Jan Olde Riekerink (Teknik Direktör)

User Tag List

Sonuçlar: Sizce Riekerink başarılı olur mu?

Katılımcı sayısı
3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

    2 66.67%
  • Hayır

    0 0%
  • Kararsızım

    1 33.33%
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Jan Olde Riekerink (Teknik Direktör)

  1. #1
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Jan Olde Riekerink (Teknik Direktör)


  2. #2
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Anket eklenmiştir

  3. #3
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Ben kararsız kaldım başarılı olur mu diye,hocalık konusunda tecrübe eksikligi var,tabi umarım başarılı olur,biraz zaman tanımak gerek;)

  4. #4
    Bronz Aslan Thoracicsurgeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.06.2011
    Yer
    Hollanda
    Yaş
    26
    Mesajlar
    760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Hicbir zaman bir A takimda basantrenorluk yapmayan bir adami Galatasaray gibi bir camiyada A takimi basina getirmek anca Dursunun aklina gelebilirdi. Valla Dursun buyuk kumar oynadi, ama insAllah tutar. Benim canim cok isindi bu JOR'e

  5. #5
    Gümüş Aslan Blade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.01.2011
    Yer
    Tavsanli / Almanya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4.332
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Bizdeki sorun teknik direktör değildi. kalitesiz kadroydu.

    Send by Sony Ericsson GH337
    Hello , my name is Aziz , Aziz from Metris United.

  6. #6
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Ben bir yandan da sevindim Rikkerink in kalmasına yoksa yeni hoca getirmek için bunlar baya para bayacaktı,göndermek içinde öyle ve Özbek gidici duruyor,uzun vadede ben Özbek i başımızda hayal edemiyorum.

    Eger Rikkerink başarılı olursa Özbek başımızda kalır,bunu zaten demeye gerek yoksa yine de yazdım

  7. #7
    Altın Aslan Emre Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2012
    Yer
    Tokat
    Yaş
    29
    Mesajlar
    56.760
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdeki sorun teknik direktör değildi. kalitesiz kadroydu.

    Send by Sony Ericsson GH337
    Kalite eksikligi de vardı ama bence ondan ziyade ruhsuz oyuncuların çok sayıda olmasıydı,bu oyuncuların birçogu hala takımda malesef.Birde buna kaybettikce oyuncuların motivasyonu,özgüveni kayboldu,sonra da dibe vurduk.

    Hocalarda yanlışlık yapmış olabilir,hataları vardır ama onlar oyunculardan sonra geliyor,üstelik bu oyuncular kaç hoca gördü hiç düzelmedi 2-3 senedir.

  8. #8
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.725
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Ben rienkerinkin devam etme taraftarıyım.ufak tefek hatalar dısında su anda iyi devaö ediyor goze hos futbol oynatıyor.buna ek olarak 4 tane as furbolcu eklenecek de jong sigthorson serdar aziz podolski o zaman hocamızın eli daha rahatlayacak.hocamız israrla brumayi ve caroleyi oynatarak bize iki genc yıldız kattı.erenin transferi de simdilik 10 numara goruluyor.daha jouse sinan gumus kendine gelecek.umut gibi bi suru oyuncu gonderdi.bazi renkdaslarımız eski hocanın elinde kaliteli kadro yoktu.yoktu cunku onlar umuttan umut ediyorlardı.

  9. #9
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.725
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink

    Birde tolga cigerciyi unuttum ki hocamız onu da transfer etti ve tolga daha da iyi olacak inş.

  10. #10
    Gümüş Aslan Uğur Ali Doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.07.2013
    Yaş
    31
    Mesajlar
    2.804
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Jan Olde Riekerink (Teknik Direktör)

    Keşke bu adam kalsaydı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •