Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | STSL | 8.Hafta - Sayfa 9

Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | STSL | 8.Hafta

 Futbol Arşiv (Geçmiş Sezonlar) Katagorisinde ve  Spor Toto Süper Lig 2012 - 2013 Sezonu Forumunda Bulunan , Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | STSL | 8.Hafta Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sonuçlar: Gençlerbirliği - Galatasaray Maç Sonucu Ne Olur...?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Gençlerbirliği kazanır

    10 29.41%
  • Berabere biter

    0 0%
  • Galatasaray kazanır

    24 70.59%

Konu: Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | STSL | 8.Hafta

  1. #121
    Altın Aslan cureshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    18.033

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Biletimizi aldık, oradayız!

  2. #122
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    21
    Mesajlar
    20.676

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta



    Maça Doğru: Gençlerbirliği – Galatasaray

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’in sekizinci hafta maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadele, 19 Ekim 2012 Cuma akşamı, saat 20.00’den itibaren Lig TV ve Lig TV HD’den naklen yayınlanacak.

    Maç: Gençlerbirliği – Galatasaray
    Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı
    Tarih: 19.10.2012 Saat: 20.00
    Yayın: Lig TV ve Lig TV HD (Canlı)
    İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

    Süper Lig’de Lider Galatasaray
    Süper Lig’de sezonun geride kalan yedi haftasında dört galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyetle toplam 14 puan elde eden Galatasaray, rakiplerinin önünde son dört haftayı birinci sırada tamamladı. Ligin altıncı haftasında Orduspor’a kaybettikten sonra, yedinci hafta maçında Eskişehirspor ile berabere kalan Terim’in öğrencileri, rakip fileleri toplamda 16 kez havalandırarak ligin en skorer takımı oldu, 16 golü Burak Yılmaz, Umut Bulut, Johan Elmander, Selçuk İnan, Nordin Amrabat ve Sercan Yıldırım arasında paylaştıran Galatasaray’da beşer golü bulunan Umut Bulut ile Burak Yılmaz’dan fazla gol atan takım sayısı beşte kaldı. Takımımız, aynı bölümde kalesinde ise dokuz gol gördü.

    Milli Maç Arası, 1996-2012: Galibiyet Oranı, %64
    Toplam 14 oyuncusunu (Hamit Altıntop, Hakan Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Semih Kaya, Aydın Yılmaz, Emre Çolak – Türkiye A Milli Takımı, Sercan Yıldırım – Türkiye A2 Milli Takımı, Johan Elmander – İsveç, Emmanuel Eboue – Fildişi Sahili, Nordin Amrabat – Fas, Dany Nounkeu – Kamerun ve Fernando Muslera – Uruguay) ulusal takımlara gönderen Galatasaray, 1996-1997 sezonundan itibaren milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından toplam 93 karşılaşmaya çıktı. Takımımız, bu 93 maçtan 60 galibiyet ve 19 beraberlik çıkarırken rakiplerine 14 defa mağlup olmaktan kurtulamadı.

    Sezon O G B M A Y
    1996-1997 8 6 1 1 19 8
    1997-1998 6 4 1 1 14 7
    1998-1999 3 2 1 0 10 2
    1999-2000 4 3 1 0 11 2
    2000-2001 7 6 0 1 23 7
    2001-2002 7 5 1 1 14 4
    2002-2003 7 6 1 0 12 4
    2003-2004 7 2 2 3 9 10
    2004-2005 5 3 2 0 13 6
    2005-2006 6 6 0 0 19 7
    2006-2007 6 3 3 0 11 5
    2007-2008 6 4 2 0 14 3
    2008-2009 6 3 2 1 9 3
    2009-2010 4 3 0 1 12 6
    2010-2011 6 1 1 4 4 10
    2011-2012 4 2 1 1 6 3
    2012-2013 1 1 0 0 4 0
    Toplam 93 60 19 14 204 87

    Galatasaray, Fatih Terim’in takımın başında olduğu yedi sezonda milli maçlar dönüşünde toplam 38 maça çıktı. Terim’in öğrencileri, bu maçlarda 26 galibiyet elde ederken; yedi beraberlik ve beş mağlubiyet alarak karşılaşma başına ortalama 2,23 puan kazandı. Takımımız, 2011-2012 sezonunda ligin birinci haftasındaki İstanbul BŞB maçında sahadan 2-0 mağlup ayrılırken, altıncı haftada Bursaspor’u 2-1, 27. haftada Sivasspor’u 4-0 yendi. Türkiye’nin Hırvatistan ile oynadığı play-off maçlarının ardından çıktığı 11. haftadaki Fi-Yapı İnönü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı. Terim’li Galatasaray, 2012-2013 sezonunda ise Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 4-0’lık skorla yenmeyi başardı.

    Sezon O G B M A Y
    1996-1997 8 6 1 1 19 8
    1997-1998 6 4 1 1 14 7
    1998-1999 3 2 1 0 10 2
    1999-2000 4 3 1 0 11 2
    2002-2003 7 6 1 0 12 4
    2003-2004 5 2 1 2 6 6
    2011-2012 4 2 1 1 6 3
    2012-2013 1 1 0 0 4 0
    Toplam 38 26 7 5 82 32

    Galatasaray, milli maç ve takip eden fikstürde kendi oynadığı maç ile aradaki farkın üç veya dört gün olduğu 70 maçta ise 48 galibiyet, 14 beraberlik ve sekiz mağlubiyet aldı. Galatasaray, 1996 ila 2012 yılları arasında Gençlerbirliği ile bir kez milli maçın ardından karşılaştı. Türkiye’nin 20 Kasım 2002 günü İtalya ile gerçekleştirdiği dostluk karşılaşması sonrasında Gençlerbirliği deplasmanına çıkan takımımız, rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

    Sağlık Raporu: Milli Takım Dönüşü
    Türkiye A Milli Takımı’nın 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerindeki Romanya ve Macaristan maçları için aday kadroya dâhil edilen Hakan Balta, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Semih Kaya ve Hamit Altıntop ile İsveç Milli Takımı’nda bulunan Johan Elmander’in yaşadıkları sakatlık problemleriyle alakalı olarak 17 Ekim 2012 Çarşamba günü bir açıklama yapıldı. Oyuncularımızın Gençlerbirliği maçı öncesindeki son durumları için tıklayınız.

    v Gençlerbirliği: 2011-2012 Sezonunda Duble
    Galatasaray, Gençlerbirliği’ne karşı 2011-2012 sezonunda oynadığı iki maçı kazanmıştı. Ligin 13. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Emmanuel Eboue’nin 71. dakikadaki golüyle galibiyete uzanan takımımız, bu maçtan dört gün sonra ise Fenerbahçe’yi Türk Telekom Arena’da 3-1’lik skorla yenerek liderliğe yükseliyordu. Sezonun 14. haftasında ilk sıraya çıkan Terim’in öğrencileri, devam eden 27 maç haftası boyunca sahip oldukları unvanı kimseye kaptırmayacaklardı. Sezonun ikinci eşleşmesinde de benzer bir sonuç vardı. Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanacak maç öncesinde rakibine karşı ilk yarıda skor üretemeyen Galatasaray, ikinci yarının hemen başında Felipe Melo ile rakibin kilidini açtıktan sonra Selçuk İnan’ın serbest vuruştan attığı enfes golle 2-0’lık galibiyete ulaşacaktı.

    Fatih Terim Yönetiminde Ligdeki 15. Maç
    Gençlerbirliği ile Ankara’da oynadığı son iki maçı kazanan Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde kırmızı siyahlı ekiple ligde 14 defa karşılaştı. Galibiyet sayılarında Gençlerbirliği’ne 8-2 ile üstünlük kuran takımımız, dört maçta eşitliği bozamadı. Teknik direktörlüğünü Fuat Çapa’nın yaptığı Gençlerbirliği, 24,3 yaş ortamalasıyla ligin en genç kadrolarından birine sahip durumda. Ankara temsilcisi, Çapa yönetimindeki 2011-2012 sezonunda 34 haftalık lig maratonunu 49 puanla dokuzuncu sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi için play-off oynama hakkını son anda averajla kaçırmıştı. Yeni sezonda ise üç galibiyet, üç beraberlik ve 12 puanla üçüncü sırada yer alan Gençlerbirliği, iç sahadaki üç maçtan yedi puan çıkardı.

    Galatasaray – Gençlerbirliği
    Son Beş Maç
    Tarih Yer Organizasyon Skor
    16.05.2010 Ankara 19 Mayıs Stadı Süper Lig 1-2
    11.12.2010 Ali Sami Yen Stadı Süper Lig 0-2
    14.05.2011 Ankara 19 Mayıs Stadı Süper Lig 3-2
    03.12.2011 Ankara 19 Mayıs Stadı Süper Lig 1-0
    10.03.2012 Ali Sami Yen SK TT Arena Süper Lig 2-0

    Spor Toto Süper Lig’de sekizinci haftanın maç programı ise şu şekilde:

    19 Ekim 2012 Cuma
    20.00 Gençlerbirliği – Galatasaray (Ankara 19 Mayıs Stadı)

    20 Ekim 2012 Cumartesi
    16.00 Orduspor – Sanica Boru Elazığspor (Ordu 19 Eylül Stadı)
    19.00 Medical Park Antalyaspor – Sivasspor (Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı)
    19.00 Bursaspor – Fenerbahçe (Bursa Atatürk Stadı)

    21 Ekim 2012 Pazar
    16.00 Eskişehirspor – KDÇ Karabükspor (Eskişehir Atatürk Stadı)
    16.00 Kasımpaşa – Mersin İdman Yurdu (Recep Tayyip Erdoğan Stadı)
    19.00 Akhisar Belediyespor – Gaziantepspor (Manisa 19 Mayıs Stadı)
    19.00 Beşiktaş – Trabzonspor (Beşiktaş İnönü Stadı)

    22 Ekim 2012 Pazartesi
    20.00 Kayserispor – İstanbul BŞB (Kayseri Kadir Has Stadı)

  3. #123
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Kale arkaları 75 tl saygı ile anıyorum seni hacıcavcav

  4. #124
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13.794
    Blog Girişleri
    7

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Alıntı Levent Celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kale arkaları 75 tl saygı ile anıyorum seni hacıcavcav
    hani en büyük aşk Galatasaraydı laf etme doktorcuğum

  5. #125
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Alıntı Hasan Mektepli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani en büyük aşk Galatasaraydı laf etme doktorcuğum
    Aga şampiyonlar ligi maçımı izliyoz la kale arkası 75 gayme

  6. #126
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13.794
    Blog Girişleri
    7

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Alıntı Levent Celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga şampiyonlar ligi maçımı izliyoz la kale arkası 75 gayme
    hani aylık gelirin 12bin tl idi sana koyar mı beya

  7. #127
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Alıntı Hasan Mektepli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani aylık gelirin 12bin tl idi sana koyar mı beya
    Ben bana değil sizlere acıyom
    hkn1905 bunu beğendi.

  8. #128
    Altın Aslan cureshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    18.033

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Biz ölelim o zaman la, ayıp bişi!

  9. #129
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    26
    Mesajlar
    36.650

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Sen paradan başka birşeyi tutman,yanlış hatırlıyorsun.Birde öldükten sonra birşeyi tutucan da adını yazmıyım şimdi.



    "Galatasaray'ı tutan bir başkanım"



    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray maçı öncesinde ses getirecek açıklamalarda bulundu. İşte Cavcav'ın sözleri...





    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ı sevdiğini ve sarı-kırmızılı takımı "tuttuğunu", ancak konu Gençlerbirliği olduğunda "babasını tanımayacağını" söyledi.
    İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, amcası Tayyar Cavcav'ın bir dönem sarı-kırmızılı formayı giydiğini belirterek, "Galatasaray'ı seven, tutan bir başkanım. Ama ne olursa olsun, konu Gençlerbirliği olduğunda babamı tanımam" dedi.
    Galatasaray karşılaşmasının kendileri açısından önemine dikkati çeken Cavcav, maça ilişkin "Galatasaray'ın iyi bir ekip olduğunu kabul etmek gerek. Karşılaşma bizim için çok önemli. Sıralamada averajla da olsa üçüncü durumdayız, liderle oynayacağız. Her takım sahaya kazanmaya çıkar. Biz de evsahibi avantajını kullanarak, kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.
    Gençlerbirliği Kulübü başkanı, "gönlündeki galibiyeti" elde edebilmeleri durumunda, "önlerinin açılacağını ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını" söyledi.

    "Bedava bilet isteyen zümre..."


    İlhan Cavcav, evsahipliği yapacakları Galatasaray karşılaması için "bedava bilet isteyen bir zümre" olduğunu dile getirdi.
    İşadamı ve Gençlerbirliği kulübü başkanı olarak "bazen insanın yüzü tutmuyor" diyen Cavcav, şöyle devam etti: "Bazı şeyleri söylemeden geçemeyeceğim. O kadar enteresan ki, bedava bilet isteyen enteresan bir zümre var. Öyle kurum, kuruluşlar, ciddi yerler, şahıslar telefon ediyor ki... Bunların çoğu parayı verip, maça gelebilecek insanlar. Bizim kulüp olarak hasılat alabileceğimiz, bir Galatasaray, bir Fenerbahçe, bu takımlarımıza göre az da olsa bir de Beşiktaş maçları var. Ayrıca, sezonluk kombine kartlarımızı 75 lira gibi bir ücrete sattık. Bu tür maçlarda alacağımız para kulüp geliri bakımından önemli, adeta can suyu."

    "Birlikte maç seyrederdik"


    Cavcav, ödül almış centilmen bir kulübün başkanı olarak sarı-kırmızılı takımla oynayacakları karşılaşmanın biletlerini satışa sunarken, "Galatasaray'a yüzde 5, falan kulübe yüzde 10 veririz" gibi bir sınırlamaya gitmediklerini kaydetti.
    Bir zamanlar oynadığı, uzun yıllardır da yöneticilik yaptığı futbola ilişkin, "Eskiden Ankara 19 Mayıs Stadı, 20-22 bin kişi... Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Gençlerlisi, Ankaragüçlüsü birlikte oturuyor maç seyrediyorduk. O zaman en kötü hakaret 'yuh'du" anısını anlatan İlhan Cavcav, "Şimdi bazı aşırı seyirciler kulüplerin zarar görmesine kadar hadise çıkarabiliyorlar. Hakemlere isyan ediyorlar. Bir hakemin, kasıtla karar vereceğine inanmıyorum. Gençlerbirliği ve Galatasaraylı futbolculara hakemle uğraşmamalarını, onun işini zorlaştırmamalarını öneriyorum" diyerek, sözlerini tamamladı.




  10. #130
    Platin Aslan silencio_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    1.248

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    ingiltere liginde vya diger buyuk liglerde hangi takimlarin baskanlari cikip bir mac icin aciklama yapiyor mu ,varmidir bilen goren duyan?,

    cikar ferguson,mourinho,wenger,capello su bu aciklama yapar yauv...


    degiselim artik .



    ps
    :

    @baran,

    bir sonraki sampiyonlar ligi macimizi ben acmayi rica etmistim.

    yoksa,sen actin mi basligi ?




    ugur dniyelim dedim.

  11. #131
    Altın Aslan Habil_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    Dortmund - Ordu
    Mesajlar
    10.707

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Yıllar önce...


  12. #132
    Altın Aslan Sait Harmancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Yer
    YURTDISI
    Yaş
    34
    Mesajlar
    14.876

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Yarin macimiz var ama malesef izleyemiyorum ins kazaniriz

  13. #133
    Altın Aslan kobe24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Yer
    Akşehir ( Nasreddin Hocanın Memleketi )
    Yaş
    23
    Mesajlar
    4.674

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Alıntı Sait Harmancı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarin macimiz var ama malesef izleyemiyorum ins kazaniriz
    Sait abicim nasılsın iyi geceler. Hayırdır abi neden izliyemiyorsun.

  14. #134
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yaş
    61
    Mesajlar
    7.778
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Günaydın sevgili kardeşlerim.. Siz İlhan Cavcavın Galatasaraylıyım dediğine sakın kanmayın. Onun Galatasaraylı olması Amcası Tayyar Cavcavın Galatasaray forması giydiğinden basın İlhan Beyi de Galatasaraylı yaptı.Kendi de basını kandırmak için öyle görünüyor.Sayın Cavcava soruyorum:Galatasaraylısınız da bugüne kadar Galatasarayın iyiliği için yaptıığınız bir şey söylermisiniz? Herkesi kandırabilirsin ama Galatasaray traftarını kandıramazsın...
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  15. #135
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL | 8.Hafta

    Bugun günlerden 1860 Munih

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.