Galatasaray SK 3-2 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

Galatasaray SK 3-2 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

 Futbol Arşiv (Geçmiş Sezonlar) Katagorisinde ve  Sampiyonlar Ligi 2012-2013 Sezonu Forumunda Bulunan , Galatasaray SK 3-2 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sayfa 1/106 12345678910111213141516171819202122232425262728293051101 ... SonSon
1580 sonuçtan 1 ile 15 arası
Ağaç Şeklinde Aç1269Beğeni

Konu: Galatasaray SK 3-2 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

  1. #1
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    21
    Mesajlar
    20.684

    Galatasaray SK 3-2 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı




    vs

    Galatasaray - Real Madrid

    Tarih : 9 Nisan 2013 / Salı

    Saat : 21.45

    Hakem : Stephane Lannoy

    Stad :ASY Türk Telekom Arena

    Yayın :Star TV


    Konu İsmail ŞEN tarafından (07.04.13 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.





  2. #2
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    uzay
    Yaş
    28
    Mesajlar
    8.799

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    ne olursa olsun bu maçı kazanıp tur atlayacağız adım gibi eminim buna

    BİZ DAHA SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEDİK BU KUPA YA BİZİM OLACAK YA BİZİM OLACAK
    kralreha07 bunu beğendi.

  3. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    26
    Mesajlar
    39.017

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Ben Emirdaglı reise katılmıyorum


    Bence turu gecme şansımız yüzde 1,o da mucize.Mantıklı düşünmek gerek.Madrıd yerine ondan daha zayıf bir rakip bile olsa karşıdaki takım,o takım karşısında bile 3-0 dan mac cevirmek cok cok zor olurdu.Böyle çevrilen maclar milyonda bir olur.Mesala 3-0 ın rövanşında 5-0 yendigimiz Xmax macı gibi.Ama karşıda ki Xmax degil Dünya devi R.Madrıd.

    Madrıd bu maca yedek kadroyla bile cıksa 3-0 dan turu vermez bence.Hatta 10 kişi oynasalar bile vermezler.Çünkü adamlar bazı şeyleri coktan aşmışlar ve cok cok iyi takımlar.Hocaları da Dünya nın en iyi hocası ve taktik üstadı.


    Bizim için amac hiç yoktan galip gelerek prestijimizi arttırmak ve bu sene CL ye galibiyet ile veda etmek olmalıdır

  4. #4
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    uzay
    Yaş
    28
    Mesajlar
    8.799

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Emirdaglı reise katılmıyorum


    Bence turu gecme şansımız yüzde 1,o da mucize.Mantıklı düşünmek gerek.Madrıd yerine ondan daha zayıf bir rakip bile olsa karşıdaki takım,o takım karşısında bile 3-0 dan mac cevirmek cok cok zor olurdu.Böyle çevrilen maclar milyonda bir olur.Mesala 3-0 ın rövanşında 5-0 yendigimiz Xmax macı gibi.Ama karşıda ki Xmax degil Dünya devi R.Madrıd.

    Madrıd bu maca yedek kadroyla bile cıksa 3-0 dan turu vermez bence.Hatta 10 kişi oynasalar bile vermezler.Çünkü adamlar bazı şeyleri coktan aşmışlar ve cok cok iyi takımlar.Hocaları da Dünya nın en iyi hocası ve taktik üstadı.


    Bizim için amac hiç yoktan galip gelerek prestijimizi arttırmak ve bu sene CL ye galibiyet ile veda etmek olmalıdır
    Emre Akkaya bunu beğendi.

  5. #5
    Platin Aslan alli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Yer
    çanakkale
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1.677

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    yayın olarak d samart yazılmış ama maçı star tv veriyor galiba...

  6. #6
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    26
    Mesajlar
    39.017

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Alıntı alli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yayın olarak d samart yazılmış ama maçı star tv veriyor galiba...
    Bende STAR diye biliyorum

    Baran

  7. #7
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    uzay
    Yaş
    28
    Mesajlar
    8.799

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Alıntı alli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yayın olarak d samart yazılmış ama maçı star tv veriyor galiba...
    d smartda olmayacak bu sefer salı günü olduğu için ipe ipe stardan verileek

  8. #8
    Altın Aslan cureshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    18.544

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Bir galibiyet moral olur.

  9. #9
    Altın Aslan cureshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    18.544

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Alıntı emirdağlı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d smartda olmayacak bu sefer salı günü olduğu için ipe ipe stardan verileek
    Hilal Cebeci stayla.
    Emre Akkaya ve Osman Tiryaki bunu beğendiler.

  10. #10
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    uzay
    Yaş
    28
    Mesajlar
    8.799

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Alıntı cureshot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hilal Cebeci stayla.
    aynen öyle

  11. #11

    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    29
    Mesajlar
    1

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    edit
    Konu İsmail ŞEN tarafından (07.04.13 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.

  12. #12
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    31
    Mesajlar
    21.651

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı



    07.04.2013 13:00


    Real Madrid Rövanş Maçının Hakemleri Açıklandı

    Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci ayağında Real Madrid ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

    Fransa Futbol Federasyonu’ndan Stephane Lannoy’un düdük çalacağı karşılaşmada yardımcı hakemler Frederic Cano ve Michael Annonier olacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Antony Gautier ve Ruddy Buquet ikilisinin üstleneceği müsabakada dördüncü hakem olarak Laurent Stien saha kenarından vatandaşlarına yardımda bulunacak.

    UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2012-2013 sezonunda ilk kez görev yapacak olan Stephane Lannoy, turnuvada daha önce 15 maçta düdük çalmıştı. FIFA kokartını 2006 yılında takan Fransız hakem, Hollanda’da düzenlenen 2007 UEFA 21 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası’nda yönettiği maçların ardından Pekin’deki 2008 Yaz Olimpiyatları, Güney Afrika’daki 2010 FIFA Dünya Kupası ve Polonya ile Ukrayna’da düzenlenen EURO 2012’de görev yaptı.

    Stephane Lannoy’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yönettiği maçlar şu şekilde:

    12.12.2007 Barcelona 3-1 Stuttgart Grup Aşaması
    05.11.2008 BATE Borisov 0-2 Zenit Grup Aşaması
    15.09.2009 Wolfsburg 3-1 CSKA Moskova Grup Aşaması
    29.09.2009 Arsenal 2-0 Olympiakos Grup Aşaması
    25.11.2009 Man United 0-1 Beşiktaş Grup Aşaması
    08.12.2009 Atletico Madrid 0-3 Porto Grup Aşaması
    06.04.2010 CSKA Moskova 0-1 Inter Çeyrek Final
    15.09.2010 Bayern Münih 2-0 Roma Grup Aşaması
    20.10.2010 Barcelona 2-0 Kopenhag Grup Aşaması
    24.11.2010 Inter 1-0 Twente Grup Aşaması
    15.02.2011 Milan 0-1 Tottenham Son 16
    13.09.2011 Chelsea 2-0 Bayer Leverkusen Grup Aşaması
    01.11.2011 Zenit 1-0 Shakhtar Donetsk Grup Aşaması
    07.12.2011 Man City 2-0 Bayern Münih Grup Aşaması
    14.03.2012 Real Madrid 4-1 CSKA Moskova Son 16

    Lannoy, 2007-2008 sezonu UEFA Kupası ön eleme turunda Galatasaray’ın Slaven Belupo ile deplasmanda oynadığı maçı da yönetmişti. Takımımızın sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldığı karşılaşmanın yanı sıra 2010 FIFA Dünya Kupası eleme grubunda Türkiye’nin iç sahada Belçika’yı ağırladığı maçta görev yapan 43 yaşındaki hakem, karşılıklı birer golün atıldığı karşılaşmanın 73. dakikasında Türkiye lehine bir penaltı vuruşuna karar vermişti.

    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  13. #13
    Altın Aslan Sinan_553461 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Yaş
    33
    Mesajlar
    12.209
    Blog Girişleri
    16

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    galibiyet olsun moral olsun prestij olsun en azından
    ŞEREFTİR SENİ SEVMEK, SENLE AĞLAYIP GÜLMEK...

  14. #14
    Altın Aslan kralreha07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    Antalya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    8.648

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    starın maç reklamında dediği gibi
    bir 90 dakika daha var...
    ve Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır...
    Başarılar gelir geçer... Asaletin bize yeter !!! // Bodybuilder ! //forester...http://twitter.com/kralreha07


    TAM PARÇALI DOĞRU KOMBİNASYON TAM GALATASARAY !

  15. #15
    Altın Aslan GSAzeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2010
    Yer
    Azerbaycan
    Yaş
    29
    Mesajlar
    5.681

    Cevap: Galatasaray SK - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi | Çeyrek Final | Rovanş Maçı

    Emre Akkaya bunu beğendi.


LinkBacks (?)

  1. 09.04.13, 13:42

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.