Fenerasyon 1-0 Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

User Tag List

Sayfa 1/20 1234567891011121314151617181920 SonSon
297 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Fenerasyon 1-0 Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Fenerasyon 1-0 Beşiktaş | STSL | 25.Hafta




    Spor Toto Süper Lig
    25.Hafta

    Fenerasyon - Besiktas

    Hakem: ?

    Tarih: 22.03.2015
    20:00

    Yer:
    Papazın Çayırı

    Yayin:LigTv



  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Takimiza ugur getirsin

  3. #3
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Konu simdilik kapali persembe gunu acariz.

  4. #4
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta


  5. #5
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    ŞİKECİLERİN maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  6. #6
    Gümüş Aslan Uğur Ali Doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.07.2013
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2.809
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Biz Kasımpaşayı yeneriz puanımız 55. Bu maç öncesi fener 50 beşiktaş 54. Beşiktaş uefa yorgunu ve moralleri bozuk, feneri yenemezler. Bu maçtan sonra puan durumu Gs(55) Bjk(54) Fener(53) olur ya da..Gs(55) Bjk(55) Fener(51) olur. Ama muhtemelen 1.si olucak.

  7. #7
    Platin Aslan Berkant1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.12.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    8.248
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Sonra dedimki"" iyiki GALATASARAY liyim""...

  8. #8
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.515
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Şikeci kardeşler yesinler birbirini.. İkisi de birbirinin aynısı..Hani OSMANLI BANKASININ reklamı var...<<<Aslında b irbirimizden yok farkımız ama biz Osmanlı bakasıyız. >>>İkisininde aynı kafada olduğu için yesinler birbirini...İkisi de aynı kaba pisliyor... Bakalım sezon sonu ne olacak?

  9. #9
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Sikecilerin cikardi haberi gordunuzmu aydunus 2paket sigara iciyormus..

  10. #10
    Bronz Aslan Thoracicsurgeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.06.2011
    Yer
    Hollanda
    Yaş
    26
    Mesajlar
    760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    El SIKEco

  11. #11
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    yiyn birbirnizi

  12. #12
    Gümüş Aslan Uğur Ali Doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.07.2013
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2.809
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Konu Uğur Ali Doğan tarafından (22.03.15 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.

  13. #13
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    Bizim icin en iyi skor 0-0 yada bjk nin kazanmasi,sizce

  14. #14
    Platin Aslan NHT PSKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.10.2009
    Yer
    İstanbul/Üsküdar
    Yaş
    30
    Mesajlar
    6.685
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta



    akşam ki maç temsili filan değil
    GALATASARAY SK

  15. #15
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.925
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Fenerasyon - Beşiktaş | STSL | 25.Hafta

    11ler

    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike

    BJK


    Tolga, Serdar, Necip,Ersan, Motta, Gökhan Töre, Veli, Sosa, Atiba, Tolgay, Demba Ba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •