Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

  1. #1
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Uzun zamandir beklegimiz sonunda gerçekleşti.

    Konu Samet Çağman tarafından (18.11.13 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  2. #2
    Altın Aslan Tuncer Yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.04.2009
    Yer
    İZMİR
    Yaş
    49
    Mesajlar
    15.114
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    güzelllll

  3. #3
    Altın Aslan BigOki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.07.2010
    Yer
    Almanya/Essen
    Yaş
    41
    Mesajlar
    16.631
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Gereken hele sükür Gec olsada yapildi

  4. #4
    Platin Aslan Reha Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.10.2009
    Yer
    Antalya
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.175
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    aynen çok güzel oldu sol tarafına logo yapılması için konuşuluyor forumlarda ama zor gibi ve bana soracak olursanız gerek yok böyle daha iyi
    Başarılar gelir geçer... Asaletin bize yeter !!! // Bodybuilder ! //forester...http://twitter.com/kralreha07


    TAM PARÇALI DOĞRU KOMBİNASYON TAM GALATASARAY !

  5. #5
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    G yazısı biraz cingene dönmüş
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  6. #6
    Altın Aslan Levent Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.01.2011
    Yer
    Berlin / Almanya
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2.757
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı Samet Çağman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G yazısı biraz cingene dönmüş
    sol üstten bir sari koltuk ciksa daha iyi durur
    Söz konusu Galatasaray ise, gerisi teferruattır!

  7. #7
    Gümüş Aslan hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3.026
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı kralreha07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen çok güzel oldu sol tarafına logo yapılması için konuşuluyor forumlarda ama zor gibi ve bana soracak olursanız gerek yok böyle daha iyi
    çok güzel oldu ama dahada güzel olabilirmiydi evet olurdu yanına siyah kaplamalarla gölge yapılsa dahada güzel olabilirdi

    logo olmazsa olmaz bana göre galatasaray yazısı kendi başına ne ifade ediyorkiş galatasaray elmamıdır armutmudur beyaz eşya markasımıdır

    bizi temsil eden armamızdır oradaki yazı degildir güzel bir arma yaparlar umarım.
    bizi sevenleri üzmeyelim baba !..

  8. #8
    Platin Aslan Reha Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.10.2009
    Yer
    Antalya
    Yaş
    32
    Mesajlar
    9.175
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı hayabusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel oldu ama dahada güzel olabilirmiydi evet olurdu yanına siyah kaplamalarla gölge yapılsa dahada güzel olabilirdi

    logo olmazsa olmaz bana göre galatasaray yazısı kendi başına ne ifade ediyorkiş galatasaray elmamıdır armutmudur beyaz eşya markasımıdır

    bizi temsil eden armamızdır oradaki yazı degildir güzel bir arma yaparlar umarım.
    galatasaray yazısı galarasaray'ı temsil ediyor işte bence buna fazla takılı kalmamak lazım. biz büyük bir camiayız ismimiz de var, armamızda, takma adımızda, maskotumuzda, kuruluş yılımızda.. tabiki arma sevdamız herşeyden önce gelir.. ama arma olmayınca isim birşey ifade etmiyor demek yanlış bana göre.. hele hele konu staddaki koltuklarsa bakın stad diyorum, bizim stad.. bizim stadın içi ;)
    gölge konusuna katılıyorum, bekleyelim bakalım yaparlar belki, man. utd. da var mesela.
    Başarılar gelir geçer... Asaletin bize yeter !!! // Bodybuilder ! //forester...http://twitter.com/kralreha07


    TAM PARÇALI DOĞRU KOMBİNASYON TAM GALATASARAY !

  9. #9
    Altın Aslan ismail39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Yaş
    64
    Mesajlar
    16.515
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı Levent Arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sol üstten bir sari koltuk ciksa daha iyi durur
    Solbaşa Galatasaray logosunu koymazlar mı? Sanki orası boş gibi duruyor..

  10. #10
    Gümüş Aslan hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2011
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3.026
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Taraftarın gördüğü bazı çok bariz şeyleri ;

    Stad veya tesislerlerle ilgili

    Görselliklle ilgili estetik şeyler

    Hatta olması gereken oyuncu profilleri,transferleri,yönetici profilleri

    Tüm bunlar ve daha pek çok şeyi saha içindeki hocadan saha dışındaki başkana kadar kimse Taraftar kadar iyi göremiyor bana göre

    O yüzden 1 numaralı güç herzaman taraftar ve taraftarın daha fazla sesi dinlenmeli bu nice hocalar oyuncular başkanlar bu kulübü menfaatleri için bırakıp gittiler vs ama herzaman kalan bizler yani taraftar olduk

    En büyük saygıyı sadece taraftar hakediyor.
    bizi sevenleri üzmeyelim baba !..

  11. #11
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı ismail39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Solbaşa Galatasaray logosunu koymazlar mı? Sanki orası boş gibi duruyor..
    Güzel olur aslında yada Karsı bloklara bır yere guzel bır logo tadından yenmez
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  12. #12
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı hayabusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taraftarın gördüğü bazı çok bariz şeyleri ;

    Stad veya tesislerlerle ilgili

    Görselliklle ilgili estetik şeyler

    Hatta olması gereken oyuncu profilleri,transferleri,yönetici profilleri

    Tüm bunlar ve daha pek çok şeyi saha içindeki hocadan saha dışındaki başkana kadar kimse Taraftar kadar iyi göremiyor bana göre

    O yüzden 1 numaralı güç herzaman taraftar ve taraftarın daha fazla sesi dinlenmeli bu nice hocalar oyuncular başkanlar bu kulübü menfaatleri için bırakıp gittiler vs ama herzaman kalan bizler yani taraftar olduk

    En büyük saygıyı sadece taraftar hakediyor.
    Kesinlikle stadın görüntüsü bizi çok düşündürüyor ama yönetıcıler bu kadar düşünmüyor
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  13. #13
    Platin Aslan Berkant1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.12.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    8.248
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    GA nin yanina ve R nin yanina bir sira kirmizi koltuk yerlestirilmeli merdiven boslugu cok cirkin duruyor...birde G harfi söyle olmaliydi kanimca..
    Sonra dedimki"" iyiki GALATASARAY liyim""...

  14. #14
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    26
    Mesajlar
    74.354
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: Türk Telekom Arena Galatasaray Yazısı

    Alıntı Berkant1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GA nin yanina ve R nin yanina bir sira kirmizi koltuk yerlestirilmeli merdiven boslugu cok cirkin duruyor...birde G harfi söyle olmaliydi kanimca..
    Yapanlar kesın fenevlıydı
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •