Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 2016 yılındaki organizasyonuna aday ülkeler arasında yer alan Türkiye’den istenen koşulları iletmek üzere UEFA yetkilileri İstanbul’a geldi.
UEFA yetkilileri, aday ülkeler arasında (İtalya, Fransa ve İsveç-Norveç) şansı en fazla olan Türkiye’den organizasyonla ilgili isteklerini 9 Haziran’da İstanbul Sheraton Oteli’nde yapılan toplantıda ilettiler. Toplantıya, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, Devlet Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü temsilcisi katıldı.
UEFA yetkilileri toplantıda, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 2016 yılı haziran-temmuz ayı içinde yapılacağını, şampiyonanın düzenleneceği ülkeye 24 milli takımın geleceğini bildirdi. UEFA, adaylığının kesinleşmesi halinde Türkiye’den, ulaşım sorunu yaşanmayacak şekilde çeşitli kentlerde biri 60 bin, biri 50 bin, biri 40 bin, dördü de 30 bin kişilik kapasiteli, kriterlere uygun toplam yedi stat inşaa etmesini istedi. Ayrıca maçları izlemek için gelecek yaklaşık 1 milyon taraftar için ve 24 milli takım için de güvenlik teminatı istedi.
Futbol Federasyonu, UEFA’nın isteklerini gerçekleştirmeyi taahhüt etti.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...52.asp?gid=229
Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız...Beklemek yavaş yavaş ölmektir...
Bizimki O Zamana Yetişir. İstanbulda 50bin'lik Hazır :piuv Kalanlar İçin Bu Kafayla İşimiz Zor
Dünya'yı değiştirmek istiyorsanız, değişime kendinizden başlayın ...
Biraz zor yapılır 7 tane stad.
GALATASARAYIM HERŞEYİM...
şampiyonayı alırsak,yapılır bir şekilde.
zoru severiz biz.
Devlet bütçe ayırdıktan sonra öyle bir yapılır ki.
İnşaat sektöründe dünya devi firmalarımız var.
Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız...Beklemek yavaş yavaş ölmektir...
2016 ya çok var daha. istersek 7 değil 10 tane bile yaparız. yeterki ihaleleri birileri alsın diye zorlamasınlar.
zaten zamanı geldide geçio. imkansızlıklardan hiç bir organizasyonu düzenleyemiyoduk. butür şeyler bişeylerin yapılması için bahane oluyor. Bakın izmire. Universiade yapıldı her yerde spor salonu war izmirin..
ahh bu kara böcükler..
ttarena, kadir has hazır sayılır
izmir, bursa, antalya, ankara, trabzon diğer alternatifler olabilir
peki hangisi 60000 olacak :azoh
[quote author=ozcanbaytar link=topic=787.msg41468#msg41468 date=1244820646]
2016 ya çok var daha. istersek 7 değil 10 tane bile yaparız. yeterki ihaleleri birileri alsın diye zorlamasınlar.
[/quote]
Talu,hepsini yaparım Ben demiş :azoh
[quote author=Tuncer Yaman link=topic=787.msg42568#msg42568 date=1245078160]
Talu,hepsini yaparım Ben demiş :azoh
[/quote]
yok abi ona artık kulübe bile yaptırmazlar.. :muhaha :muhaha :muhaha
yapılırsa ankaradaki 60binlik olur. ama bana istanbulda olimpiyat stadında oynanır gibi geliyor ttarena yada sütçüye vermezler çünkü 60binlik stat birtek olimpiyat var. diğer şehirler için ise 60 bin çok bırakın 60 bini 50 bin bile çok.
Zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran, bize her sevdadan geriye kalan, sadece Galatasaray...
[quote author=akide link=topic=787.msg42588#msg42588 date=1245079737]
yapılırsa ankaradaki 60binlik olur. ama bana istanbulda olimpiyat stadında oynanır gibi geliyor ttarena yada sütçüye vermezler çünkü 60binlik stat birtek olimpiyat var. diğer şehirler için ise 60 bin çok bırakın 60 bini 50 bin bile çok.
[/quote]
Olimpiyat olur dediğin gibi.
finalide rezil ederler öyle bir stadyumda...
Herkese selam ben yeni üye oldum
[quote author=babu_ali link=topic=787.msg104760#msg104760 date=1256304738]
Herkese selam ben yeni üye oldum
[/quote]hoşgeldiniz tanışma başlığında tanıyalım sizi isterseniz
iyide hepsinin yapılmasına gerek yokki
+60 000 = istanbul olimpiyat stadı
+50000= bizimkisi
+40000= febeninki desek
+30 000= kadir has
geriye kalıyo 3 tane 30 bin
bi trabzon bir ankara birde izmir yada bursaya yapıldımı tamamdır
ha sayi bide antalyada var