Merhaba arkadaşlar;
Bir şey sormak istiyorum aramızda botanikci ya da bilen vardır.
Çimlerin direkt olarak güneş ışığı alması gerekiyor mu? Zira stadımızın bir kısım çimleri direkt olarak güneş ışığı almasa da gün ışığı alıyor yani yeterince aydınlık. Hani bazı çiçeklerin direkt güneşi sevmediği gibi bir durum var mı?
Eğer gün ışığı yeterli ise yeterince aydınlık var ve güneş almıyor diye endişe etmemize gerek yok sanırım.
Daha iyi, iyinin düşmanıdır.
Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üyeliğimi yeni aktifleştirdim. Arkdaşalar öncelikle bu site ve yapılan stadımızda emeği geçen tüm çalışan arkadaşalrımıza sonsuz teşekkürü bi borç bilirim Öncelikle bişey sormak istiyorum Biz normal bir vatandaş olarak stada şantiyeye girmemiz yasakmıdır Yani ben mesela stadımızı gezmeye gitmek istesem içeri alırlarmı Ya da en azından stadın etrafınıda gezemezmiyim Rüyamda stadımızın etrafında dolanıyodumda. Bu arada stadımızda gerçekten mükemmel oluyo Bence zaman geçtikçe gerçek güzelliğine kavuşuyo. Birde herşeyi sorun eden bazı arkadaşlarımız var ama sorun edilen problemelerin % 90 ı zaten sonradan halledilebilecek şeyler Örneğin tel örgü ve misafir taraftar tribünü gibi Bunları fazla kafaya takmamak lazım Çünkü biz şuanda bu stadın yapımıyla beraber farkında olmadan bi tarihe tanıklık etmiş oluyoruz Bu günlerin tadını çıkarmak daha mantıklı olmazmı Düşünsenize mesela ilerde çocuklarımıza, yaaa evladım biz bu stadı yapılırkn canlı canlı izlerdik tadını çıkarırdık ne günlerdi o günler be demekmi daha iyi yoksa çocuğum bu stat yapılırken ben izledim stadın şuraları çok kötüydüde sonradan deiştirdiler demekmi daha iyi Arkadaşalr lütfen ilerde pişman olacağımız şeyler söylemeyelim Keşke söylemeseydik dyeceğimiz şeyleri söylemeyelim Eleştirmek herkezin hakkıdır ama eleştirmek var bide eleştirmek var Bardağın boş tarafına bakıp onun sadece eksi yönünü görmektense hem boş hemde dolu tarafına bakıp artı ve eksilerini tartışmak bana daha mantıklı geliyor arkadaşlarım Neyse çok konuştum sorularıma cvp verilirse çok sevinirim Emeğe saygı İyi günler.
normalde izin verilmyormuş. anca içeriden sağlam tanıdığın olacak. ben öyle girdim geçen hafta. eniştemler oranın elektrik ihalesini aldılar o vasıtayla gidebildim. foto çekmek bile yasak zor izin aldıkda çektik bolbol..
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin