Genoa 0-0 Galatasaray | Hazırlık Maçı

Genoa 0-0 Galatasaray | Hazırlık Maçı

 GALATASARAY'IMIZ Katagorisinde ve  Futbol Forumunda Bulunan , Genoa 0-0 Galatasaray | Hazırlık Maçı Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sayfa 1/7 1234567 SonSon
104 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Genoa 0-0 Galatasaray | Hazırlık Maçı

  1. #1
    Altın Aslan
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    21
    Mesajlar
    20.664

    Genoa 0-0 Galatasaray | Hazırlık Maçı



    Galatasaray Genoa CFC ile Dostluk Maçı Yapacak

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilecek arada İtalya’nın Genoa CFC takımıyla bir dostluk karşılaşması yapacak. 7 Eylül 1893 günü kurulan Genoa CFC kulübünün 119. yıldönümü dolayısıyla 7 Eylül 2012 akşamı, TSİ 22.30’da başlayacak olan maç, Stadio Luigi Ferraris’de gerçekleşecek.

    İtalya’nın köklü kulüplerinden Genoa CFC, XIX. Yüzyılda ülke futbolunun en kuvvetli takımlarının başında geliyordu. İtalya’da 1897-1898, 1898-1899, 1899-1900, 1901-1902, 1902-1903, 1914-1915, 1922-1923 ve 1923-1924 sezonunda lig şampiyonluğuna ulaşan I Rossoblu (kırmızı-mavililer), 1936-1937 sezonundaki İtalya Kupası finalinde Roma’yı tek golle mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. UEFA Kupası’nda ise 1991-1992 sezonu yarı finaline yükselen Genoa, yarı finalde Ajax’a elenerek finalden uzak kalacaktı.

    Stadio Luigi Ferraris’de oluşturdukları etkileyici atmosfer nedeniyle “Gradinata Nord” anısına 12 numaralı formasını emekliye ayıran Genoa CFC, ayrıca 1988 ila 1995 yılları arasında kırmızı-mavili formayı giyen savunmacı Gianluca Signorini’ye ait olan 6 numaralı formayı futbolcunun 2002 yılında hayatını kaybetmesinin ardından müzesine kaldırdı.

    Genoa CFC, kadrosunda İtalya Milli Takımı’nda bir dönem forma giyen Alberto Gilardino, Serie-A’nın tecrübeli kalecilerinden Sebastian Frey, İsveçli savunmacı Andreas Granqvist, Almanya’nın alt yaş kategorilerinde milli olan 20 yaşındaki Alexander Merkel gibi önemli oyuncular bulunduruyor. Ayrıca 2003 ve 2004 yılında Galatasaray Futbol Akademisi’nde eğitim gören Macar orta saha oyuncusu Daniel Tözser, Genoa CFC ile sözleşme imzaladı.

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Genoa CFC ile oynayacağı dostluk maçı için 6 Eylül 2012 Perşembe günü, öğleden sonra İstanbul’dan İtalya’ya hareket edecek. Galatasaray kafilesi, maçın ardından gece yarısı ise İtalya’dan Türkiye’ye dönüşünü gerçekleştirecek.

    Galatasaray Genoa CFC ile Dostluk Ma Yapacak - 31.08.2012 13:15 (GALATASARAY SPORTF A) / Galatasaray.org
    cureshot ve silencio_ bunu beğendiler.





  2. #2
    Altın Aslan Emre Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    23
    Mesajlar
    3.234

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Stad güzelmiş admin kardeş.

  3. #3
    Gümüş Aslan
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Yer
    AŞIRI FANATİKKK CİMBOMLU
    Yaş
    33
    Mesajlar
    557

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Son 2 maçta italyanları yenmiştik şimdi de yeneriz..#
    AŞIRI FANATİKKK CİMBOMLU

  4. #4
    Platin Aslan silencio_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    1.248

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    maci hangi kanal verecek acaba?

  5. #5
    Bronz Aslan Erdem Sevimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2012
    Yer
    Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    243

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    maçı verecek kanal var mı??? arkadaşlar.............
    "Aç Insanların Karnını Doyurduğum Zaman Bana Kahraman Diyorlar.Bunların Neden Aç Olduğunu Sorduğum Zaman Ise Bana Komünist Diyor." CHE

  6. #6
    Gümüş Aslan pavase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    Ankara-Aydın
    Yaş
    36
    Mesajlar
    745

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    D-Smart 77.Kanal vericekti ama sanırım vazgeçilmiş.Şu anda yayın yok gibi görünüyor.(Net bilgiler değildir)

  7. #7
    Yasaklı Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Yaş
    28
    Mesajlar
    2.997

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Baroş hazırlık maçında bile yok

  8. #8
    Yasaklı Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Yaş
    28
    Mesajlar
    2.997

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Galatasaray İtalya'ya gitti
    Milli maç nedeniyle liglere verilen arayı Genoa maçıyla değerlendirecek olan Galatasaray, İtalya'ya gitti.




    Galatasaray, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada İtalya'nın Genoa CFC takımıyla yarın yapacağı dostluk karşılaşması için bugün Cenova'ya gitti.

    Galatasaray'da milli takımda bulunan oyuncular kadroda yer almazken; teknik direktör Fatih Terim'in gözden çıkardığı Milan Baros'un da İtalya'ya götürülmemesi dikkat çekti. Çek futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin UEFA'ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi listesinde yer almıştı.

    Öte yandan sarı-kırmızılıların yeni transferleri Cris ve Furkan Özçal takımla birlikte İtalya'ya hareket ederken; Süper Kupa karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından 11 maç ceza alan Engin Baytar da kadroda kendisine yer bulmayı başardı.

    Atatürk Havalimanı'ndan bugün İtalya'nın Cenova kentine hareket eden Galatasaray kafilesinde şu oyuncular yer aldı:
    Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Cris, Hüseyin Tokmak, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Nordin Amrabat, Mertan Caner Öztürk, Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Engin Baytar, Yekta Kurtuluş, Albert Riera, Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal
    Galatasaray'ın Genoa CFC ile yapacağı maç, yarın TSİ 22.30'da Stadio Luigi Ferraris'de oynanacak.

  9. #9
    Altın Aslan Habil_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    Dortmund - Ordu
    Mesajlar
    10.535

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Berk Ismail Ünsal'i cok merak ediyom, kadroda sadece o ve Sercan...
    Mertan'da varmis kadroda, süper...

  10. #10
    Platin Aslan galatasEray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Yer
    Çanakkale
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1.200

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    baros bu sene sadece tribünde oturarak 2,5 milyon dolar kazanacak. belki zahmet edip stada bile gelmeyebilir
    SALDIR GALATASARAY www.facebook.com/eray.vural www.twitter.com/thegoatee

  11. #11
    Altın Aslan WeGa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Yer
    Isparta/Antalya
    Yaş
    27
    Mesajlar
    4.163

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    -----------------Ufuk------------------

    ---Sabri-Gökhan-Cris-Çağlar---

    --Mertan-Engin-Melo-Amrabat--

    --------Sercan-Berk Ismaıl--------

    Gıbı bır kadro cıkabılır.Genclerın gormek acısından ıyı olacak

  12. #12
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    şanlıurfa
    Mesajlar
    60

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Alıntı Murat Söyler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galatasaray İtalya'ya gitti
    Milli maç nedeniyle liglere verilen arayı Genoa maçıyla değerlendirecek olan Galatasaray, İtalya'ya gitti.





    Galatasaray, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada İtalya'nın Genoa CFC takımıyla yarın yapacağı dostluk karşılaşması için bugün Cenova'ya gitti.

    Galatasaray'da milli takımda bulunan oyuncular kadroda yer almazken; teknik direktör Fatih Terim'in gözden çıkardığı Milan Baros'un da İtalya'ya götürülmemesi dikkat çekti. Çek futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin UEFA'ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi listesinde yer almıştı.

    Öte yandan sarı-kırmızılıların yeni transferleri Cris ve Furkan Özçal takımla birlikte İtalya'ya hareket ederken; Süper Kupa karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından 11 maç ceza alan Engin Baytar da kadroda kendisine yer bulmayı başardı.

    Atatürk Havalimanı'ndan bugün İtalya'nın Cenova kentine hareket eden Galatasaray kafilesinde şu oyuncular yer aldı:
    Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Cris, Hüseyin Tokmak, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Nordin Amrabat, Mertan Caner Öztürk, Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Engin Baytar, Yekta Kurtuluş, Albert Riera, Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal
    Galatasaray'ın Genoa CFC ile yapacağı maç, yarın TSİ 22.30'da Stadio Luigi Ferraris'de oynanacak.
    bu hüseyin Tokmak kim bilen biri söyleyebilirmi? acaba

  13. #13
    Altın Aslan WeGa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Yer
    Isparta/Antalya
    Yaş
    27
    Mesajlar
    4.163

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Alıntı musti63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hüseyin Tokmak kim bilen biri söyleyebilirmi? acaba
    Guclu bındırmelerı olan paf takımda goze carpan bır sag back.Gecen sene baya ovmuslerdı paf maclarını ızlerken

  14. #14
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    şanlıurfa
    Mesajlar
    60

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı

    Alıntı WeGa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guclu bındırmelerı olan paf takımda goze carpan bır sag back.Gecen sene baya ovmuslerdı paf maclarını ızlerken
    Teşekkürler renktaşım.umarım dedikleri hatta dahada iyi bir back olur ve uzun yıllar takımımıza hizmet eder.aslında böyle potansiyeli olan bi genç oyuncumuz varsa eğer bence artık Sabrinin bizde ki miadı doldu bu genci onun yerine alıp takımla idmanlara ve kolay maçlarda görev verilirse çok iyi olur diye düşünüyorum hatta ebuoe den öğreneceği çok şey olur.
    WeGa bunu beğendi.

  15. #15
    Altın Aslan Habil_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Yer
    Dortmund - Ordu
    Mesajlar
    10.535

    Cevap: Genoa - Galatasaray | Hazırlık Maçı


Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.