TTArena Muhabbet Cafe III

User Tag List

Sayfa 1/89 12345678910111213141516171819202122232425262728293051 ... SonSon
1321 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: TTArena Muhabbet Cafe III

  1. #1
    Demir Aslan Aykut KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.10.2015
    Yer
    ★ ★ İstanbul ★ ★
    Yaş
    27
    Mesajlar
    403
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    TTArena Muhabbet Cafe III

    Güzel sohbetlerimize buradan devam edebiliriz.
    Konu Aykut KESKİN tarafından (20.10.15 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Gümüş Aslan Ahmet KOLKOPARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.02.2011
    Yer
    Çanakkale
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.868
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)

    Cevap: Gsfans Muhabbet Cafe III

    İlk sayfa adetimiz vardır bizim. Değil mi arkadaşlar...

  3. #3
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.602
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Gsfans Muhabbet Cafe III

    o zaamn biz de yerimizi alalım

  4. #4
    Demir Aslan Aykut KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.10.2015
    Yer
    ★ ★ İstanbul ★ ★
    Yaş
    27
    Mesajlar
    403
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Buralar değerlenecek beyler. REZERVE

  5. #5
    Muhammed Dalgıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.06.2013
    Yaş
    29
    Mesajlar
    35
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Bismillahirahmanirahim

    GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  6. #6
    Demir Aslan Murat Kayanda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.10.2015
    Yer
    Aydın / Söke
    Yaş
    37
    Mesajlar
    380
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    İlk sayfamı yoksa

  7. #7
    Demir Aslan 8.İNAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    443
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Ahmet KOLKOPARAN reiste gelmiş bu tarafa. Hoşgeldin reis.

  8. #8
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.441
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Allahın selamı üzerinize olsun. Bugün arife yarın bayramımız olsun. Sitemizde Muhabbet CafeIII açılmış ,haberiiz olsun. Hayırlı ve uğurlu olsun..İnşallah güzel şeyler duyup yazacağız..

  9. #9
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    25
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    cam kenarından yerımızı alalım
    hayırlı sabahlar
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  10. #10
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    25
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Sabah nane lımon
    sımdı tarcın cayı
    Birazdan Fare zehrı ıcer bu ızdırap son verıırm
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  11. #11
    Gümüş Aslan Ahmet KOLKOPARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.02.2011
    Yer
    Çanakkale
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.868
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Alıntı C.Prekazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Ahmet KOLKOPARAN reiste gelmiş bu tarafa. Hoşgeldin reis.
    Hoşbulduk...
    Sen kimdin GSC de

    Bu arada ben de gelmedim aslında. Ben hep buradaydım.

    Ben GSFans'a 2011 Mart'ında, GSC ye ise 2011 Nisan'ında üye oldum. Yani buraya daha önce üye oldum.

  12. #12
    Gümüş Aslan Ahmet KOLKOPARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.02.2011
    Yer
    Çanakkale
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.868
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Alıntı Samet Çağman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah nane lımon
    sımdı tarcın cayı
    Birazdan Fare zehrı ıcer bu ızdırap son verıırm

    Sorma Samet ben fena kapılmışım. Ama şu an hani 5 evreli falan düşünürsek gribi 3 ten 4 e geçmek üzereyim

    Geçmiş olsun

  13. #13
    Gümüş Aslan Eray ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2011
    Yer
    Antalya
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3.703
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Günaydın ve de geçmiş olsun. Bende de boğaz yanması ve öksürük başladı dünden beri. Tam hasta edecek havalar başladı.

    Tapatalk

  14. #14
    Bronz Aslan Mehmet Mutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.10.2015
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2.364
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Alıntı Samet Çağman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam kenarından yerımızı alalım
    hayırlı sabahlar
    1 adet Baayan yanı please

  15. #15
    Bronz Aslan Mehmet Mutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.10.2015
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2.364
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TTArena Muhabbet Cafe III

    Alıntı Eray ÖZTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın ve de geçmiş olsun. Bende de boğaz yanması ve öksürük başladı dünden beri. Tam hasta edecek havalar başladı.

    Tapatalk
    Gece iyi örtün bir yerlerin açık kalmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •