Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

User Tag List

Sayfa 1/7 1234567 SonSon
104 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta






    SPOR TOTO SÜPER LİG
    32.HAFTA

    GALATASARAY
    &
    Osmanlispor

    Hakem: Ali Palabiyik

    Tarih 19.05.2017
    20:00

    Yer TÜRK TELEKOM ARENA

    Yayın: beiNSports



  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    ---

  3. #3
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta


  4. #4
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Bu sezon dört resmi tatil gününde de maça çıkan tek Süper Lig takımı Galatasaray (29 Ekim, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs).









  5. #5
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Saffet Sancaklı: Galatasaray çok kötü yönetiliyor. TFF başkanı defolup gitmelidir.

  6. #6
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    D.Özbek Yönetiminden istifa edip değişim için imza verenler;
    Fatih İşbecer
    Selim Arda Üçer
    Levent Nazifoğlu
    Cüneyt Tanman
    Tayfun Demir

  7. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Alıntı Mert Üstündağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saffet Sancaklı: Galatasaray çok kötü yönetiliyor. TFF başkanı defolup gitmelidir.
    Peki kim gelmelidir,İblis Rıdvan mı???

    Ha İblis,ha yalaka Demirören,ikisi de şikede Fb yi korudular.Bu makama en çok yakışacak isim Haluk Ulusoydur;)

  8. #8
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta


  9. #9
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta


  10. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta


  11. #11
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta


  12. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Zaaaaa


  13. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 2 sa.2 saat önceDaha fazla



    Faruk Süren: "Çin’den gelen teklif kabul edilmeli."


    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 3 sa.3 saat önceDaha fazla



    @ParcaliPesinde adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Faruk Süren: "Burada mesele ortaklık yani herhangi bir finansal yatırımcıyla Galatasaray ortaklık yapsın mı yapmasın mı?"


    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 3 sa.3 saat önceDaha fazla



    @ParcaliPesinde adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Faruk Süren: "Çünkü neticede Galatasaray’a sermaye lazım 235 milyon. Çin’den gelen teklifi değerlendirmek lazım ama satış değil."


    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 2 sa.2 saat önceDaha fazla



    @ParcaliPesinde adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Faruk Süren: "Hisse değil altını çiziyorum ortaklık. Yüzde 25, 30, 40 ama 50’si bizde kalmak şartıyla. Zaten imtiyazlı hisselerimiz de var.”





    Bence de bir kısmı bizde kalmak şartıyla satılması iyi olur,böylece kulüp daha planlı,daha profosyonel yönetilir,bundan da önemlisi şu işaretçi fosillerin etkisi kırılmış olur.Ama bunlar kesinlikle karşı çıkar,hatta bu teklifi duydukları saniye cinleri tepelerine çıkmıştır

  14. #14
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.441
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kim gelmelidir,İblis Rıdvan mı???

    Ha İblis,ha yalaka Demirören,ikisi de şikede Fb yi korudular.Bu makama en çok yakışacak isim Haluk Ulusoydur;)
    Allah'ın selamı üzerinize olsun. Bugün spor bayramı bayramımız kutlu olsun.Akşama galip gelirsek neşemiz bol olsun.Hiç onu getirmezler. Sen söylediğinle kalırsın..

  15. #15
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.441
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - Osmanlıspor | STSL | 32.Hafta

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar bizim Afrikalı aslanlarımız mı?

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •