Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker | Cumhurbaşkanlığı Kupası - Sayfa 2

Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker | Cumhurbaşkanlığı Kupası

 Basketbol Katagorisinde ve  Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Forumunda Bulunan , Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker | Cumhurbaşkanlığı Kupası Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
64 sonuçtan 16 ile 30 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

Konu: Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker | Cumhurbaşkanlığı Kupası

  1. #16
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    27
    Mesajlar
    49.471

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Alıntı BOREAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet Emre bey çalışmalara başlasanız artık diyorum bak sevgili üye link gönderdim Emre admin yayınlasın diyor buyrun bakalım

    Emre beye özelden mesaj atsın link isteyenler o da ona göre yollasın;)


    Link başına 3 tlBunun 2 tl si Sait abiye 1 tl si bana,napıcan ekmek parası



    Ben 15-20 dk ya cıkıcam,ona göre

  2. #17
    Platin Aslan hkn1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Yer
    ANKARA
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6.369

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Biz daha iyi takımız, bu maç ne olur bilemem ama sezonun genelini görünce herkes anlayacak bunu....

    Yaptıkları flaş transferleri detaylı izledim, asla kötü oyuncu değiller ama o bütçe ile daha net winnerları alamadıkları için çok memnunum

    Örneğin pivot bütçesini Zoriç'ten yana kullandılar.. Bu adam sağlıklı bir Jawai'den iyi mi? Asla değil ama Fransız Alexis Ajinca'yı alsalar tehlikeli yorumu yapabilirdim

    Ayrıca guarda takviye yapmadılar, McCaleeb takım oyununda Carlos Arroya'dan iyi mi? bence takımı oynatma konusunda yarısı etmez....

    Bogdanoviç de üstünlük kurabilirler ama bizim deli oğlan JAmont da patlama yaptığı maçlarda az aşağı kalır yanı yok

    Kleiza iyi ama ben eski Kleiza'yı görmedim, korktuğum gibi çıkmayacak bence... maç içinde dönem dönem parlayıp kayboluyor

    Bjelica sezon içinde formunu yükselteceğine emin olduğum Erceg kadar katkı verecek mi?.....

    Türkler de ise kesinlikle hiç aşağı kalır yanımız yok, hatta daha ilerdeyiz...


    Kısacası kötü takım değiller ama aynı bütçe başka bi takımda olsa daha etkili yabancılarla sezonu başlamadan bitirebilirdi, şimdi ise öyle bir durum söz konusu bile değil
    Köpekler istedi diye atlar ölmez....

  3. #18
    Altın Aslan Barış İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2012
    Yaş
    29
    Mesajlar
    17.919
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Alıntı hkn1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz daha iyi takımız, bu maç ne olur bilemem ama sezonun genelini görünce herkes anlayacak bunu....

    Yaptıkları flaş transferleri detaylı izledim, asla kötü oyuncu değiller ama o bütçe ile daha net winnerları alamadıkları için çok memnunum

    Örneğin pivot bütçesini Zoriç'ten yana kullandılar.. Bu adam sağlıklı bir Jawai'den iyi mi? Asla değil ama Fransız Alexis Ajinca'yı alsalar tehlikeli yorumu yapabilirdim

    Ayrıca guarda takviye yapmadılar, McCaleeb takım oyununda Carlos Arroya'dan iyi mi? bence takımı oynatma konusunda yarısı etmez....

    Bogdanoviç de üstünlük kurabilirler ama bizim deli oğlan JAmont da patlama yaptığı maçlarda az aşağı kalır yanı yok

    Kleiza iyi ama ben eski Kleiza'yı görmedim, korktuğum gibi çıkmayacak bence... maç içinde dönem dönem parlayıp kayboluyor

    Bjelica sezon içinde formunu yükselteceğine emin olduğum Erceg kadar katkı verecek mi?.....

    Türkler de ise kesinlikle hiç aşağı kalır yanımız yok, hatta daha ilerdeyiz...


    Kısacası kötü takım değiller ama aynı bütçe başka bi takımda olsa daha etkili yabancılarla sezonu başlamadan bitirebilirdi, şimdi ise öyle bir durum söz konusu bile değil
    bunlar hoş taqimda atani var tutani yoq gene. ribaundlardada sorunlular. gerçi ben bizide peq begenmedim. domercant erceg iyi durumda degil şu an bu maçta patlarlar inşallah

  4. #19
    Platin Aslan hkn1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Yer
    ANKARA
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6.369

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Alıntı brave_heart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar hoş taqimda atani var tutani yoq gene. ribaundlardada sorunlular. gerçi ben bizide peq begenmedim. domercant erceg iyi durumda degil şu an bu maçta patlarlar inşallah
    bu maç için öngürüde bulunmamamın sebebi o zaten

    bizim dez avantajımız Domercant ve ondan şu an an için daha önemli olan Jawai'nin hazır olmaması, Domercant'in açığını kapatırız ama pota altında zorlanabiliriz çünkü Erceg de klasik formsuz bir görünte ile sezona başladı

    onların dez avantajı ise biz 17-18 hazırlık maçı yaptık, onlar 4-5 tane ve biraz geç toplandılar
    Köpekler istedi diye atlar ölmez....

  5. #20
    Altın Aslan Barış İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2012
    Yaş
    29
    Mesajlar
    17.919
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Alıntı hkn1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu maç için öngürüde bulunmamamın sebebi o zaten

    bizim dez avantajımız Domercant ve ondan şu an an için daha önemli olan Jawai'nin hazır olmaması, Domercant'in açığını kapatırız ama pota altında zorlanabiliriz çünkü Erceg de klasik formsuz bir görünte ile sezona başladı

    onların dez avantajı ise biz 17-18 hazırlık maçı yaptık, onlar 4-5 tane ve biraz geç toplandılar
    jawai hiç bişey yapmasa 2 oyuncuyu çeqiyo etrafina boş adama topuda atiyo. o özelligini begendim. teqe teqte onu durduramazlar. vidmar yapabilir ama faul problemine girer. son maçta jawai iyiydi gene. ondan iyi oyun beqliyorum.

  6. #21
    Gümüş Aslan defterdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.10.2009
    Yer
    istanbul
    Yaş
    30
    Mesajlar
    674

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Kupayı almak şart heleki maç f5 ile ise inşallah şampiyon oluruz

  7. #22
    Altın Aslan Barış İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2012
    Yaş
    29
    Mesajlar
    17.919
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    ligtv3 gitti ya la. ulennnnnnnn.

  8. #23
    Altın Aslan Özcan Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.04.2009
    Yer
    BURSA
    Yaş
    43
    Mesajlar
    33.223

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    yok mu link verecek hayırsever

  9. #24
    Altın Aslan Özcan Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.04.2009
    Yer
    BURSA
    Yaş
    43
    Mesajlar
    33.223

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    link yahu :/=(

  10. #25
    Platin Aslan fromaslans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.01.2011
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.119

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    link gönderebilir misniz? çok sevinirim.
    köpekler istedi diye atlar ölmez ...

  11. #26
    Altın Aslan Davut Maküsüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2013
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3.536

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    link istemiyorum göndermeyin ...

  12. #27
    Bronz Aslan M.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.08.2010
    Mesajlar
    1.881

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Son 4 serbest atışı kaçırdık.

  13. #28
    Gümüş Aslan Halil (Yeni) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.04.2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    59
    Mesajlar
    2.953

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    Bu ihtiyarı da bir görüverseniz renkdaşlar.
    Nezaket ve zerafet, işte böyle bir letafet...

  14. #29
    Altın Aslan Levent Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.01.2011
    Yer
    Berlin / Almanya
    Yaş
    30
    Mesajlar
    2.757

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    LINK lütfen
    Söz konusu Galatasaray ise, gerisi teferruattır!

  15. #30
    Platin Aslan Berkant1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.12.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    8.192

    Cevap: Cumhurbaşkanlığı Kupası|Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker

    ya gecen seneki 5 olsa bunlara fark atariz ...cok uyumsuz bir takim olmusuz sanki ???birde faul atislarimiz bu kadar kötümüydü bizim ya
    Sonra dedimki"" iyiki GALATASARAY liyim""...

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.