Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

User Tag List

Sonuçlar: Sizce Maç Nasıl Sonuçlanır?

Katılımcı sayısı
65. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galatasaray Kazanır

    60 92.31%
  • Berabere Biter

    4 6.15%
  • Fenerbahçe Kazanır

    1 1.54%
Sayfa 1/270 12345678910111213141516171819202122232425262728293051101 ... SonSon
4049 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | STSL | 33.Hafta

  1. #1
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | STSL | 33.Hafta





    vs



    Fenerbahçe - Galatasaray

    Tarih: 12 Mayıs 2013 - Pazar

    Saat: 20.00

    Hakem:Cüneyt Çakır

    Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

    Yayın: LİG TV
    Konu Baran Zorlu tarafından (09.05.13 Saat 08:25 ) değiştirilmiştir.





  2. #2
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.668
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    İlk mesaj benden olsun,hayırlısı olsun bakalım


    Allah ın izniyle koyup gelecegiz,ben camiamıza,oyuncularmıza,hocamıza güveniyorumBu takım son 2 sene de 18 derbi oynamıs ve sadece 1 sefer kaybetmiş.Müthiş bir istatistik.Bu istatistike Allah ın izniyle bir zafer daha eklenecek ve bunların sesini kesecegiz, bizi yıllardır yenemiyorsunuz sahamızda zırvalarını duymuyacagız daha

  3. #3
    Altın Aslan Ali B- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.01.2013
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5.246
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Hadi bismillah.....Gazamiz mubarek olsun..

  4. #4
    Altın Aslan Sait Harmancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    LONDRA
    Yaş
    38
    Mesajlar
    14.831
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Iki sene aradan sonra sikecilerin sahasindaki derbi maca bakmak istiyorum ama NIHAT PSKN kardesimin dedigi gibi saglik sikintilari olmasin diye izleyemeyim en iyisi


    Kazanalim hayirlisiyla insallah gece yarisi tekrarini izlerim

  5. #5
    Altın Aslan Sait Harmancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    LONDRA
    Yaş
    38
    Mesajlar
    14.831
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Macin adami BURAK YILMAZ olacak hattrick yapacak insallah

  6. #6
    Altın Aslan Sait Harmancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    LONDRA
    Yaş
    38
    Mesajlar
    14.831
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta


  7. #7
    Altın Aslan Volkan Basalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.05.2009
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    34
    Mesajlar
    11.055
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    ERAY

    SABRİ ZAN BALTA ÇAĞLAR

    AYDIN YEKTA FURKAN ENGİN

    ELMANDER UMUT
    twitter.com/volkanbasalan

  8. #8
    Gümüş Aslan Emre Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.02.2010
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    27
    Mesajlar
    4.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    İlk sayfada yerimizi alalım..

    Şeytanın bacağını kırma zamanı geldi..

    Burak veya Drogba'dan gol bekliyorum. Bir de Selçuk'tan frikik golü.

  9. #9
    Altın Aslan Sait Harmancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    LONDRA
    Yaş
    38
    Mesajlar
    14.831
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta


  10. #10
    Gümüş Aslan Murat Söyler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.07.2011
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3.486
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Selçuk gol atıcak

    Not: Bu bir totem denemesidir

  11. #11
    Gümüş Aslan
    Üyelik tarihi
    15.10.2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    26
    Mesajlar
    4.434
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Son maçlarda onlar da bizi yenemiyorlar sütçü saraçoğlunda. Artık koyma zamanı. Koyarsak bejekenin ş.ligi hayalleri canlanıyor bir darbede burdan indirmiş oluruz çok değerli bir maç.

  12. #12
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.01.2013
    Yer
    tanrı dağı
    Yaş
    31
    Mesajlar
    10.776
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    sabriden gol bekliyorum bu maçta tam 90 dan volkişe takacak bu sefer ve şeytanın bacağını kıracak inşallah

  13. #13
    Altın Aslan Kazım Uçal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    25
    Mesajlar
    6.197
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    4-0 drogba snejder burak burak



    ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !

  14. #14
    Gümüş Aslan hellci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.04.2009
    Yer
    hell
    Mesajlar
    4.317
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    ilk 20 dakika feneri yorarsak ve her oyuncu ortalama 10 km koşarsa 50. dakikadan sonra şova başlarız buda her pozisyonu akıllı kullandığımız taktirde 4 5 6 gibi skor elde ederiz

  15. #15
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    16.10.2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    113
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL | 32.Hafta

    Feneri böyle yakalamışken, saldırmadan kontrollü oynayıp fark yaparak kazanabileceğimizi düşünüyorum.

    Fatih Terim bu maçı futbolcularımız için bir ödül olarak adlandıracaktır.

    Ne kadar haklı bir şekilde şampiyon olduğumuzu şikecilere de kabul ettirmek için bir fırsat bu.

    Ayrıca, bizi yenemiyonuz geyiğini de bitirmek için fener çok uygun bir durumda.

    Bir şampiyonlar ligi maçı gibi oynar isek bunlara fark atacağımızı düşünüyorum.

    Aykut başlarında kalsın istiyorum. Ama Azize şikeye devam ettiği için kurtulalım istiyorum- bknz İBB-FB.

    Bu maçta 0-3 ya da 1-4 koyar isek Azizenin başka hataları da kollanıp kurtulmaya bakar şikeciler.

    Umarım yargıtayda görevli olduğu iddia edilen fener kongre üyeleri cezayı onarlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •