Galatasaray 2-1 Konyaspor | STSL | 34.Hafta

User Tag List

Sayfa 1/5 12345 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Galatasaray 2-1 Konyaspor | STSL | 34.Hafta

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Galatasaray 2-1 Konyaspor | STSL | 34.Hafta





    SPOR TOTO SÜPER LİG
    34. HAFTA

    GALATASARAY
    &
    Konyaspor

    Hakem: Halis Özkahya

    Tarih:03.06.2017
    Cumartesi
    17:00

    Yer TÜRK TELEKOM STADYUMU

    Yayın: beiNsports




  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    ----

  3. #3
    Dişi Aslan kader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.10.2009
    Yaş
    47
    Mesajlar
    509
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Alırız maçı ne işe yarayacaksa


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Bu sene geriye merak edilecek 4 tane maç kaldı,zaten liglerde bitiyor

    Cumartesi TS-Bursa ve Rize-Alanya
    Cumartesi Juve-Madrid
    Pazar Göztepe-Eskişehir


    Temennim Bursa küme de kalsın,Juve şampiyon olsun,Göstepe STSL ye yükselsin;)


    Bizim maça gelirsek,Kader ablanın da dedigi gibi çokta önemli degil,hatta daha iyi olur 4. olursak,1 hafta daha az tatil yapar oyuncularımız,tatili haketmediler çünkü;)

  5. #5
    Altın Aslan Barış İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2012
    Yaş
    30
    Mesajlar
    19.480
    Blog Girişleri
    1
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Selâmün aleyküm şampiyonluk geliyor oleyyyy��
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  6. #6
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.198
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Vay be hoşgeldin Barış. Seni görünce bir garip oldum , uzun zaman oldu yoksun bayadir )
    Emre Akkaya ve Barış İNANÇ bunu beğendiler.

  7. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Alıntı Barış İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selâmün aleyküm şampiyonluk geliyor oleyyyy��
    Aleyküm Selaaamm Barış,eski dostlar birer birer geliyor bu aralar foruma
    Barış İNANÇ bunu beğendi.

  8. #8
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Ramazdan da şeytanlar hani baglanıyordu,Azzo açıklamalar yapmış bugün;)

    İçerige girmiyecegim,dinlemedimde,okumadımda zaten,belli ne diyecekleri;Bizi ele geçirmeye çalıstılar,engellediler,EUROLİG şampiyonlugu futbolda CL şampiyonluguna,hatta Dünya Kupası şampiyonluguna bedeldir,seneye şampiyon olacagız,süper biv kadvo kuvacagım,Fenevbahce bir kuvumduv...

    Azzo gibi kafası normal olmayan birçok Fb li var,bu benim akraba,arkadaş çevremde de var,tencere-kapak misali birbirlerini bulmuşlar,tamam bizde,BJK de,TS de,diger anadolu kulüplerinde falan da böyle kafası normal olmayan kişilerde vardır,türlü türlü insan var çünkü ama hepsinin toplamı Fb liler kadar etmez

    O yüzden bir Fb li ile spor sohbeti yapacagına(bakın futbol demiyorum,spor diyorum)ne biliyim git kitap oku,hatta en sevmedigin işi yap git pembe dizi izle,git 2 saat ekonomi yorumlarını dinle,hatta bizim bu sene berbat oynadıgımız maçların tekrarını izle çok daha iyi,çünkü bunlarla geçirecegin saniyeye bile yazıkFb limisin,Allah başka dert vermesin;)

  9. #9
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Ha bu arada Azzo tokat atmıştı ya hani,savcılık davayı geri çekmiş,gücün var mı,dayın var mı,yalakamısın Türkiye de senden güçlüsü yoktur o zamanUla bile demesi yok mu bana vurmaya kalktı,gözlügüm yere düştü,taraftar küfür etti bende onlardan şikayetçiyim,Allah harbiden saptırmış bunu,10 numara kalitede bir zeytinyagı.

    Ben kolay kolay kimseye bela okumam ama bunlara okuyorum işte,Azzo ya,yalakalara,güç sarhoşu olan herkese,adaletsizlik yapanlara,bunlar en tepeden en aşşagıya kimse artık...Allah mazlumla,dogru kişiyle her zaman beraberdir,olmadı öteki Dünyada hesaplaşırlar tek tek;)

    Neyse unutmayın bizim 6222 yasamız var,korkmayın o yüzden içiniz rahat olsun,bu yasada şike yapılabilir,teşvik alınabilir,bazı başkanlar ve yöneticiler açıklamalarla provekasyon yapabilir,tokat atabilir gibi şeyler yazıyor;)

  10. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta


  11. #11
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Selcuk 250.,Muslera 200. maçına çıkacamış bugün,valla Selcuk un son 3 senedeki çıktıgı maçların %90 ı boşa,zarar

  12. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta


  13. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 3 sa.3 saat önceDaha fazla



    @ParcaliPesinde adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Cenk Ergün teklifini Necati Ateşâ€™e iletti. beIN Sports’ta yorumculuk yapan eski golcünün de buna sıcak baktığı belirtild


  14. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 3 sa.3 saat önceDaha fazla



    Senelik 3.5 M € isteyen Gomis ile 3 M + bonuslarla anlaşma sağlayan G.Saray, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Swansea ile görüşecek.






    Bu bilgi dogruysa 3 ve bonuslar acayip bir para,yaşı 32 degilde 25 olsa anlarım bi derece,eyvallah iyi topcu ama sanki Gomis degilde World Class bir topcu alıyoruz,bana göre bonuslarla 2,5 yeterlidir,zaten bu parayı da veren çıkmaz.Bu kadar para saçarlarsa agır konuşurum,zaten çok para saçıyoruz yıllıklara.

  15. #15
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Konyaspor | STSL | 34.Hafta

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 4 sa.4 saat önceDaha fazla



    Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray'dan Yasin Öztekin'i kadroda görmek istiyor.



Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.