2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

User Tag List

Sayfa 1/26 1234567891011121314151617181920212223242526 SonSon
388 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

  1. #1
    Altın Aslan melih1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2012
    Yer
    Ankara
    Yaş
    24
    Mesajlar
    16.870
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Kritik konu budur işte bizim ilgilenmemiz gereken Göztepe maçı falan veya Tudor vs. değil. Tudor'u göndermek kolay iş yenisini bulmakta kolay ama artık bizim kulüpte bu başkan ve yönetimin tüm zihniyeti ile beraber gitmesi lazım. Keşke hem bu sene şampiyon olup hem Dursun'dan kurtulsak ama ikisi bir arada nasıl olacak ?? Ben de kararsızım bir yandan şampiyon olmamızı istiyorum bu rakiplerin ağızlarını kapatmak için bir yanda da Dursun kalacaksak olmayalım diyorum...

    Bu adam Riva ve Florya'nın satışlarını gerçekleşmeden gitmek istemiyor bildiğimiz kadarıyla o yüzden 2021'e kadar başkan olmak istiyor. Faruk Süren 2024 dedi, eyvah eyvah.. Kendisinde birazcık yüz olsa aday falan olmaz. Adam geldiğinden beri derbi kazanamamışız ligde. Bjk'ye karşı 5 maç 4 mağlubiyet 1 beraberlik, Fener'e karşı 5 maç 2 mağlubiyet 3 beraberlik. Sezonlara bakarsak ilk sezon Ligde 5.'lik , Avrupa'da başarısızlık. 2. sezon ligde 4.'lük Avrupa'ya gidemedik bile FFP'den dolayı. Soz sezonu yani bu sezon Ligde muhtemelen yine başarısız bir yerde bitereceğiz bu gidişle, Avrupa'da Temmuz'da Östersunds'a elendik. 3 sene de Tudor'dan sonra gelecek hoca ile (Bence sezon sonunu görmez) toplam 5 teknik direktör. Yanlış duymadınız 3 sene 5 TD. Aldığı oyuncular rezil yarısı çöp tek tük var bu sezon biraz iyiydi. Ama maliyetlere gelirsek hepsi haddinden fazla. Çar çur etmiş alırken oyuncuları. Hiç bir sistem kuramamışız. Ne bileyim Aziz Yıldırım en azından bir şeylerin arkasına saklanıyor bu adamın saklanacak bir mazereti yok. Erkek Basketi yerle bir etti Can Topsakal ile birlikte. Ben bu kadar kötü bir basket takımı hatırlamıyorum son 10 sene de falan. Diğer amatör branşlar rezil, 7-8 sene üst üste şampiyon oldugumuz tekerlekli sandalye baskette bile şampiyon olamıyoruz artık. Arena için verdiği sözü tutmadı hala inşaat gibi, dışı kötü, çevresi kötü bakımsız düzensiz, ulaşım sıkıntı, giriş çıkışlar rezillik devam ediyor. Ne bileyim maliye desek Borç üstüne borç ekledi. Gitti Riva'yı Florya'yı peşkeş çekti, anlaşmayı TL'den yaptı milyon zararlara uğradık. Bu sürede Gs'nin hakkı hep yenildi , saldırılara karşılık veremedi , camia'yı idare edemedi, Gs'nin haklarını koruyamadı. Bu adam ne yüzle hala başkanlık isteyecek genel kuruldan ??

    Kim gelir derseniz, muhtemelen bunlar ayrı ayrı hepsi aday olmaz ama Albayrak, Adnan Öztürk ilk akla gelenler. Bir de Fatih Terim başkan olarak gelmek istiyor diyenler var.

    Bu başlıkta tartışırız Mayıs'a kadar başkanlık meselesini burada konuşalım. Sizin düşünceleriniz neler ? Haberleri de burada paylaşalım.

  2. #2
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Çok güzel ve yerinde başlık Melihcim,tebrik ederim

    Ayrıca resmen benim yazmak istediklerimi,içimdekileri sen yazıya dökmüşssün

  3. Likes melih1905 liked this post
  4. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Melih birçok şeyi yazmış,yerlerdeyiz birçok konuda,amatör branşlarda dahi sıkıntı var,kısacası yönetimin adı var sadece,yönetemiyor bizi,çünkü bu başkanlık gömlegi onlara 10 gömlek,20 gömlek fazla geldi.Sırf derinciler istiyor diye başımıza Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kötü yöneticisini musallat edildi,kimbilir ne planları,ne düşünceleri vardı ve hala da destek verilebilecegi konuşuluyor,sözün bittigi yer resmen...

    TFF ye Türk futbol tarihinin en beceriksiz,kulubünü en çok zarara ugratan yöneticisinden biri başkan olarak atandı futbolumuzun hali ortada,bize de yukarıda dedigim gibi aynı bu Demirören gibi birisi başımıza başkan olarak atandı,yani burada ortak nokta 2 tane,birisi atanma,digeride berbat yöneticiler olmaları,3. ortak nokta daha var aslında,o da kulüp veya ülke futbolunu maddi ve manevi anlamda batırmaları.Şimdi aklıma geldi 4. ortak nokta daha var,o da atananlar tarafından berbat yönetttikleri görüldügü ve kabak gibi ortada oldugu halde hala görevde tutulmaları,neden çünkü amaç başka,Allah herşeyi görüyor.

  5. Likes melih1905 liked this post
  6. #4
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Önce şu baş derinci ve derinci zihniyetten kurtulmak lazım,liseli,lisesiz ayrımı falan bunlardan kurtulmak lazım,yoksa bu kısır döngü hep devam eder,1 ileri,2 geri gideriz,istikrar olmaz.İşte sonra iş yönetim,hoca ve futbolculara geliyor.Tudor gitti zaten,bu yönetim umarım defolur gider,yoksa yandı gülüm keten helva...

    Albayrak ya da Öztürk gelsin isterim,tabi yönetime gelince kongrdeki birilerine peki falanca abi onu da yaparım gibi işler yapmamak kaydıyla,bu konuda mesela Albayrak a güvenirim,o en başta GS yi düşünür,müthiş bir GS li.Keza mesala Terim başkan olsa o da onun bunun yalakası olmaz,dik durur içe ve dışa karşı.Şu işe bak ya,dıştan çok içtekileri düşünüyoruz,iç yapı daha çok zarar veriyor GS ye,acaba böyle bizim gibi olan 2. bir kulüp daha varmıdır DünyadaHa birde oy vermeye gelenlerde ön sıradakileri biliyorsunuz,yaş ortalaması 80,misal adam daha gözünün önünü göremiyor,zor nefes alıyor,zor yürüyor,belkide alzaymır ama oy vermeye geliyor,şaka gibi

  7. #5
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Hatırlıyorsunuz degil mi bunların sagı solu belli olmaz yerlerde sürünsek bile bu ihaleyi bahane edip Özbek tutulabilir demiştim,böyle düşünceler olduguna adım gibi eminim,sene sonu görürüz zaten.Çünkü herkes gerizekalı bi Özbek akıllı,bi bu anlıyor bu işlerden,başkası anlamıyor ya da başkasına anlatsa yapamıyacak.

  8. #6
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Red Report‏ @RedReport_ 30 sn.31 saniye önceDaha fazla



    SON DAKİKA |Dursun Özbek erken seçim kararı aldı. Galatasaray 13 Ocak'ta seçime gidiyor. (beIN Sports)

  9. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Niye kardeşim,ben bunun iyi niyetle yapıldıgını da düşünmüyorum,1. si baskın seçim olacak,yani aday olacak kişiler tam hazırlanmadan yakalanacaki,2. si de mesala başarsız olunca bu sezon sonu Özbek in seçilme ihtimali 0 olmasada düşecegi kesindi şimdi böyle yapılırsa Özbek in lehine olacak.Neymiş listesini degiştirip aday olsunmuş,iyi de kardeşim,baş yani lider önemli degilmidir,kararlarda falan lider önemli degilmidir,bir agırlıgı yokmudur,o zaman tombala yapalım ,bu forumdan adaylar olsun,hanigimiz gelirse artık,hani lider önemli degil ya,ayrıca kim çıkarsa çıksın Özbekten daha iyi başkanlık yapacagı kesin.Tabi biraz mübalaga yaparak anlatıyorum ama durum bu malesef...

  10. #8
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Red Report‏ @RedReport_ 14 dk.14 dakika önceDaha fazla



    BİLGİ | Son 5 sezonda Galatasaray'da sezonu tamamlayabilen teknik adam olmadı!




  11. #9
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Peki olaganüstü seçim olunca 6 aylıgına mı seçilecekler,yoksa 3 yıllıgına mı?Zannedersem Aysal zamanında da böyle olmuştu,3 yıllıgına seçilmişlerdi.

  12. #10
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Red Report‏ @RedReport_ 2 dk.2 dakika önceDaha fazla



    FLAŞ -Cumhur Önder Arslan: Fatih Terim'i isteyenler ve istemeyenler problemi büyüdü buradan seçim kararı çıktı.

  13. #11
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Red Report‏ @RedReport_ 1 min1 minute agoDaha fazla



    FLAŞ -Evren Göz: Galatasaray erken seçime gidiyor.

  14. #12
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Red Report‏ @RedReport_ 25 dk.25 dakika önceDaha fazla



    Galatasaray'da Fatih Terim dönemi tekrar başlıyor.Dursun Özbek, Terim'e karşı çıkan yöneticileri yönetimden çıkarmak için seçim kararı aldı. (Fanatik)

  15. #13
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Oh ne güzel,Terim ayagına g.tünü kurtarma peşinde,GS yi 1 düşünüyorsa koltugu 20 düşünüyordur.Ben bu seçim kararının birdenbire bugün ki toplantıda çıktıgını düşünmüyorum.Özbek poposu ugruna herşeyi yapıyor,önce rekor bonservis ve yıllıklar ödeyerek transferler yaptı,paraları bonkörce saçtı,bu konuda Aysal a kızmıştı kendisi yaptı,şimdi de baktı şampiyonluk tehlikede,şampiyonluk gelmezse seçilmeme ihtimalide var,o yüzden bi hamle daha yaptı ve erken seçim kararı aldı,Terim i de getirecek.

  16. #14
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Bizleri aptal,gerizekalı yerine koyacaklar arkadaşlar,yönetimi güçlendirip geldim ayagı yapacak birde,dedigim gibi başkan,lider önemli degilmidir yani,ayrıca düzgün bir ekip kurabilecegini de düşünmüyorum,zaten kursa ne olur.

    Ben aday çıkmazsa ya da Öztürk,Albayrak gibi saglam adaylar çıkıpta seçilemezse ben bunun altında başka şeyler ararım.Ve dedigim gibi Özbek 3 yıllıgına seçilirse 13 ya da 20 Ocaktan itibaren GS ligimi donduruyorum,yeter artık kulubü oyuncak ettikleri...Özbek bile koltukta bu kadar durabiliyorsa daha diyecek birşey bulamıyorum,rezilliktir,kepazeliktir bunun adı...

    Ha birde hani nerede Özbek İstifa diye bagıran trbündeki taraftarlar,Ultaslan bi sucuga tav oldu diyordunuz sizde bi çilece,bi böcege,bi transfere tav oldunuz hemen,ne oldu yani Özbek şimdi bu paraları bolca saçıp oyuncu alınca iyi başkan mı oldu birden,iş mi bu yaptıgı şimdi???

  17. #15
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    57.677
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: 2018 Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık Seçimi

    Degil Terim,Morinho-Klop-Guardialo-Conte-Simone 5 i aynı anda gelip GS yi ortaklaşa çalıstırsa Özbek başkan seçilirse bagrıma taş basacagım ve GS liligimi donduracagım,gider Başakşehir i desteklerim ya da gider Avrupa liglerini falan izlerim,belki başlarda zor olur ama zamanla alşırım.Hayatımda hiç bu duruma gelmemiştim GS konusunda,bu duruma getirdiniz ya valla helal olsunÖzbek le 3 seneyi bile hayal edemezken 3 sene daha seçilecek öyle mi,ya da sonra bi 3 sene daha belli olmaz,şaka,kabus gibi birşey bu.İdda ediyorum çok pişman olunacak ama iş işten geçmiş olunacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •