Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler. - Sayfa 5

Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

 GALATASARAY'IMIZ Katagorisinde ve  Fatih Çalışkan Galatasaray Cafe Forumunda Bulunan , Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler. Konusunu Görüntülemektesiniz ; ..

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
81 sonuçtan 61 ile 75 arası

Konu: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

  1. #61
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    HoLLywooD KızLarı , HepSi Hikayée . Benim DİŞİ ASLAN'Larım Gibi Var mı Gösterin Birtane
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  2. #62
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Olurda Bir Deplasman Yolunda Kurban Gidersem Kör Kurşuna ; Tek İsteğim Armanı Çizsinler Mezar Taşıma !
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  3. #63
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Arma Uğruna Okuldan Kaçanlar , Ailesine Gider Yapanlar , Sevgilisinden Ayrılanlar ; Taş Kalpli Değiliz Holiganlarda Ağlar !
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  4. #64
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Babam Delimisin Diyor Bu Sevda Neyin Nesi ; Sen Anlamassın ki Baba Bu Galatasaray FeLsefesi ..!♥
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  5. #65
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Sen beşikte ninni dinlerken .. Ben otobüste beste söylerdim güzelim ! ♥
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  6. #66
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Şimdi Sorsalar Bana GALATASARAY Mı ? Sevgilin Mi ? Hiç Bir Şeye Değişmem GALATASARAY'M Seni ! ;)
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  7. #67
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Millet bagırsın manitasının kolunda aşkım diye. bizde inletelim heryeri tek aşk GALATASARAY diye !
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  8. #68
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Aşk Dediğin Meret Sarı ve Kırmızıdan İbaret ♥
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  9. #69
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Tıpta Bile Çaresi Bulnmayan Bir Hastalıkla Mücdele Ediyorum Ölüm Yaklştı Biliyorum Ama Allahım Ben Galatasaraysız Yaşıyamıyorum!
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  10. #70
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Seni sevmekten vazgeçmek .. Azraille hesaplaştığım gün demek ! ♥
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  11. #71
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    ßiz Tribün Çocuğuyuz Parfüm Değil Meşale Kokarız Kolye Değil Atkı Takarız Tatil Değil DeplASman Yaparız..(!)
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  12. #72
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Bir kızı Çook sevmiştim gitmiştik İstemeye Pahalı Bir Çikolata,Bir buket Çiçek İle Takım Elbiseyi Giyip Atladık bir Taksiye Başladık gitmeye, Kızın Evine ... Hoşgeldiniz Fasılları , Nasılsın Ayakları sordular Benim babama, ne iş bu Delikanlı Eryamanda Evi Varmı, Kıyak b...ir Arabası Acep Mutlu Edermi ? Bu Güzel Kızı.. Babam Dedi ne Evi Var nede Bir Arabası Çalışmıyor Şuan Zaten , Yoktur Fazla Parası ama Sevmişlerdir Madem , Verin Artık Şu kızı Seveni Ayırmanın , Çoktur Günahı.. Annesi Atladı Hemen , Aşk Karın Doyurmaz ki İki Çıplak bir Hamamda , Asla oynayamaz ki e tribüncüymüş bu , bellidir ki serseri Biz Size Bu Kızı , Hiç Vermeyiz Ki.. Babam dedi benim oğlum ,serseri falan değil Aslan gibi delikanlı ,yüreği yerindedir Suç sizde değil sizden , kız isteyenlerdedir Bu iş paradan değil , yürekten gelir... Şimdi nemi yapmaktayım , yollara bakmaktayım Elimdeki sigaramla , deplasman yolundayım Boğazım kurudukça , biramı yudumlarım Bana kız wermeyenin ,
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  13. #73
    Altın Aslan Ismail Memet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yaş
    18
    Mesajlar
    21.379

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Hep samet abim yaziyor ..

    Hagi’nin hırsı, Kewell’ın yüzündeki gülümseme, ilk yarısını 0-2 önde kapattıkları maçı

    3-2 kaybeden Real Madrid’li futbolcuların şaşkınlığı, 5 metreden vurduğu kafayı

    Taffarel’in nasıl çıkardığını anlamaya çalışan Henry’nin boş gözlerle etraf……a bakışıdır

    Galatasaray.. Hagi’nin 30 metreden çatala astığı golün arkasından Sabri Ugan’ın attığı

    çığlık; Ömer Üründül’ün kupa gelince dudaklarından dökülen “Korkunç bir şey!”

    feryadıdır. Çıkık omzuna aldırmadan maça devam eden Bülent kaptan’ın inancına; UEFA

    finalindeki son penaltıyı gole çeviren Popescu’nun deparına; Fatih Terim’in

    gözyaşlarına; Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba..” cümlesine bakmak gerekir

    ona dair sevginin ne olduğunu; nasıl bir şey olduğunu anlayabilmek için.. Kimi zaman

    Meksika’da bir hapishane duvarında çıkar karşına adı, kimi zaman Ryan Giggs’in

    kariyerine dair anlattığı bir hikayede ya da Gregory Coupet’in bir röportajında…

    unutturmaz kendini, unutamazsınız.. Türkiye denince Galatasaray gelir aklına dünyadaki

    bir çok kişinin. Hakan Şükür gelir, Hagi gelir, Popescu gelir, Fatih Terim gelir.

    Galatasaraylı olmak, torununa, çocuğuna, arkadaşına, kardeşine anlatacak bir şeylerinin

    olmasını sağlar. Turgay Şeren’den bahseder eskiler, Coşkun Özarı’dan bahseder,

    Prekazi’den bahseder, Metin Oktay’ı düşürmez dilinden misal.. Şampiyon Kulüpler

    Kupası’ndaki yarı finali anlatırlar. Efsanevi Manchester maçlarına değinmemek olur mu?

    Onu da yaparlar. Ya da Neuchatel maçlarını.. Biraz daha yaklaşırsın bugüne, 4 yıl üst

    üste şampiyonluk ve akabinde hiç yenilgi almadan gelen UEFA Kupası, Süper Kupa… 17

    Mayıs 2000.. Hani Türkiye’nin tek yürek olduğu gün.. Dünya üçüncüsü olan Milli Takım’ın

    ilk 11′indeki 7 futbolcu. Sivas’ta 5-3 biten maçta Arda’nın hırsı; Hasan Şaş’ın umudu;

    Cevat Hoca’nın inancı meze olur muhabbetlere.

    Galatasaraylı olmak, futbol mevzubahis ise, yılmamayı öğrenmektir. Mamuttur Galatasaray

    zira. 1-2′lik maçı son 10 dakikada 3-2 kaybeden Maldini’li Milan’ın sahadaki “N’oluyor

    lan ” duruşudur. 10 kişi kalan takımın mücadelesini gören Arsene Wenger’in yüzündeki

    endişedir.

    Yenilmiyor mu? Yeniliyor. Fark yemiyor mu en büyük rakibinden? Yiyor. Adı sanı

    duyulmamış takıma elenip Avrupa’ya veda etmiyor mu? Ediyor. Ama ne fark eder ki? Neyi

    değiştirebilir tüm bunlar? Sevgisini mi eksiltir taraftarının; inancını mı azaltır;

    daha az bağırmasını mı sağlar tribünde? Hiçbiri.. Hiçbirini yapamaz. O yüzden

    Galatasaraylılık sadakat ister, sabır ister; her koşulda bağrına basmayı gerektirir
    Bu seyrantepesporkompleksi.com dan alintidir..Bir renktasimiz yazmis

  14. #74
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Manitanın Anlamsız Triplerini Çekeceğime ; Tribüne Çıkıp 3'lü Çekeriz Kardeşlerimle ! Ooo Şşş 1-2-3
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  15. #75
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    22
    Mesajlar
    72.145

    Cevap: Galatasaray'ımız İle İlgili Güzel Sözler.

    Ağustosta Ekilen Darıdan, Kocasından Sonra Kalkan Kadından, Yanında "KIRMIZI"olmayan "SARI"dan Hayır Gelmez .. !
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

LinkBacks (?)

  1. 12.04.13, 20:56
  2. 24.03.13, 22:29

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.