TT Arena'ya 3 Boyutlu Bakış
Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 15 arası
  1. #1
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    24
    Mesajlar
    74.319
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    TT Arena'ya 3 Boyutlu Bakış

    Ali Sami Yen Stadı'ndan sonra, şimdi de Türk Telekom Arena Stadı'ı sanal ortama taşındı.
    Daha önce ölümsüzleştirilerek sanal ortama aktarılan Ali Sami Yen Stadı'ndan sonra, şimdi de Türk Telekom Arena Stadı'ı sanal ortama taşındı.

    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nın 81 ayrı noktasından Prosentez firmasının yaptığı VR pano çekimleri, firmanın sahibi eski bir Galatasaray muhabiri olan Cüneyt Yalınkılıç tarafından Galatasaray Spor Kulübü'ne hediye edildi.

    Dijital fotoğraf sanatlarında devrim sayılabilecek Virtual Reality 360 derece fotoğraf tekniği ile yapılan ve Türkiye'nin bu konudaki en yetenekli ismi Yılmaz Tufan tarafından gerçekleştirilen çekimlerde, ziyaretçiler interaktif olarak tüm mekân içinde rahatlıkla gezebilmekte ve fotoğrafta istediği tarafa yakınlaşabilmektedir. Fotoğraflarda zemin ve tavan da görüş alanına eklenebilmekte ve kişi sanki kendini oradaymış gibi hissedebilmektedir.

    Galatasaray - TT ARENA

    buda samıyen
    Prosentez farkıyla tarihi Ali Sami Yen Stadı
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  2. #2
    Altın Aslan Mehmet Cakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.04.2009
    Yer
    Köln/Almanya/Kütahya/Yesilcay
    Yaş
    46
    Mesajlar
    40.971
    Blog Girişleri
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT Arena'da sanal gezinti

    Güzel Allah icin...
    Bir Gün hiç f7 li kalmayacak...!!!

  3. #3
    Bronz Aslan
    Üyelik tarihi
    15.01.2011
    Yaş
    32
    Mesajlar
    148
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT Arena'da Sanal Gezinti...

    eksikler tamamlandıktan sonra yenisinin hazırlanması gerekecek ama olsun

  4. #4
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.04.2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    12.389
    Blog Girişleri
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    TT ARENA 3D

    TT Arena sanal ortamda!
    Ali Sami Yen Stadı’ndan sonra, şimdi de Türk Telekom Arena Stadı sanal ortama taşındı!

    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nın 81 ayrı noktasından yapılan VR pano çekimleri; Prosentez firmasının sahibi, eski bir Galatasaray muhabiri de olan Cüneyt Yalınkılıç tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne hediye edildi.

    Dijital fotoğraf sanatlarında devrim yaratan Virtual Reality 360 derece fotoğraf tekniği ile yapılan ve Yılmaz Tufan tarafından gerçekleştirilen çekimlerde, ziyaretçiler interaktif olarak tüm mekân içinde rahatlıkla gezebilmekte ve fotoğrafta istediği tarafa yakınlaşabilmekte. Fotoğraflarda zemin ve tavan da görüş alanına eklenebilmekte ve kişi kendini oradaymış gibi hissedebilmekte.

    Ziyaretçiler çok özel bir teknikle hazırlanan bu çalışmaya Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi internet sitesinin yanı sıra, Galatasaray - TT ARENA adresinden de ulaşabilecekler ve Türk Telekom Arena’yı sanal olarak gezebilecekler.

  5. #5
    Platin Aslan Şamil Bergut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.02.2010
    Yer
    Mecidiyeköy
    Yaş
    26
    Mesajlar
    2.100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    çok iyi güzel de pek bakamadım ben sinirlerimi altüst eden fenerbahçe maçından görüntülerle oluşturulmuş ..
    ۩۞۩๑GALATASARAY๑۩۞۩

  6. #6
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.04.2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    12.389
    Blog Girişleri
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı apsuvaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi güzel de pek bakamadım ben sinirlerimi altüst eden fenerbahçe maçından görüntülerle oluşturulmuş ..
    hic görmeyen birisi icin müthiş bir calısma olmus ne kdr sinir bozucu bir mac olsa da

  7. #7
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    24
    Mesajlar
    74.319
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Güzel bı calısma olmus
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  8. #8
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.04.2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    12.389
    Blog Girişleri
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı GSfans Mod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bı calısma olmus
    on numara calışma abi hatta 3 yıldız rutbeni bil cinsinden yıldızlı calışma

  9. #9
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    24
    Mesajlar
    74.319
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı mektepli_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    on numara calışma abi hatta 3 yıldız rutbeni bil cinsinden yıldızlı calışma
    Aynen ama arena görmek gercekten daha farklı :wk
    Santıyede gırdım gördm ama ılk gıttıgım macta o kadar degısık geldı
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  10. #10
    Platin Aslan Şamil Bergut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.02.2010
    Yer
    Mecidiyeköy
    Yaş
    26
    Mesajlar
    2.100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı mektepli_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hic görmeyen birisi icin müthiş bir calısma olmus ne kdr sinir bozucu bir mac olsa da
    öyle tabi hiç görmeyen insanlar için baya güzel olmuş eline sağlık uğraşan kişilerin.. ama orda olup da o yıkımı yaşayan benim için pek güzel değil neyse inşallah nice zaferler yaşarız da unuturuz adnan polatın bütün bu icraatlerini ..
    ۩۞۩๑GALATASARAY๑۩۞۩

  11. #11
    Altın Aslan Hasan Mektepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.04.2011
    Yer
    manisa-izmir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    12.389
    Blog Girişleri
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı GSfans Mod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ama arena görmek gercekten daha farklı :wk
    Santıyede gırdım gördm ama ılk gıttıgım macta o kadar degısık geldı
    ben daha gelmek nasip olmadı ünal başkan dediğiniz kadar buyukse ve kaliteli takım kurarsa kombine alcam
    gezdirirsiniz beni artık

  12. #12
    Altın Aslan Samet Çağman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2010
    Yer
    UçaZuğaşiBere
    Yaş
    24
    Mesajlar
    74.319
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT ARENA 3D

    Alıntı mektepli_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha gelmek nasip olmadı ünal başkan dediğiniz kadar buyukse ve kaliteli takım kurarsa kombine alcam
    gezdirirsiniz beni artık
    ayıpsn
    Futbolu seven kadınları seviyoruz.. Fikrimiz Değişmedi:17.14.7.27.1.22

  13. #13
    Altın Aslan İsmail ŞEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2009
    Yer
    Bozcaada
    Yaş
    33
    Mesajlar
    21.187
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT Arena'ya 3 Boyutlu Bakış

    Aynı içerikli iki konu birleştirilmiştir.

    http://sporismo.blogspot.com/
    Hayal et, olumlu düşün, sabırlı ol, çalış!

  14. #14
    Altın Aslan
    Üyelik tarihi
    24.10.2009
    Yer
    KONYA
    Yaş
    35
    Mesajlar
    5.086
    Blog Girişleri
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT Arena'ya 3 Boyutlu Bakış

    Hey maşallah... Güzel olmuş...
    "Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz, hıyara".

  15. #15
    Altın Aslan cankan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.10.2009
    Yer
    senin olmadığın yerden :D
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2.748
    Blog Girişleri
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cevap: TT Arena'ya 3 Boyutlu Bakış

    ne acilmaz bir site bu , 3 dakikadir hallen yükleme yapiyor

 

 
Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:35.
Bu sistem vBulletin® alt yapısına sahiptir, Version 4.2.0 kullanılmaktadır.
Telif hakları, Jelsoft Enterprises Ltd'e aittir. Copyright © 2016

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.