İnşaatta çalışma yok bildiğimiz gibi.Eren beyin sorunu çözdüğü söyleniyor fakat resmi bi açıklama yok bekliyroruz fazla beklemiyecez sanırım.Hafta iç net bilgi alırız.
Tüneller ise son sürat devam.Birinci tünel 48 metrede ikinci tünel 13 metrede.Günde 3 metre ilerleniyor.Yılsonuna kadar bitmesi hedefleniyor.Bir tünelin uzunluğu 105 metre.Üçüncü tünel ise Serkan beyin söylediği hastane içinmiş onada başlanacak.Metro inşaatının kabası küçük bir bölüm hariç bitmiş durumda.İçerde çalışmalar başlamış.
rezerve derken abi
işte bu ALLAHIM sana çok şükür kavuşturana :f7vur :f7vur :atki :atki :atki
[quote author=star link=topic=827.msg45480#msg45480 date=1245528647]
rezerve derken abi
işte bu ALLAHIM sana çok şükür kavuşturana :f7vur :f7vur :atki :atki :atki
[/quote]
Devamı varrr onun içinnn
fotoğraflarda şaşkın çıkmışım :azoh o kadar güzel birşeydi :atki
Katkısı olan herkese teşekkürler.
Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız...Beklemek yavaş yavaş ölmektir...
Bunları görmekte güzel elleriniz dert görmesin![]()
GALATASARAYIM HERŞEYİM...
gelen haber ile ilgili ihtiyatlı davranılmasında yarar var, keza ilgili banka ile kredi teminin yaklaşık birbuçuk aydır devam ettiği için tüm şirket yetkililerinin mutabık kalması gerekir, sadece ErenTalu-Alke nin değil,
bitti gözü ile bakılmaması gerekir, yasal süreci beklemek lazım
arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
ellerinize sağlık.
Doğan abi, Adnan abi, Erdinç ve Sercan
ellerinize sağlık
Sercanım emin ellerdesin sevindim :azoh
[img width=80 height=20]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/ismails/Arenapng.png[/img]
renkdaslarim ayaklariniza ellerinize saglik,artik bu isin yavas yavas gelsin biktirdilar insani :xxcry
yav size nedim bilmiyomki allah gönlünüze göre versin
Bu Ates Üfleyerek Sönmez ,...(Büyük Baskan Ünal Aysal)
Emeği geçen herkese teşekkürler....
elinize emeğinize sağlık dostlarım. bizleri uzaklarda da olsak mutlu ettiğiniz için çok teşekkürler. adnanım telefonun içinde ayrıca sağol. evdeki tadilat işleri nedeniyle geceyi başka yerde geçirdiğimiz için ancak görebildim fotoğrafları. tekrar teşekkür ederiz. :tez :tez :tez
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin