Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 15 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta





    SPOR TOTO SÜPER LİG

    33.HAFTA

    Alanyaspor
    &
    GALATASARAY

    Hakem: Halil Umut Meler

    Tarih 29.05.2017
    29 Mayıs Pazartesi
    20:00

    Yer: Alanya Oba Stadi

    Yayın: beiNsports



  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor - Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    ----

  3. #3
    Demir Aslan C.Prekazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor - Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Zor maç. Rahat pozisyonda olmak tek avantaj.

  4. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor - Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Ben Vagner Love nin bize ya gol atacagını,ya da attıracagını düşünüyorum,çünkü defans oyuncuları ve de defansifi en kötü takımlardan biri ile oynayacaklar ligde,yani bu takım biz oluyoruzMaçın mucize olmazsa gollü geçecegini düşünüyorum,umarım Alanya alır...

  5. #5
    Gümüş Aslan blade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2011
    Yer
    Tavsanli / Almanya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Hakem çok kötü çok.
    Bize atilan gol ofsayt.
    Rodriguez e yapilan hareket penalti.
    Alanyaya verilen penalti komedi.

    Gesendet von meinem D5803 mit Tapatalk
    Hello , my name is Aziz , Aziz from Metris United.

  6. #6
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Rizespor'a Alanyaspor müjdesi! Golcüler yok

  7. #7
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    TS bursa ya koyarmi?

  8. #8
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Alanyaspor 2-3 Galatasaray (Maç sonucu)

  9. #9
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yer
    Istanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    5.155
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakem çok kötü çok.
    Bize atilan gol ofsayt.
    Rodriguez e yapilan hareket penalti.
    Alanyaya verilen penalti komedi.

    Gesendet von meinem D5803 mit Tapatalk
    Hakem rezalet, tetikçiler aynen devam

    yalnız bu hoca kalırsa seneye de çileye devam. Maçtan ilk çıkacak adam poldi, herif 2. yarı götünü kaldıramadı ama 90 dakikaya kadar oynattı mal.. sinoyu çıkarıp bunu oyunda tutmak neyin kafasıdır ya
    Aslantepe Spor Kompleksi

    ASLANTEPE'de bazıları SPOR yapacak, bazıları KOMPLEKS...

  10. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor - Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Vagner Love nin bize ya gol atacagını,ya da attıracagını düşünüyorum,çünkü defans oyuncuları ve de defansifi en kötü takımlardan biri ile oynayacaklar ligde,yani bu takım biz oluyoruzMaçın mucize olmazsa gollü geçecegini düşünüyorum,umarım Alanya alır...
    Bunları dedim ve bildim

  11. #11
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Onların lehine verilen penaltı çok saçmaydı,Ahmet Çalık ellerini vücüduna tamamen yapıştırıyor birde,daha ne yapsın,ellerini bilmem biryerine mi sokacak daha.

    Birde taraftarımız saçmalıyor,oyuncularımızı trbüne çagırıyorlar,1. si gördügüm kadarıyla çok iyi falan oynamadık,2. si de bu reziller,utanmazlar ordusunun neyini alkışlıyacagım,bizi rezil ettikleri için mi alkışlıyacagım ligde.

  12. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Galatasarayeniden‏ @gsyeniden 10 sa.10 saat önceDaha fazla



    Sevgili Galatasaraylılar, 950 imzaya ulaşmak üzereyiz.

  13. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Hahahaha,Abubakar a bak


    Şanlı Arma‏ @sanliarma 2 sa.2 saat önceDaha fazla



    @sanliarma adlı kullanıcıya yanıt olarak
    ))



  14. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    55.254
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 1-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Bu arada BJK yi tebrik ediyorum,hakettiler şampiyonlugu oynadıkları futbolla,Başakşehir kazansa onlar da haketmiş olacaklardı.Valla bizde bu kafa devam ederse,BJK de bu çizgide devam ederse daha çok tebrik ederiz,üzülürüz

    İyi hatırlıyorum bundan 4 sene kadar önce BJK iyi işler yapıyor,iyi yolda dedigimde bana ne iyi yoldası falan diyenler olmuştu şimdi gelinen nokta beni haklı çıkardı,çünkü adamların planlamasından falan belliydi.Peki biz ne yaptık ve yapıyoruz,hiçbirşey,anca en fazla günü kurtarma peşinde koşuyoruz

    Malesef bu Özbek kaldıgı sürece şampiyonluk şansımız %1,o da mucize,yani seneyede birşey olmayacak,şimdiden bu kabak gibi ortada ama belli ki kongredeki bazı kişiler durumdan rahatsız degil,çok umutlularÖzbek ve ekibi hatalarından,yanlışlarından ders çıkartacaklar

  15. #15
    Altın Aslan Martin Linnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    16.198
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Alanyaspor 2-3 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

    Linnes yine solda çok iyiydi , adam geçen haftalarda da takımın hep en iyisiydi. İlginç , kendisi ile mi yoksa takım ile mi ilgili acaba sağ bekte kötü olup, sol da iyi olmasının nedeni. Acaba diyorum ki sol beke direkt Linnes ile mi başlasak artık. Sağ beke birini bulalım yeni sezona.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.