Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın! - Sayfa 45

Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın!

 Basketbol Katagorisinde ve  Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Forumunda Bulunan , Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın! Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Konu: Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın!

  1. #661
    Altın Aslan Aziz_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Yer
    Adana
    Yaş
    22
    Mesajlar
    3.978

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Gordon naptın sen panpa öyle
    Herkes Gider Biz Kalırız Biz Galatasaray'lıyız !

  2. #662
    Altın Aslan relaxxx7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Yaş
    24
    Mesajlar
    3.363

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Valla helal olsun bu kadar kötü bir gününde 20 sayı geriden...Harbi diyorum nasıl geri geliyoruz çözemiyorum ben..Çözebilen var mı? Takım berbat gününde ama 20 sayıdan bir şekilde geri dönüş yapıyor ve biz bunu anlamıyoruz..Müthiş bir alışkanlık edinmişiz yine son saniyeler müthiş geçti

  3. #663
    Altın Aslan ergün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    2.567

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    ynildigimize üzülmüyorum..ama bir ara fark 20ye cikti.. buraya gelmeden önlem almaliydik..neyse .

  4. #664
    Altın Aslan nevo1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    İstanbul/Kağıthane
    Yaş
    22
    Mesajlar
    3.391
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    son çeyrekdeki oyunu tüm geride kalan çeyreklere yaysak şuan 130 sayı olmuştu

  5. #665
    Yasaklı Üye
    Üyelik tarihi
    May 2010
    Yer
    Azerbaycan
    Yaş
    29
    Mesajlar
    5.568

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Alıntı Emre Akkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız gecen macta böyle oldu,geriden geldik ve yakaladık,neden hep böyle geriye düşüyoruz ve sonradan acılıyoruz acaba,neden hep bu son periyotlardaki gibi oynamıyoruz
    Mesele bunda. Sadece gecen macda diyil kendi sahamizdaki ikinci macda da rezalet oynadik, 3-cu ceyrekde maci taraftar baskisiyla kurtardik. Hakemlere de ayri parantez acmak gerek maci cevireceyimiz her anda aleyhimize inanilmaz kara ama Engin ataman hep susdu simdi bu macda hekeme yukleniyor. Kazaninca hakkinin yendiyini soylemeliydin. Gecen mac son saniyelerde pota seviyyesine kalkmamis topa blok yaptigimiz topa sayi verdi son anda takim halinde itiraz etdik duzeltdiler maci cevirdik.

  6. #666
    Altın Aslan Aziz_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Yer
    Adana
    Yaş
    22
    Mesajlar
    3.978

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    mvp Gordon olur heralde
    Herkes Gider Biz Kalırız Biz Galatasaray'lıyız !

  7. #667
    Altın Aslan GS_Çağatay_GS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3.616

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Hala şampiyon olmadıklarını son çeyrekte hatırladılar ama yetmedi...
    135'den .............. 76'ya
    Hedef 70Kg

  8. #668
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yaş
    61
    Mesajlar
    7.827
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Maçı izleyemedim ama çokta üzülmedim. Bu takım İstanbul'da seyircimiz önünde şampiyonluğu kutlayacaktır. Ben iddaa etmiyorum ama adım gibi şampiyon olacağımıza inanıyorum..Bu takım 25 maçtır yenilmedi. Varmı başka böyle bir takım? Final serisinde rakibine yenildi diye yerden yere vuralım mı? Kesinlikle HAYIR:..Sen şampiyon olacaksın CİM BOMUM...
    kralreha07 bunu beğendi.

  9. #669
    Yasaklı Üye
    Üyelik tarihi
    May 2010
    Yer
    Azerbaycan
    Yaş
    29
    Mesajlar
    5.568

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Bu takimin en buyuk ozelliyi savunmadir. Ister NBA olsun ister Avrupa devleri her sampiyon takim mutlAKA IYI DEFANS YAPIYOR. Bize sanki birileri bu oyunu cok rahat kazanacagimizi ezberletmis ama oyle diyil. Kendi sahamizda en az 20 sayi fark bekliyorum bu hakem se...lerinin hatrina. Herkese iyi geceler ben ciktim.

  10. #670
    Yasaklı Üye
    Üyelik tarihi
    May 2010
    Yer
    Azerbaycan
    Yaş
    29
    Mesajlar
    5.568

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Sporx=de senlik var seref yoksunlari maglubiyyeti ilk sayfaya en one koymular, basliga bakin Galatasarayin umudu Istanbula kaldi----------- K....e Tahir Kuma biri anlatsin seride 3-1 ondeyiz sadece bir qalibiyyete ihtiyacimiz var. 3 mac kazandik birini on sayfada vermedi ser..ler

  11. #671
    Altın Aslan siberalem1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Yer
    istanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.202
    Blog Girişleri
    1

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Alıntı Giray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi koca sene tek basket maçına dahi gitmemiş ve ;

    "yenilelim,istanbulda şampiyon olalım hihihih" diyenler 1 kg kına yakabilir
    bana dokundu bu şimdi tabi ikinci kısım yenilgimize hiç sevineceğim aklıma gelmezdi. bur da doyasıya kutlarız şampiyonluğu. kombineye verdiğim 250 tl.'nin bana bu kadar zevk vereceğini düşünmemiştim.

  12. #672
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    113

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    Önemli olan kazanırken de ders çıkarmak ki Ergin Hoca bu yüzden büyük hoca.

    Takımımız statik oynayan takımlara karşı iyi savunma yapıyor. İspanyollar ise sürekli yer değiştiren oyuncularla basketbol oynuyorlar.

    Eurolague'de mevcut takımımız ile Final Four bence imkansıza yakın.

    Euroleague'in iyi takımları 20 sayı fark yaparsa, en kötü ihtimal faul alıp serbest atışlar ile farkı 10 sayı üstünde tutar.

    Bizim kadroya 2-3 oyuncu takviyesi şart.

    Domercant dönünce ne oynayacak soru işareti. Genç bir oyuncu da değil.

    N'Dong bir uzun için Euroleague'in en iyi yüksek post şutörlerinden biri. Ama bırakacak sene sonu.

    Macvan maç günü uzaktan şutları da sokamaz ise o maçta yok gibi.

    Gordon'ın en büyük güvencesi savunması. Hücumda kötü ise çok verimli olamıyor.

    Cenk Türk olmasa belki bizim ligdeki düşme hattında oynayan takımlarda oynar. Çok istikrarsız.

    Bunları yazma nedenim;

    Gün gelir son iki sezon şampiyonu Olympiakos'u yeneriz.

    Gün gelir Ulm'lara yeniliriz. Bize Markoshvili gibi 10 maçın 8-9'unda iyi oynayan oyuncular gerekli.

    Banvit'teki Chuck Davis bile istikrarlı. 10 maçın 7-8'in çok iyi oynuyor.

    Oyun kurucumuz yok Arroyo dışında.

    Ender 2li oyunlarda iyi.

    Gordon SG pozisyonunda iyi, ama PG özelliği yok denecek kadar az. Boş adamları göremediği için çok top kaybı yapıyor.

    Ama bugün yaptığı top kayıplarına rağmen, hem hücumda hem savunmada mükemmel oynadı.

    Kadroya PG pozisyonu için oyuncu transferi şart.

    Ben 1 PG, 1 de Combo Guard'a razıyım. Ama Gordon'ı combo olarak saymasınlar.

    Hücum sıkışınca saçmalıyor. Ama oyun akınca harika oynuyor. Euroleague'de sete karşı oynarken bizi çıldırtacağını düşünüyorum PG oynar ise.
    kralreha07, GSAzeri, cemil01 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #673
    Bronz Aslan musmeran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2013
    Yaş
    27
    Mesajlar
    235

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    saha ici seri devam ediyor en azindan. bir de yanilmiyorsam banvit'in saha ici serisini mi bozmus olduk onceki mac?
    Kupa hasreti dedigin fenerinki gibi olmali; hayali bos, sevinci kisa...

  14. #674
    Altın Aslan Levent Celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    ankara
    Yaş
    32
    Mesajlar
    34.785

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    gordon jordon gibi oynadı ya la

  15. #675
    Altın Aslan hkn1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Yer
    ANKARA
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5.586

    Cevap: şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ...

    biletler çıktığı gün tükenir

    12.500 kişi önünde sert savunma ile 3. periyotun ortalarında fişi çekeriz

    maça dair değil ama sezona dair sırıtan oyuncu maalesef alınırken olumlu düşündüğüm Maçvan

    seneye değiştirir sağlam bi 4 numaraya para verirsek EL' den de bayağı bi zevk alırız
    Köpekler istedi diye atlar ölmez....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.