Adnan Bakar Kardeşimize Teşekkür Ederiz...
[center]İYİ SEYİRLER
[hr]
TEŞEKKÜR BAŞLIĞI
[hr]
İNŞAAT ÇALIŞMALARI
[hr]
STADIMIZIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
[hr]
MUHABBET CAFE
[hr]
Göstereceğiniz anlayış ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Facebook fanpage sayfamız için ;
http://www.facebook.com/#/pages/TTArenabiz/214930454790?ref=ts
Twitter sayfamız için ;
http://twitter.com/ttarena
yeni yıla bunlarla giriyoruz vay be süper resimler.
----------------------------------ATA'm.----------------------------------
Sevdik...Küçük Kurtçuklar Besledik Kalbimizde...
Benden yeni yıl hediyesi işimin gücümün arasında hızlıca bu kadar çekebildim.Yeni yılınız kutlu olsun.Sağlıklı mutlu ve ttarena dolu günler sizinle olsun.
elinize sağlık fotolar yine süper :atki :atki
Aradığınız her neyse 2010da bulabilmeniz dileğiyle...
Hiçbirinizi tanımıyorum ama sevdama sevdalıları seviyorum yeni yılda hep mutlu olun
yalnız bişi soracam; bazı fotolarda arka tarafta büyük bi ormanlık alan var neresi orası ?? yada bu stat neredeee
3-4 ay önce İstanbula gittiğim zaman stat'ın yanından geçmiştim ama şehir merkezinden de pek uzakta değildim..
[quote author=Adnan BAKAR link=topic=2274.msg170216#msg170216 date=1262272778]
Benden yeni yıl hediyesi işimin gücümün arasında hızlıca bu kadar çekebildim.Yeni yılınız kutlu olsun.Sağlıklı mutlu ve ttarena dolu günler sizinle olsun.
[/quote]
allah sizi basimizdan eksik etmesin.
[quote author=Adnan BAKAR link=topic=2274.msg170216#msg170216 date=1262272778]
[/quote]
Süper yeni yil hediyesi!!
Allah yeni yil dileklerinin hepsini kabul etsin ins.![]()
[quote author=NişanCı link=topic=2274.msg170223#msg170223 date=1262273269]
yalnız bişi soracam; bazı fotolarda arka tarafta büyük bi ormanlık alan var neresi orası ?? yada bu stat neredeee
3-4 ay önce İstanbula gittiğim zaman stat'ın yanından geçmiştim ama şehir merkezinden de pek uzakta değildim..
[/quote]
Stad dediğin gibi şehrin ortasında arkada gördüğün ormanlık alan askeriyiye ait olması lazım.sariyerin arkalarındaki ormanlık alanın bir ucu.yapılaşma yasak o bölgede o yüzden ormanlık alan.
[quote author=Adnan BAKAR link=topic=2274.msg170231#msg170231 date=1262273560]
Stad dediğin gibi şehrin ortasında arkada gördüğün ormanlık alan askeriyiye ait olması lazım.sariyerin arkalarındaki ormanlık alanın bir ucu.yapılaşma yasak o bölgede o yüzden ormanlık alan.
[/quote]
heee..hiç aklıma gelmedi doğru![]()
Elleriniz dert gormesin. Yilbasi arefesinde bizleri resimsiz birakmadiginiz icin cok sagolun. Galatasaray ailesinin yeni yili cok ama cok guzel gecer insallah.
su orman laflarini etmeyin renktaslar
ben münichde kaliyorum ve allianz arenanin oldugu yer bile ormanlik gibi
ama oraya gittim ve gördüm böylesi daha iyi oluyor :atki
![]()
eline saglık adnan abi :atki
Adnan abim ellerinden gözlerinden öperim...
Sanat Yönetmeni ve Grafik Tasarımcı Ahmet YACEL'in kişisel çalışmaları için: www.ahmetyacel.com
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin