GS Store Haberleri - Sayfa 19

User Tag List

Sonuçlar: Onine Tasarım Uygulaması Hakkındaki Düşünceniz Nedir ?

Katılımcı sayısı
17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kesinlikle Yapılmalı , Taraftara Hitap Eder ve Satışlar Katlanır

    17 100.00%
  • Bence Gereksiz , GSStorelerde Yeteri Kadar Ürün Zaten Var.

    0 0%
  • Kararsızım

    0 0%
Sayfa 19/30 İlkİlk 123456789101112131415161718192021222324252627282930 SonSon
450 sonuçtan 271 ile 285 arası

Konu: GS Store Haberleri

  1. #271
    Altın Aslan Kazım Uçal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı kobe24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın Kahramanmaraş Piazza Avm'de Gs Store Açılıyor..Hayırlı olsun..Ayrıca bu Avm'nin açılışıda yarın yani yeni Avm'nin içinde Gs Store'umuz mevcut olacak yarından itibaren..
    maşallah diyelim büyümemiz devam ediyor böyle gidersek tabi taraftarin ilgisi artiracak inşAllah 2013 sonunda 100 magazayi bulacaz Yeni sezonda en az 500 bin forma satmaliyiz.
    ernestoche ve kobe24 bunu beğendiler.



    ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !

  2. #272
    Gümüş Aslan kobe24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.05.2011
    Yer
    Akşehir ( Nasreddin Hocanın Memleketi )
    Yaş
    25
    Mesajlar
    4.676
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GALATASARAY Olarak Bu Hamle Yapılmalı Geç Bile Kalındı Aslında !!!

    Tasarım yarışması yapılmıştı ve dereceye giren tasarımlar yaz ve kış sezonunda reyonlardaki yerini almıştı hatırlıyorsanız zaman zaman böyle projeler yapılacaktır,şüpheniz olmasın..

  3. #273
    Gümüş Aslan kobe24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.05.2011
    Yer
    Akşehir ( Nasreddin Hocanın Memleketi )
    Yaş
    25
    Mesajlar
    4.676
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı Kazım Uçal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah diyelim büyümemiz devam ediyor böyle gidersek tabi taraftarin ilgisi artiracak inşAllah 2013 sonunda 100 magazayi bulacaz Yeni sezonda en az 500 bin forma satmaliyiz.
    Türkiye içinde büyümemiz gerçekçi bir tabirle gün geçtikçe gelişiyor.. Forma satışları konusunda ise;bu sene satılan formalarımız Türkiye'de satılmış lisanslı forma bazında rekordur ve rekoru da geliştiriyoruz Galatasaray olarak..Manchester United yılda 1,4 milyon forma satıyor Barca'da 1,1 milyon en son sıralamada 5.olarak İnter 420 bin civarı idi bizde umarım sene sonu ilk 5'te yer alırız ama bunu sürekli hale getirmemiz gerekiyor.. 500 bin forma iyi rakam gerçekten..Bu sene formalarımızın çok satması hem takımımızın iyi gitmesi hem de tasarımların güzel olması idi..Sonuçta kaç yıl sonra renklerimiz doğru yerde yer aldı sıralama olarak birde gerçek renklerimiz kullanıldı geçen seneki formaya bakarak bunu çok rahat algılayabiliriz.. Umarım bu sene de güzel formalarımız çıkar da taraftarımız hangisini alsak acaba diye düşünür.. 119 TL pahalı diyen 89 TL'lik forma aldı mesela bu sene bu da gerçekten güzel bir fiyat politikası idi..Devamının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın..

  4. #274
    Platin Aslan Yokoylebirisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.03.2013
    Mesajlar
    1.613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    cureshot ve kobe24 bunu beğendiler.

    Tuttuğum takım değil; Tutulduğum takımsın sen Galatasaray.

  5. #275
    Platin Aslan Reha Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.10.2009
    Yer
    Antalya
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9.175
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı Yokoylebirisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı zaten vardı siyah yeni çıktı

    2 çeşit polo çıkardı nike bu sezon ve genelde öyle yapar
    birincisinde kırmızı, siyah (fotoda görülenler) ve birde beyaz renklisi var

    2. çeşit ise sarı yakalı kırmızı.
    Başarılar gelir geçer... Asaletin bize yeter !!! // Bodybuilder ! //forester...http://twitter.com/kralreha07


    TAM PARÇALI DOĞRU KOMBİNASYON TAM GALATASARAY !

  6. #276
    Platin Aslan Yokoylebirisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.03.2013
    Mesajlar
    1.613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Basket formalarının gsstore'da satılma ihtimali yok mu ya? Fenerium satıyor biz niye satmıyoruz?
    kobe24 bunu beğendi.

    Tuttuğum takım değil; Tutulduğum takımsın sen Galatasaray.

  7. #277
    Platin Aslan relaxxx7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.03.2012
    Yaş
    26
    Mesajlar
    5.198
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı Yokoylebirisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basket formalarının gsstore'da satılma ihtimali yok mu ya? Fenerium satıyor biz niye satmıyoruz?
    Bu yıl ki kadroyu çok beğenmiştim almak istedim ama bulamamıştım gerçi basketçi değiliz onu giyip sokağa da çıkılmaz ama basketsever taraftarlar için ayrı bir havası olurdu

  8. #278
    Platin Aslan Yokoylebirisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.03.2013
    Mesajlar
    1.613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı relaxxx7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yıl ki kadroyu çok beğenmiştim almak istedim ama bulamamıştım gerçi basketçi değiliz onu giyip sokağa da çıkılmaz ama basketsever taraftarlar için ayrı bir havası olurdu
    Benim 2-3 arkadaşım sordu. Ben de merak ettim, belki ileriki sezonda yapılıp yapılmayacağını bilen vardır diye sordum. Şahsen benim az para durumum iyi olsa düşünmem alırım, çok hoş durur.

    Tuttuğum takım değil; Tutulduğum takımsın sen Galatasaray.

  9. #279
    Altın Aslan Osman Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.01.2013
    Yer
    tanrı dağı
    Yaş
    30
    Mesajlar
    10.691
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    Alıntı Yokoylebirisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basket formalarının gsstore'da satılma ihtimali yok mu ya? Fenerium satıyor biz niye satmıyoruz?
    özel sipariş ver gsstore ye getirir belki

  10. #280
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yer
    Istanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    5.092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: GS Store Haberleri....

    13 yaşında bir kardeşimize forma alıp sürpriz yapacaktım. 2 hafta önce store'a uğradım, formaların çocuk bedenleri hiçbir yerde yok, bulamazsınız dediler..Onlar da sipariş vermişler 2 haftadır bekliyorlarmış. Bu hafta yine sordum hala gelen giden yok. Yani 1 aydır çocuk bedenleri üretimde, ve hiçbir yerde yok!

    Takımın şampiyonluğa yürüdüğü aylardır belli değilmi? Biz bu kadar zengin bir kulüpmüyüz ki böylesi satış fırsatlarını kaçırıyoruz?
    Ve bu nasıl bir üretim planlamasıdır akıl sır erdiremiyorum, parti parti üretilip dağıtılamıyormu bu mallar..

    Galiba store konusu bizim makus talihimiz.. kim gelirse gelsin aynı tas, aynı hamam
    kobe24 bunu beğendi.
    Aslantepe Spor Kompleksi

    ASLANTEPE'de bazıları SPOR yapacak, bazıları KOMPLEKS...

  11. #281

    Üyelik tarihi
    06.05.2013
    Yaş
    22
    Mesajlar
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Eskişehir GS Store

    Merhabalar ;

    Eskişehirde GS Store açılsa nasıl olurdu? Düşüncelerinizi alabilirmiyiz?

  12. #282
    Altın Aslan Adnan BAKAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.04.2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    12.629
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Eskişehir GS Store

    Simdiye kadar acilmamasi hata.Olmadigina inanamadim.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Mehmet Cakal bunu beğendi.

  13. #283
    Altın Aslan Kazım Uçal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2011
    Yer
    Ankara
    Yaş
    23
    Mesajlar
    6.197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Eskişehir GS Store

    2013 Sonuna Kadar 20 Magaza Daha Acilcaktir. Eskişehirde olacaktir.



    ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !

  14. #284
    Gümüş Aslan hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3.020
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Eskişehir GS Store

    Nurettin Bey Mavide yakaladıgı başarıyı Gs Storelar ve magazacılık ile cok kısa zamanda yakaladı ve süreklide yenilikler gelişmeler devam ediyor ben özellikle takip ediyorum kendisini.
    çok kritik noktalara ve şehirlere magazalar actılar ve halada acılanlar var.
    izmir-istanbul yolu üzerinde susurlukta store acmak tamamen ticari bir zekadır.

    izmirde zamanında 1 olan store sayısına bu haftalarda karsıyaka ve forum bornovayı ekliyor
    antalyada kale icinde magaza acılıyor
    aydında kipada
    kahramanmaras yeni avm piazzada store acıldı
    batman ve malatyada storeler kısa sürede acılacakmıs
    ankarada armada ve panorada acılıyormus yakın zamanda
    sökede aynı sekilde kısa zamanda acılacakmıs

    takdir ve tebrigi hakeden buzdagının görünmeyen kısmındaki yöneticilerden bence kendisi.
    hkn1905 bunu beğendi.
    bizi sevenleri üzmeyelim baba !..

  15. #285
    Platin Aslan Yokoylebirisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.03.2013
    Mesajlar
    1.613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Eskişehir GS Store

    Eskişehirde Gsstore yok muymuş? Çok şaşırdım. O kadar üniversiteleriyle anılan, o kadar genç nüfusa sahip bir şehirde olmaması hata bence. Açılsa öğrenciler tarafından çok ilgi görür diye düşünüyorum.

    Ben Samsun'dayım, Samsun'da bile iki tane var.

    Tuttuğum takım değil; Tutulduğum takımsın sen Galatasaray.


LinkBacks (?)

  1. 21.04.13, 23:04
  2. 06.04.13, 12:38
  3. 31.03.13, 14:29

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Kırmızı Formamız Galatasaray Store’larda!
    By Bekir Pehlivanlar in forum Çöp poşeti
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 23.04.10, 04:53
  2. Galatasaray Store’dan İki Yeni Mağaza Daha!
    By İsmail ŞEN in forum Çöp poşeti
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 30.12.09, 17:05
  3. Zam Haberleri....
    By Mehmet Cakal in forum Ekonomi
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 14.11.09, 18:34
  4. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 11.05.09, 16:24

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.