TTArena 30 Kasım Fotoğrafları - Sayfa 6
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456
Toplam 89 adet sonuctan sayfa basi 76 ile 89 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Demir Aslan
    Nereden
    istanbul

Ynt: TTArena 30 Kasım Fotoğrafları

[quote author=magne_20 link=topic=1926.msg146077#msg146077 date=1259832145]
    VAR ki YAP acak bu stadı
    [/quote]

Demir Aslan
    Nereden
    istanbul

kameralarda bi sorun mu var açılmıyorlar

Bronz Aslan
    Nereden
    İstanbul

arkadasları dün sabaha stadın yanından gectik araba ile sabah 7 - 8 arası... üst katlarda bayagı bi işci gozume carptı... kolonlarda kalıplama ve 2.loca katında calısmalar gözüme carptı ilk...

Altın Aslan Adnan BAKAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul

[quote author=kalibraty link=topic=1926.msg146123#msg146123 date=1259834051]
    kameralarda bi sorun mu var açılmıyorlar

[/quote]
    kameralar sorunsuz çalışıyor.Mozilladan deneyin aşağıdaki linki

http://www.ttarena.biz/kamera.htm

Demir Aslan
    Nereden
    istanbul

[quote author=Adnan BAKAR link=topic=1926.msg146128#msg146128 date=1259834297]
    kameralar sorunsuz çalışıyor.Mozilladan deneyin aşağıdaki linki

http://www.ttarena.biz/kamera.htm
    [/quote]
    bilgi için teşekkür

ahmetyusuf
    Ziyaretçi

Stadımızdan son bilgiler

Yeni gelecek çalışanlar için ek bölümler yerleştiriliyor

C blokta kat kalıplaması ve prekast kirişlerinin kalıplaması hızla devam ediyor

Süper kolonlarda(ana taşıyıcı kolonlar)betonlama çalışması var

Stadımıza gelen bağlantı tünellerinde çalışmalar mevcut

Nereden
    Hollanda

Ellerine ayaklarina saglik fotolar icin... :atki :atki :atki

Nereden
    bursa

ellerine sağlık kral aslan volkan kardeşim.fotoğraflar çok güzel.

Bronz Aslan
    Nereden
    İstanbul

[quote author=Adnan BAKAR link=topic=1926.msg145022#msg145022 date=1259738107]
    Yanlışın var.Tüm B blok betonlandı.E blok betonlandı.F blok betonlandı.C blğun yarısı betonlandı.D bloktaki prekast kirişleri betonlandı.A B C bloklardaki prekast kirişleri hazırlanıyor.Tüm bloklarda süper kolon ve mormal kolonlar yapılıyor.
    Eren Talu zamanında bile 4 günde kat kalıbı hiç bir zaman tamamlanmadı.Kolonların yapımı kat kalıbı ve demir çalışması 4 günde bitmez.
    Blok sayısı 3 değil yine 6 değişen bişey yok.Bizim söylediğimiz blok sayısının azalacağı değil metrekarelerin azalacağıydı.En büyük metrekareye sahip B C F ve A bloklar yeni tamamlanıyor.
    Alan küçülmedi yani,hızlanma olabilmesi için.

Değerli renktaşım blok sayısı derken sözünü ettiğin gibi metrekare hesabından bahsediyorum. ama blokları saha kenarına yatay olarak değil dikey olarak düşünmemiz gerekiyor. Otopark katları yapılırken bu alanlar 7 bloka kadar çıkıyordu.şuan ise sadece 3 gibi görünüyor.Eski resimleri tekrar incelerseniz bunu daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum. 17 kasım ve 3 aralık arası sadece e blok dışında kat çıkılmadı bunu görmemezlikten gelemeyiz. kirişlerin inşa edilmesi olayını görüyoruz ama otopark katları zamanında kiriş sayısıda en az bunun 3 katıydı.
    [/quote]

Bronz Aslan
    Nereden
    İstanbul

[
    rakam hatalıymış adalet sarayının önünden geçerken gördüm. özür dilerim. ancak iş binalarında kullanılan alan oranının yüksekliği ve çalışabilme özelliği olduğu için giderler daha yüksek olur diye biliyorum. (Elektrik kabloları,network sistemleri,soğutma ısıtma sistemleri,duvar,cam,vb.........mesela örnek aslantepede loca sayıları ve diğer kapalı alan sayısı kadar fancoil kullanılacakken Adalet sarayında her odaya fancoil konacaktır.

diğer konu kesinlikle aslantepeyi küçümseme söz konusu asla olmadı. aksine Aslantepenin Türkiye için öneminden söz ettim. Mesela Adalet sarayı bitince Varyap Türkiye de başarılı bir şirket olarak alkışlanacaktır ama aslantepeyi bitirince dünyaca ünlü bir şirket olma onuruna erişecekler ve belkide bir cok ülkeden stadyum inşaatı için teklif alacaklardır. Ayrıca UEFA diyecekki Türkler modern bir stadyum inşaa ettiler o halde EURO 2016 yı onlara verelim böyle bir stad yaptılarsa buna benzer 5-7 stadyum daha yapabilirler'

Bu tesisisin Türk sporu için ne denli önemli olduğunu herhalde anlatmaya gerek yok sanırım.

Bronz Aslan
    Nereden
    İstanbul

Benim endişem asla Varyap değil. Çünkü onlar Adalet sarayı ,Meridien ve Aslantepe projeleri ile birlikte tarih yazmanın peşindeler, ama TOKİ ödemeleri düzenli yapamazsa Varyap ne yapabilir ki, Biliyorsunuz burası Türkiye, ekonomi veresiye ile dönüyor. 22500 kişilik Sinan Erdem salonu 1998 yılında yapılmaya başlandı yıl 2009 tamamlanamadı hala. Ali Samiyen 1943 te yapılmaya başlanıyor 1960 yılında açılıyor.
    Olimpiyat stadı ve kadir has tamamlandı ama bir taraftanda bunlar aklıma gelmiyor değil.

Şuana kadar varyapın inşaatın her alanında aynı hızda arıkovanı pozisyonda çalışmaları başlaması gerekiyordu ama bunu göremiyoruz ve acaba diye de içimizden geçiyor.

Bronz Aslan

[quote author=Milan Baros 1905 link=topic=1926.msg146793#msg146793 date=1259863528]
    [
    rakam hatalıymış adalet sarayının önünden geçerken gördüm. özür dilerim. ancak iş binalarında kullanılan alan oranının yüksekliği ve çalışabilme özelliği olduğu için giderler daha yüksek olur diye biliyorum. (Elektrik kabloları,network sistemleri,soğutma ısıtma sistemleri,duvar,cam,vb.........mesela örnek aslantepede loca sayıları ve diğer kapalı alan sayısı kadar fancoil kullanılacakken Adalet sarayında her odaya fancoil konacaktır.

diğer konu kesinlikle aslantepeyi küçümseme söz konusu asla olmadı. aksine Aslantepenin Türkiye için öneminden söz ettim. Mesela Adalet sarayı bitince Varyap Türkiye de başarılı bir şirket olarak alkışlanacaktır ama aslantepeyi bitirince dünyaca ünlü bir şirket olma onuruna erişecekler ve belkide bir cok ülkeden stadyum inşaatı için teklif alacaklardır. Ayrıca UEFA diyecekki Türkler modern bir stadyum inşaa ettiler o halde EURO 2016 yı onlara verelim böyle bir stad yaptılarsa buna benzer 5-7 stadyum daha yapabilirler'

Bu tesisisin Türk sporu için ne denli önemli olduğunu herhalde anlatmaya gerek yok sanırım.
    [/quote]

mesajımın ilk paragrafı Sizin mesajınıza yönelikti,
    küçümseme yada Aslantepe nin daha küçük bir proje olduğu görüşünü genele söyledim, Sizin mesajınızda böyle bir ima yada cümle olmadığı ortada ,

iki projede birbirinden farklı zaten, kıyas bile edilmez (ama edenleri okuduğum için bu konuya değindim) , zaten etmek isteyen iki projeninde gerek yapı tekniğini gerekse kullanılan malzeme birimlerini karşılaştırabilir, az da olsa internette adalet sarayı ile ilgili bazı bilgiler mevcut, Aslantepe nin demirini betonunu yazmaya gerek yok, o malzemeden bir adelet sarayı daha yapılır deme cüretine sanırım sahibiz ,

son cümlenizde ifade ettiğiniz gibi bu tesis çok önemli

Demir Aslan

[quote author=Milan Baros 1905 link=topic=1926.msg146798#msg146798 date=1259864087]
    Benim endişem asla Varyap değil. Çünkü onlar Adalet sarayı ,Meridien ve Aslantepe projeleri ile birlikte tarih yazmanın peşindeler, ama TOKİ ödemeleri düzenli yapamazsa Varyap ne yapabilir ki, Biliyorsunuz burası Türkiye, ekonomi veresiye ile dönüyor. 22500 kişilik Sinan Erdem salonu 1998 yılında yapılmaya başlandı yıl 2009 tamamlanamadı hala. Ali Samiyen 1943 te yapılmaya başlanıyor 1960 yılında açılıyor.
    Olimpiyat stadı ve kadir has tamamlandı ama bir taraftanda bunlar aklıma gelmiyor değil.

Şuana kadar varyapın inşaatın her alanında aynı hızda arıkovanı pozisyonda çalışmaları başlaması gerekiyordu ama bunu göremiyoruz ve acaba diye de içimizden geçiyor.
    [/quote]
    bende ayni düşüncedeyim seninle bende pek fazla iyi görmüyorum stadin çalişmasini umarim yaniliyoruzdur
    TEK BÜYÜK GALATASARAY

HARRY KEWELL*

Altın Aslan Volkan Basalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin