Galatasaray 3-1 Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

User Tag List

Sayfa 1/8 12345678 SonSon
110 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Galatasaray 3-1 Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

  1. #1
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.905
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Galatasaray 3-1 Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta



    &



    SPOR TOTO SÜPER LİG

    17.HAFTA

    GALATASARAY & GÖZTEPE



    Hakem :

    Tarih : 24.12.2017, Pazar

    Saat : 19:30

    Yer : Türk Telekom Arena

    Yayın: beiNSports







  2. #2
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.905
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    //////

    kazanmamız lazım ..
    özcan baytar
    Konu Özcan Baytar tarafından (20.12.17 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Demir Aslan ashil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    199
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Bu maçta takımın başında Fatih Terim olsa muhtemelen şöyle bir 11 ve Terim efsanesi "4-3-1-2" sistemi ile ile maça çıkardık;


    Muslera

    Denayer - Maicon - Serdar - Rodrigues

    Selçuk -
    Fernando - Ndiaye

    Belhanda

    Feghouli - Gomis
    Sabri Sarıoğlu



  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı melih1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    //////

    kazanmamız lazım ..
    özcan baytar
    Özcan abi yine başkasının içinden konuşmuşİç ses

  5. Likes melih1905 liked this post
  6. #5
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Seyirci destegi ve saha avantajlı yanlarımız,zor da olsa yener gibi duruyoruz ama Göztepe de boş durmayacaktır,moralleri çok yüksek,full konsantrasyonla oynayacaklardır.Jahovic e havadan,yerden dikkat etmek lazım,adam formda,bizim defans ve Muslera da çok formda,o yüzden dikkat etmek gerekir.

    Evinde en çok puan almış takımla(averajla),deplasmanda en çok puan almış takımın maçı olacak,bu yönüyle de ilginç bir maç olacak.

    Kesin kazanılması gereken bir maç,aksi olursa bu 2. yarıda bu yol,su,elektirik olarak geri döner.

  7. #6
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    İlk 4 Biz-BJK-Başakşehir-Fb den oluşacaktır,Kayseri-Göztepe ve bu sene TS nin zirve yarışını götürebileceklerini pek sanmıyorum,düşecektir formları 2. yarıda,kaldıramıyacaklardır baskıyı,Kayseri ve TS 5. lik yarışı yaparlar,7. de Göztepe olur.

  8. #7
    Demir Aslan ashil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    199
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk 4 Biz-BJK-Başakşehir-Fb den oluşacaktır,Kayseri-Göztepe ve bu sene TS nin zirve yarışını götürebileceklerini pek sanmıyoum,düşecektir formları 2. yarıda,kaldıramıyacaklardır baskıyı,bu 3 ü 5. lik yarışı yaparlar.
    Fatih hoca değilde bir yabancı gelirse ligi en iyi 5. bitiririz.
    Sabri Sarıoğlu



  9. #8
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı ashil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih hoca değilde bir yabancı gelirse ligi en iyi 5. bitiririz.
    OlabilirTakımı tanıyım falan diyene kadar sezon biter zaten.

  10. #9
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta



    Gördünüz mü,Asamoah ya da Felipe Luigi derken başkan daha iyisini getiriyor sol beke,büyüksün

    Red Report‏ @RedReport_ 28 dk.28 dakika önceDaha fazla



    Hakan Balta yönetime başvurarak “Galatasaray’a ilerde de hizmet etmek istiyorum. Teklifler aldım ama bu yüzden gitmedim. Kontratımda fedakarlığa hazırım”dedi. Bunun üzerine Hakan’a af çıktı. Şuan lisansı yok ama ikinci yarıya çıkacak. (Nevzat Dindar)

  11. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Balta futbolu bırakmamış futbol onu bırakmış bunlar hala zor ediyor,şaka gibisiniz,Prens Aydın ve Aykut da buna benzer şeyler olmuştu.

  12. #11
    Demir Aslan ashil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    199
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OlabilirTakımı tanıyım falan diyene kadar sezon biter zaten.
    Tanır, tanır Gomis, Fernando, Maicon, Mariano gibi acayip profesyonel oyuncular var takımda. Terim büyük oyuncularla oynamayı sever (Hagi, Drogba örneğin)
    Hamza'dan örnek vereyim yine; Prandelli ile herkes'den 4 yiyen takımı Hamza 1-2 dokunuşla rayına oturtmadı mı? Neden: çünkü tkımı takip edip o sorunu zaten daha göreve gelmeden çözmüştü.
    Fatih hoca 1-2 dokunuşla takımı sezon başındaki düzenine getirirse gerisini keyifle izleriz.

    Bu takım tam Terim'in istediği oyunu oynar. Hatta beğenmediğimiz Belhanda bile tam hocanın istediği oyun kurucu. Hoca Sneijder'i istememişti mesela
    Sabri Sarıoğlu



  13. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.717
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı ashil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanır, tanır Gomis, Fernando, Maicon, Mariano gibi acayip profesyonel oyuncular var takımda. Terim büyük oyuncularla oynamayı sever (Hagi, Drogba örneğin)
    Hamza'dan örnek vereyim yine; Prandelli ile herkes'den 4 yiyen takımı Hamza 1-2 dokunuşla rayına oturtmadı mı? Neden: çünkü tkımı takip edip o sorunu zaten daha göreve gelmeden çözmüştü.
    Fatih hoca 1-2 dokunuşla takımı sezon başındaki düzenine getirirse gerisini keyifle izleriz.

    Bu takım tam Terim'in istediği oyunu oynar. Hatta beğenmediğimiz Belhanda bile tam hocanın istediği oyun kurucu. Hoca Sneijder'i istememişti mesela
    Tanıyana kadar zaman geçer derken ben yabancı hocalar için demiştim

    Terim illa ki şansımızı yükseltecektir,buna şüphe yok ama dedigim gibi benim korkum bizim baştaki bu ugursuzBu son 2-3 gündür heryerde Özbek in süliletini görür oldum sanki,Allah tan rüyama kabus olarak falan girmiyor o yaglı face si ileBunun fotosunu Dünya nın en neşeli adamına göster onun bile hayat enerjisi sıfıra iner,o derece yani.

  14. #13
    Bronz Aslan defterdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.10.2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    676
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Fatih hoca gelmiş

  15. #14
    Altın Aslan ali-korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.12.2010
    Yaş
    37
    Mesajlar
    19.094
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    selçuk ve hakan baltayı oynatır terim.özellikle ndiaye yazık olacak.

  16. #15
    Demir Aslan ashil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.01.2011
    Yaş
    36
    Mesajlar
    199
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Göztepe | STSL 2017/2018 | 17. Hafta

    Alıntı ali-korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk ve hakan baltayı oynatır terim.özellikle ndiaye yazık olacak.
    Katılmıyorum. Aksine Ndiaye, Fatih hocanın yeni prensi olur.

    Tam onun istediği tipte oyuncu. Oyunu 2 yönlü oynayabiliyor, hızlı, teknik, oyunu görüşü yüksek...ve en önemlisi etkili pres yapabiliyor... daha ne olsun
    Sabri Sarıoğlu



Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •