Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | Dostluk Maçı

User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | Dostluk Maçı

  1. #1
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | Dostluk Maçı

    Dostluk maçı | Al-Ettifaq – Galatasaray

    Galatasaray Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu ikinci yarısı öncesindeki hazırlık programı çerçevesinde Suudi Arabistan’ın Al-Ettifaq takımıyla karşılaşacak. Dammam kentindeki Prens Muhammed bin Fahd Stadyumu’nda gerçekleşecek mücadele, 9 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak.
    Suudi Arabistan’ın Dammam kentinde 1945 yılında üç kulübün bir araya gelmesiyle kurulan Al-Ettifaq, 1984 yılında Arap kulüplerinin katıldığı turnuvada şampiyonluğa ulaşarak uluslararası arenada ülkesine kupa kazandıran ilk ekip olarak Suudi Arabistan futbol tarihinde ayrı bir konuma sahip bulunuyor.
    Kırk yılı geride bırakan Suudi Arabistan Profesyonel Ligi’nde ise 37 şampiyonluğu Riyad ve Cidde’de yer alan beş kulüp kendi arasında paylaşırken 1982-1983 sezonunda tacı ilk kez bu iki kentin dışına çıkaran Dammam ekibi, 1986-1987 sezonunda bir kez daha mutlu sona ulaştı. 2013-2014 sezonunda alt lige düştükten sonra 2015-2016 sezonunda tekrar en üst seviyede mücadele eden Al-Ettifaq, bu sezon ise geride kalan 13 maç sonunda altı galibiyet, üç beraberlik ve 21 puanla altıncı sırada yer alıyor. Al-Ettifaq’ın teknik adamlık görevini ise Kasım ayından bu yana İspanyol Juan Carlos Garrido yürütüyor.
    Maç: Al-Ettifaq - Galatasaray
    Yer: Prens Muhammed bin Fahd Stadı, Dammam / Suudi Arabistan
    Tarih: 09.01.2017 Saat: 19.00


  2. #2
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq – Galatasaray | Dostluk maçı


  3. #3
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq – Galatasaray | Dostluk maçı



    Soyunma odamız hazır! #GSlive










  4. #4
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq – Galatasaray | Dostluk maçı



    Prince Mohammed Bin Fahad Stadyumu maç saatini bekliyor! #GSlive











  5. #5
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 2–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    Bruma,Eren,Josue ve Sneijder sanki tatile gelmişler bu ne umursamazlık ? İleri bölge felç (Defans hattı zaten konuşmaya değmez)

  6. #6
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq – Galatasaray | Dostluk maçı

    Takım ordan Umreye geçsin öyle gelsin. Belki bir değişiklik olur..

  7. #7
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq – Galatasaray | Dostluk maçı


    Muslera Bizim CANIMIZ






  8. #8
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.487
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    Alacaksın pafta nekadar genç Türk oyuncu varsa atacaksın dısari gideceksin ağırlaşan yada cehennemin dibinde genç oyuncu alacaksın.bizim genç oyuncu paf vs diye birşeyimiz yok.hepsi bir rezil ama 1,92 boyundaki 18 yasında kaleci bi dahada rezil

  9. #9
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.487
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    Kaleye 3 sut buldu 3 u de gol.tek kurtariş yok.

  10. #10
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    #RiekerinkÖzbekİSTİFA

  11. #11
    Platin Aslan
    Üyelik tarihi
    28.08.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5.487
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    Bizi Konya Karabük vs kusturacak deplasmanda.biz maç sonu kusacaz.utanacaz rezil olacaz

  12. #12
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–1 Galatasaray | Dostluk maçı

    Artık Devriniz bitti İSTİFA ! #RiekerinkÖzbekİSTİFA







  13. #13
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–1 Galatasaray | Dostluk maçı

    Rezil yonetim futbol rezalet logumuz 3 yildiz

    siz ne boha yararsiniz

  14. #14
    Altın Aslan Mert Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2014
    Yer
    Almanya
    Yaş
    19
    Mesajlar
    15.724
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–1 Galatasaray | Dostluk maçı

    FİKRİMİZ BELLİ !#RiekerinkÖzbekİSTİFA







    kader bunu beğendi.

  15. #15
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.211
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Al-Ettifaq 3–0 Galatasaray | Dostluk maçı

    Alıntı Mert Üstündağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #RiekerinkÖzbekİSTİFA
    Paracık tatlı, nasıl istifa etsin?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.