#34 Sylvia Fowles

#34 Sylvia Fowles

 Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı Katagorisinde ve  Kadın Basketbolcularımız & Koçlarımız Forumunda Bulunan , #34 Sylvia Fowles Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 15 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: #34 Sylvia Fowles

  1. #1
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.132

    #34 Sylvia Fowles

    34 SYLVİA FOWLES
    Pivot

    Doğum Tarihi 1985-10-06
    Geldiği Takım Chicago Sky
    Giriş Yılı 2010
    Boyu 196

    Kariyeri
    2008- Chicago Sky (WNBA)
    2008-10 Spartak Moscow (Rusya)
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  2. #2
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    Süper star

  3. #3
    Altın Aslan brütüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.396

    Cevap: Sylvia Fowles

    Bu ablada nba in all starı seçilmişti değilmi?

    Bizim sayıları boyuna bu abla atıyor sanki

  4. #4
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    Alıntı brütüs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ablada nba in all starı seçilmişti değilmi?

    Bizim sayıları boyuna bu abla atıyor sanki
    Wnba in )

    Evet wnba in in iyilerinden
    Konu Levent Celik tarafından (15.02.11 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    Altın Aslan brütüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.396

    Cevap: Sylvia Fowles

    E peki en iyiler bizde ise neden Fenere elendik?Son iki sezondur genelde bizi yeniyorlar?

  6. #6
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    Onlarında yabancıları çok kaliteli idi

    Özellikle Trausi ve Taylor çok şükür gittiler )

    İki takımında yabancıları en üst seviyede,ama biz bu takımı yeni kurduk tecrübe farkı var özellikle avrupada

    Bide yerli kalitemiz düşük

    Ama Tamikanın gelişi ve onların kan kaybından sonra durum dengelendi

  7. #7
    Gümüş Aslan Karacabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Yer
    İstanbul-Bursa (pegasus-405. blok)
    Yaş
    21
    Mesajlar
    558

    Cevap: Sylvia Fowles

    Alıntı Levent Çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlarında yabancıları çok kaliteli idi

    Özellikle Trausi ve Taylor çok şükür gittiler )

    İki takımında yabancıları en üst seviyede,ama biz bu takımı yeni kurduk tecrübe farkı var özellikle avrupada

    Bide yerli kalitemiz düşük

    Ama Tamikanın gelişi ve onların kan kaybından sonra durum dengelendi
    Abi son maçta pek dengeli değildi sanki

    Ben pek basketbol izlemem ama son maçta ikinci yarıyı takip ettim ezdik resmen.doğru düzgün ribaund alamadılar.potadan dönen topu içeri sokana kadar biz aldık.çocuk oyunu gibiydi.

    Dediğin gibi yerli kalitemiz artarsa takım çok iyi olur. :alkış

  8. #8
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    All-Star'da En Değerli Oyuncu Sylvia Fowles


    EuroLeague Women 2011 All-Star organizasyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Polonya’nın Gydnia şehrinde gerçekleştirildi.

    FIBA’nin internet sitesinden 22 Aralık 2010 günü dünya çapında başlatılan oylama sonucunda Dünya Karması ilk beşinde kendilerine yer bulan oyuncularımız Sylvia Fowles ve Seimone Augustus’un da rol aldığı karşılaşmanın sonunda kazanan Dünya Karması oldu.

    ABD’li sporculardan kurulu olan Dünya Karması, Avrupa Karması’nı 116-88’lik skorla yenerek rakibi önünde üç senelik aranın ardından kazanmayı başardı.

    Seimone Augustus, 17 dakika sahada kaldığı maçta 7/10 saha içi isabeti, 14 sayı, 2 ribaund ve 6 asist ile oynadı. Angel McCoughtry ile birlikte Dünya Karması’nın en skorer ismi olan Sylvia Fowles ise 21 dakikada ürettiği 16 sayı ve 4 ribaund ile karşılaşmanın sonunda En Değerli Oyuncu (MVP) Ödülü’ne layık görüldü.

    Yaklaşık 4500 kişinin takip ettiği mücadelede bitime kısa süre kala takımının geliştirdiği hücumu smaçla bitiren Sylvia Fowles, organizasyonun en renkli siması olarak öne çıktı.

    ABD’li yıldız, Connecticut’ta düzenlenen 2010 WNBA All-Star maçında da MVP olmuştu.

  9. #9
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    25 yaşında daha kaç paraysa kaç para bu kız basketi bizde bırakmalı

    Nba all starın eurolig all starın en değerli oyuncusu seçildi aynı sene

  10. #10
    Altın Aslan brütüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.396

    Cevap: Sylvia Fowles

    Bu forumun bana kattığı en güzel şey bayan basketbolu ve erkek basketbolu takip etmek oldu

    Maçlar felan canlı anlatılıyor.

    Bizim maçlardada bu kadın tek başına takımı sırtlıyor,umarım çok uzun seneler bizimle olur,sürekli ödül alıyor

  11. #11
    Altın Aslan Özcan Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Yer
    BURSA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    32.356

    Cevap: Sylvia Fowles

    bu işler kolay değil brütüs. genelde basketbolcularla 1 senelik anlaşma yapılıyor. kalması çok iyi olur tabiki de ama zor (

  12. #12
    Altın Aslan brütüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.396

    Cevap: Sylvia Fowles

    Alıntı ozcanbaytar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işler kolay değil brütüs. genelde basketbolcularla 1 senelik anlaşma yapılıyor. kalması çok iyi olur tabiki de ama zor (

    Bu kızı tutmak için her sene euro ligde final foura oynamalıyız zaten.Gördüğüm kadarı ile şuan dünyanın 1 numaralı uzunu.En tepedeki takımlarda oynamak ister

  13. #13
    Altın Aslan Özcan Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Yer
    BURSA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    32.356

    Cevap: Sylvia Fowles

    Alıntı brütüs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kızı tutmak için her sene euro ligde final foura oynamalıyız zaten.Gördüğüm kadarı ile şuan dünyanın 1 numaralı uzunu.En tepedeki takımlarda oynamak ister

    bu sene şampiyon olursak kewell a yaptıkları gibi bizi bırakma fowles falan tarzı destek lazım taraftardan... birde parayı verirsek neden olmasın değil mi

  14. #14
    Taner Okutan
    Ziyaretçi

    Cevap: Sylvia Fowles

    Dünyada smaç basabilen bir kaç bayandan biri.

  15. #15
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: Sylvia Fowles

    Alıntı Taner Okutan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünyada smaç basabilen bir kaç bayandan biri.

    Yalnız daha tr de göremedik

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.