreira kırmızı görmeliydi. Hele Durica'nın ki neydi öyle, insanlık suçu resmen. 9 kişi tamamlaması gerekirken 11 kişi tamamladı Ts. Lig daha ilk haftadan böyle başlayacaksa işimiz var. Dün de Fb ofsayt'tan gol attı ama o kadar bariz bir hata diyemem, göremeyebilirdi hakem ama bugünkü hakem faciası oldu Konya adına
    TS oyun olarak özellikle ilk yarı çok istekliydi,oyuncular ıssırdılar ama maçta genele baktıgımızda tabi eksikleri var,üstüne koymaları gerek;)Olcay mesala çok tutuktu bu maçta.

    Ben Bondanda yı da çok begendim,dikine iyi çok iyi gidiyor,ayrıca adı da çok güzel,söylemesi çok hoş

  13. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Alıntı Ismail Keles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha pepenin golü tam bir komedi, salih bacak arasi, kaleci sazan, pepe mutlu
    Adamlar bir halt oynamadan golü buldular,2. yarıda hiç oynamıyorlardı,sonra bir posizyon pat penaltı ki penaltı degil bence

  14. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Tüpcünün açıklamasının bir bölümüne geçen denk geldim, vidyo hakem için teknoloinin spora çok fazla girmemesi iyi olur gibisinden bir laf etmişti,söyler tabi,çünkü vidyo hakem olursa hakemler eyyam fazla yapamıyacak,anadolu kulüpleri aleyhine olan hatalar azalacak,böylece 3 büyük denen takımlar daha az puan alacak

    Mesala bugün Cenk e verilen penaltı örneginde oldugu gibi,vidyo hakem olsa penaltı iptal edilecekti.

  15. #15
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Kayserispor | STSL | 1.Hafta

    Come To BJK



Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •