Galatasaray 0-2 SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | 2.Maç

User Tag List

Sonuçlar: Galatasaray - Braga Maç Sonucu Ne Olur ?

Katılımcı sayısı
55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galatasaray kazanır

    48 87.27%
  • Berabere biter

    3 5.45%
  • Braga kazanır

    4 7.27%
Sayfa 1/133 12345678910111213141516171819202122232425262728293051101 ... SonSon
1992 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Galatasaray 0-2 SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | 2.Maç

  1. #1
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Galatasaray 0-2 SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | 2.Maç




    vs

    Galatasaray - SC Braga

    Tarih : 2 Ekim 2012 / Salı

    Saat : 21.45

    Hakem : Tom Harald Hagen (Norveç)

    Stad : ASY Türk Telekom Arena Stadyumu

    Yayın : STAR TV
    Konu Baran Zorlu tarafından (30.09.12 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.





  2. #2
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Konu açılmıştır.

    Anket eklenmıştır.





  3. #3
    Altın Aslan Baran Zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    25
    Mesajlar
    19.574
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı




    Sporting de Clube Braga Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2. karşılaşmasında, 2 Ekim 2012 Salı günü saat 21:45’de Galatasaray ve SC Braga, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 27 Eylül 2012 Perşembe günü Saat 10:00’da satışa çıkacaktır.
    Stadyum kapıları saat 19:15 itibari ile hizmete açılacaktır.
    Bilet satışları 27 Eylül ve 28 Eylül saat 16:00’a kadar GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup daha sonra genel satışa sunulacaktır.


    KATEGORİ BILETIX SATIŞ MAÇ GÜNÜ STAD GİŞE TL
    TL
    Kategori 1 (VIP) 500,00 TL 487,00 TL
    Kategori 2 (VIP) 350,00 TL 337,00 TL
    Kategori 3 300,00 TL 287,00 TL
    Kategori 4 200,00 TL 187,00 TL
    Kategori 5 160,00 TL 147,00 TL
    Kategori 6 120,00 TL 107,00 TL
    Kategori 7 80,00 TL 72,00 TL
    Kategori 8 (misafir) 80,00 TL 72,00 TL






    Sporting de Clube Braga Mann Biletleri Sata kyor - 26.09.2012 12:39 (AMPYONLAR LG) / Galatasaray.org





  4. #4
    Platin Aslan silencio_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.2012
    Mesajlar
    1.246
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    3puani erken bulacagimiz golle kazanacagimizi umuyorum. olursa 2-0 gonlumden gecen.

    braga ozellikle deplasmanlarda iyi kapanan, iyi kontraya cikan, kondisyonu iyi derece de olan komple bir takim. ilk macin skoru kimseyi aldatmamali.

  5. #5
    Platin Aslan Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.10.2009
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.285
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    böyle adı sanı fazla duyulmamış takımlar beni hep korkutuyor. Ne yapacakları hiç belli olmuyor. Yeneriz inşallah.
    بسم الله الرحمن الرحيم

  6. #6
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    35
    Mesajlar
    21.185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle adı sanı fazla duyulmamış takımlar beni hep korkutuyor. Ne yapacakları hiç belli olmuyor. Yeneriz inşallah.
    Adı sanı duyulmamış mı? Braga mı? Adamlar UEFA kupası amaaan Avrupa Ligi finali oynadılar yahu.

    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  7. #7
    Platin Aslan Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.10.2009
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.285
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı İsmail ŞEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adı sanı duyulmamış mı? Braga mı? Adamlar UEFA kupası amaaan Avrupa Ligi finali oynadılar yahu.
    adı sanı derken braga'yı kastetmiyorum illa. tarihlerinde ilk defa avrupa kupalarına katılan ya da avrupa maçlarında pek bir hedefi olmayan takımlar, sürpriz sonuçlara imza atan takımlardan bahsediyorum. Yoksa tabi ki braga'yı hepimiz biliyoruz. Yanlış anlaşıldığım için özür.
    بسم الله الرحمن الرحيم

  8. #8
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.836
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı Baran Zorlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



    Sporting de Clube Braga Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor



    UEFA Şampiyonlar Ligi 2. karşılaşmasında, 2 Ekim 2012 Salı günü saat 21:45’de Galatasaray ve SC Braga, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 27 Eylül 2012 Perşembe günü Saat 10:00’da satışa çıkacaktır.
    Stadyum kapıları saat 19:15 itibari ile hizmete açılacaktır.
    Bilet satışları 27 Eylül ve 28 Eylül saat 16:00’a kadar GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup daha sonra genel satışa sunulacaktır.


    KATEGORİ BILETIX SATIŞ MAÇ GÜNÜ STAD GİŞE TL
    TL
    Kategori 1 (VIP) 500,00 TL 487,00 TL
    Kategori 2 (VIP) 350,00 TL 337,00 TL
    Kategori 3 300,00 TL 287,00 TL
    Kategori 4 200,00 TL 187,00 TL
    Kategori 5 160,00 TL 147,00 TL
    Kategori 6 120,00 TL 107,00 TL
    Kategori 7 80,00 TL 72,00 TL
    Kategori 8 (misafir) 80,00 TL 72,00 TL






    Sporting de Clube Braga Mann Biletleri Sata kyor - 26.09.2012 12:39 (AMPYONLAR LG) / Galatasaray.org
    Arkadaslar kombineler geciyormi sl maclarinda?

  9. #9
    Bronz Aslan draft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.11.2010
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1.259
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Biletlerde çok ucuzmuş yauw

    Kombine almayanlar için maça gitmek büyük lüx artık

  10. #10
    Bronz Aslan draft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.11.2010
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1.259
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı Arnavut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar kombineler geciyormi sl maclarinda?
    Cl de geçior UEFA da geçmiyor (eskiden böyleydi değişmemişse)

  11. #11
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Bu macı alacaz baska yolu yok askerde manu macını ızlıyemedım nasıl sinir olmustum ınsallah bunu ızlıcem
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  12. #12
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Çok çok önemlı mac valla Cuma teslım olacagım ama askerlıgı dusunmuyorm su macı dusunuyorm kazasız belasız 3 puanı almamız lazım özellıkle arenada 3 macı kazanmalıyız dısarıda 1 galıbıyet daha beklıyorum Ve Liderlik Beklıyorum ben
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  13. #13
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    35
    Mesajlar
    21.185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adı sanı derken braga'yı kastetmiyorum illa. tarihlerinde ilk defa avrupa kupalarına katılan ya da avrupa maçlarında pek bir hedefi olmayan takımlar, sürpriz sonuçlara imza atan takımlardan bahsediyorum. Yoksa tabi ki braga'yı hepimiz biliyoruz. Yanlış anlaşıldığım için özür.
    Estağfurullah, özürlük bir durum yok

    Alıntı draft Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biletlerde çok ucuzmuş yauw

    Kombine almayanlar için maça gitmek büyük lüx artık
    Bir ŞL maçı için gayet uygun.

    Alıntı Samet Çağman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok önemlı mac valla Cuma teslım olacagım ama askerlıgı dusunmuyorm su macı dusunuyorm kazasız belasız 3 puanı almamız lazım özellıkle arenada 3 macı kazanmalıyız dısarıda 1 galıbıyet daha beklıyorum Ve Liderlik Beklıyorum ben
    Nöbet kulübesine internet mi bağladılar Samet?

    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  14. #14
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.836
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı draft Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cl de geçior UEFA da geçmiyor (eskiden böyleydi değişmemişse)
    Peki ben sunu anlamadim eger 45 bin kombine satildiysa,neden su anda stadin dogu ve bati tribunu bos goruluyor,yada benmi yanlis anliyorum?

  15. #15
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Galatasaray - SC Braga | Şampiyonlar Ligi | H Grubu | İkinci Maçı

    Alıntı İsmail ŞEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estağfurullah, özürlük bir durum yok



    Bir ŞL maçı için gayet uygun.



    Nöbet kulübesine internet mi bağladılar Samet?
    haha Daha teslım olmadım abı Cuma sabah teslım olacam
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •