Son Dakika ! Fatih Terim Galatasaray'da !

User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Fatih Terim Galatasaray'da !

  1. #1
    Ahmet Can Alyürük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.03.2017
    Yaş
    21
    Mesajlar
    34
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Fatih Terim Galatasaray'da !

    Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Hayırlı Uğurlu Olsun İmparator Döndü Çok sevinçliyim bu gece herkese benden sigara yakın beyler Göztepe maçında sahada olacağı söyleniyor..




  2. #2
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Galatasaray Gazetesi‏ @GsGazete 4 dk.4 dakika önceDaha fazla



    Fatih Terim, yarın öğle saatlerinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

  3. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Eskiden olsa göbek atardım,Aysal zamanında öyle olmuştu mesela,hep beraber deli gibi yolunu gözlüyordum ama şimdi buruk bir sevinç yaşıyorumSebebini sorarsanız yazdım başkanlık konusunda;)

    Elmander de teknik heyete alınırsa iyi,futboldaki çalıskanlıgını burada da gösterebilir;)

  4. #4
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    dün Fatih Terim hayırlı olsun demiştim. bende yalan olmaz. yuvana hoşgeldin GALATASARAYLI FATİH TERİM.

  5. #5
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı bosbirakutusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün Fatih Terim hayırlı olsun demiştim. bende yalan olmaz. yuvana hoşgeldin GALATASARAYLI FATİH TERİM.
    Bu 2 oldu abi bildigin,tebrik ederim;)

  6. #6
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 2 oldu abi bildigin,tebrik ederim;)
    bende yalan yok Emre. ne dersek o. hayırlı olsun şimdi lig başlıyor. şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.

  7. Likes Emre Akkaya liked this post
  8. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 10 dk.10 dakika önceDaha fazla



    Fatih Terim’in attığı son tweet 75 dakikada 150 bin beğeni alarak Twitter Türkiye tarihinin en çok etkileşim alan tweeti oldu.




  9. #8
    Gümüş Aslan bosbirakutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde 10 dk.10 dakika önceDaha fazla



    Fatih Terim’in attığı son tweet 75 dakikada 150 bin beğeni alarak Twitter Türkiye tarihinin en çok etkileşim alan tweeti oldu.



    geldi şükürler olsun. GALATASARAYLI Fatih Terim yuvana hoşgeldin. bu arada bırakıp gitti diyenlere de bir çift sözüm var Terim gitmedi onu idamanda aysal kovdu. bilip bilmeden konusmayın.

  10. #9
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.870
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı bosbirakutusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geldi şükürler olsun. GALATASARAYLI Fatih Terim yuvana hoşgeldin. bu arada bırakıp gitti diyenlere de bir çift sözüm var Terim gitmedi onu idamanda aysal kovdu. bilip bilmeden konusmayın.
    Kimse bırakıp gitmedi demiyor ki demirören'le poz vermesi vs çok üzmüştü herkesi hala bir çok kişi bu yüzden kırgın benim gibi ama yine de çok sevindim tabi kırgınlıkları bir kenara bırakmalı taraftar. GS yi başarıya ulaştıracak ilk isim Terim dir..
    Konu melih1905 tarafından (22.12.17 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.

  11. #10
    Bronz Aslan elturco19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2010
    Yer
    Fildişi Sahilleri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1.394
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Galatasaray'da Fatih Terim'in 4. kez geri dönmesinin ardından yardımcısının kim olacağı konusu da netleşmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Hasan Şaş ve Johan Elmander yapacak.

    https://www.sondakika.com/haber/habe...ohan-10374265/
    Bir gün herkes GALATASARAY'lı olacak....

  12. #11
    Bronz Aslan tugaygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.07.2012
    Yaş
    30
    Mesajlar
    1.212
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    fatih terim gelmeden önce yolunu gözleriz neden gelmiyor diye gelincede sen zamaninda söyle yaptin böyle bizi biraktin yok armudun sapi üzümün cöpü sanki tek suclu fatih terim di ona sira gelene kadar onlarca yönetici sayarsiniz simdi birlik olma zamani herseyi unutalim takima destek olalim o kadar

  13. #12
    Bronz Aslan PREKAZİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    522
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı bosbirakutusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün Fatih Terim hayırlı olsun demiştim. bende yalan olmaz. yuvana hoşgeldin GALATASARAYLI FATİH TERİM.
    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 2 oldu abi bildigin,tebrik ederim;)

    Emre teessüf ederim benim yaptığım yorumlar da dikkatini çeksin. Acayip kestirmişim olacakları Melihim sen de şahit ol. Haksız mıyım ?

    Hayırlı olsun. Umarım kaldığı yerden devam eder.

    Hayırlı cumalar olsun hepimize.

  14. Likes Emre Akkaya liked this post
  15. #13
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.870
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı 8.İNAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre teessüf ederim benim yaptığım yorumlar da dikkatini çeksin. Acayip kestirmişim olacakları Melihim sen de şahit ol. Haksız mıyım ?

    Hayırlı olsun. Umarım kaldığı yerden devam eder.

    Hayırlı cumalar olsun hepimize.
    Haklisin abi daha dün konuştuk kesin gözüyle bakıyordun Dursun 'un Terim i getirdiğine. Bu iş bitmiş kesin yazmıştın. Açıkçası ben hiç beklemiyordum , ben baya yanılmış oldum))

  16. #14
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    08.10.2013
    Yaş
    36
    Mesajlar
    815
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Hiç beklemiyordum İmparotor geri döndü. Benim için büyük süpriz oldu. Hayırlı olsun. Umarım sene sonu şampiyon oluruz.

  17. #15
    Bronz Aslan PREKAZİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.03.2014
    Yaş
    43
    Mesajlar
    522
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Fatih Terim Galatasaray'da

    Alıntı melih1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklisin abi daha dün konuştuk kesin gözüyle bakıyordun Dursun 'un Terim i getirdiğine. Bu iş bitmiş kesin yazmıştın. Açıkçası ben hiç beklemiyordum , ben baya yanılmış oldum))

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •