Ekrem Kardeşimize Teşekkür Ederiz...
[center][b]Fotoğraflar 15:30 civarında çekilmiştir.
bordo_7 arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.
![]()
Sezai Kardeşimize Teşekkür Ederiz...
sabah 3 saatlik görüntüler...4 kamera görüntüsü arka arkaya...
[center]mandi Nickli Üyemize Teşekkür Ederiz
Okan Pınarbaşı Kardeşimize Teşekkür Ederiz...
Mutluluğa giden yolda...
teşekkürler fotolar için. saat 15:30'da henüz makasın kalkmamış olması enteresan. kameralar 10:42'de kapatıldığında yere dik vaziyete gelecek şekilde kaldırılmış durumdaydı...
Arkadaşlar selam.
Yaklaşık 2 hafta foruma uzak kaldım.
Çatı parçasının soluna doğru uzanan beyaz metal konstrüksüyon ne işe yarayacak? İskele falan mı yoksa kalıcı bir yapı mı o ?
Bordo 7 ve Ekrem arkadaşımın ellerine sağlık bu fotoları düzenleyip forma koyanlarada çok teşekkürler .
Çok özür Sezai arkadaşımada teşekkürler snradan fark ettim ellerine saglık harika
http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw#lq-lq2-hq
şu videoyu sık sık izlerim maç öncesi liverpool taraftarı, ''you will never walk alone''
gerçekten müthiş görüntü ve ses, adamlar maç başladıktan sonra fazla tezahurat yapmıyor ama sırf bu şarkıyla kendini dünyanın en iyi taraftarı yapıyor oysa bizimkiler biraz daha akıllı davransa bu konuda, maç öncesi intikam marşı çalarak atkı sallamak pek fayda etmiyor mesela nevizade gecelerini maç öncesi söyleyebilir tıpkı burdaki gibi yada daha güzel bir beste bulunabilir demem o ki ultraslan 10 yıldır aynı şeyleri yapıyor yeni stadla beraber inşallah daha güzel besteler ve tezahuratlar çıkar bu arada fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum
yeni dünya, yeni Türkiye, yeni Galatasaray, yeni stad, yeni amigolar
daha güzel Türkiye, daha güçlü Galatasaray, daha iyi tarafatar
Çok sağolun fakat bu fotoalar saat kaç gibi çekildi acaba ?
[quote author=LionKing link=topic=3468.msg276360#msg276360 date=1272642152]
Arkadaşlar selam.
Yaklaşık 2 hafta foruma uzak kaldım.
Çatı parçasının soluna doğru uzanan beyaz metal konstrüksüyon ne işe yarayacak? İskele falan mı yoksa kalıcı bir yapı mı o ?
[/quote]
çatı saçaklarından parabolik kirişlere uzanacak destek boruları onlar.çatı montajından sonra ortadaki çarpraz demirler alınacak,düz borular kalacak.
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin